»»Bedrijfsgebouwverzekering
Bedrijfsgebouwverzekering2018-11-29T09:59:12+00:00

Bedrijfsgebouwverzekering

Bedrijfsgebouwverzekering vergelijken

U kunt on-line een premie berekenen voor gebouwenverzekeringen, we komen er bij u op terug om de verzekering te bespreken.

Premie berekenen

Een bedrijfspand verzekert u tegen materiële schade aan uw pand(en). Bedrijfsgebouwen verzekeren is werk voor specialisten. Al jaren verzekeren we grote van kantoorpanden en fabriekshallen tot een pand van een ZZP-er. Het is altijd maatwerk.

Bedrijfspandverzekering, uw zakelijke opstal, uw bedrijfsgebouw verzekeren. Berekenen uw premie en vraag een offerte aan of sluit direct on-line af. Uw offerte aanvraag wordt bij verschillende maatschappijen en volmachtbedrijven aangeboden. Dit houdt in dat uw gegevens gebruikt worden voor een aanvraag of offerte. Mocht u dit niet wensen verzoeken we u vooraf contact met ons op te nemen.

We zijn gespecialiseerd in alle bedrijfsverzekeringen, ook in bestelautoverzekeringen. U maakt de berekening online maar we zijn zeker geen standaard online-assurantie kantoor. U wordt terug gebeld na een offerte of aanvraag. We zijn een bedrijf dat gebruik maakt van de digitale mogelijkheden in combinatie met persoonlijk contact.

Het is wellicht verstandig een inventaris-goederenverzekering bij uw zakelijke-opstalverzekering af te sluiten. U kunt overigens desgewenst een volledig MKBpakket bij ons afsluiten.

Bedrijfsgebouw verzekeringen hebben een goed advies nodig. Het was al belangrijk maar het wordt steeds belangrijker. Juist nu in deze snelle tijd, u verandert misschien niet, de wereld om u heen wel. U berekent online de verzekering en vraagt een offerte aan of sluit de verzekering af, wij nemen contact met u op voor het advies.

Zeker als het gaat om risico’s afdekken en vermogen opbouwen. Bedrijven staan daarbij voor ingewikkelde keuzes die een grote impact op de bedrijfsvoering kunnen hebben. Een goed advies van een vakkundige en onafhankelijke specialist is dan onontbeerlijk. Wij geloven in de waarde van advies en ondersteunen adviseurs. Een bedrijf moet zich kunnen concentreren in waar ze goed zijn en zich goed verzekerd weten.

De gebouwenverzekering biedt een uitgebreide dekking tegen schade aan gebouwen ten gevolge van o.a.:

 • Brand
 • Blikseminslag
 • Inductie
 • Ontploffing
 • Storm
 • Water
 • Diefstal
 • Vandalisme
 • Aanrijdingen
 • Sneeuwdruk
 • Horizontale waterschade (excl. wateraccumulatie)

Huurdersbelangverzekering

Als u het pand waarin uw bedrijf is gehuisvest niet in bezit heeft maar  huurt, dan heeft u geen bezitsrisico. Schade aan het pand komt voor de rekening van de verhuurder, niet voor die van u.

Veel bedrijven passen en brengen veranderingen aan het huurpand aangebracht, zoals betimmeringen of parketvloeren. Dit is niet meeverzekerd op de polis van de verhuurder.

Het is dan verstandig dit zogenoemde huurdersbelang te verzekeren met een huurdersbelangverzekering. Schade aan uw aanpassingen door brand, storm of inbraak krijgt u dan vergoed.

Bedrijfsgebouwenverzekering Beterverzekeren

Volledige service

 1. Na de offerte of aanvraag nemen we contact met u op en spreken we de berekening.
 2. We houden contact om u met raad en daad bij te blijven staan.
 3. Aanpassingen op, of vragen over, de polis bespreekt u met specialisten.

De AFM bepaalt dat uw adviseur onafhankelijk en gediplomeerd moet zijn.

Al onze medewerkers zijn uiteraard gekwalificeerd.

U KUNT EEN BEREKENING MAKEN EN KIEZEN UIT VELE MAATSCHAPPIJEN.

De Zeven Zakelijke Zekerheden voor bedrijfsgebouwenverzekeringen.

laagste premie
premievergelijk
ongebonden onafhankelijk advies
perfecte service
al ons personeel is gecertificeerd
goede bereikbaarheid
vertrouwde goede maatschappijen

Informatie over bedrijfspandverzekeringen

“We bellen u altijd terug om de gegevens met u door te spreken.”

U kunt uw bedrijfspand tegen vele vormen van schade verzekeren. De uitgebreide gevaren verzekering bedrijfspanden is bij ons dan ook echt uitgebreid. Niet alleen brand en storm. Onze bedrijfspandverzekering heeft een volledige dekking en deze  verzekering heeft eigenlijk ieder bedrijf met een bedrijfspand nodig. Er zijn vele onderdelen binnen deze verzekering die van belang kunnen zijn. Na uw offerte of aanvraag voor uw bedrijfspandverzekering kunnen er nog vragen zijn.

U kunt onze MKB specialisten ook tijdens kantooruren bellen voor advies of om de premie samen online te berekenen. 026-3709970

Onze MKB experts staan klaar met advies en beantwoorden graag alle vragen. We moeten u er op wijzen dat eigenaren van bedrijfspanden tegenwoordig ook een aanspralijkheidsverzekering nodig hebben voor dit bezit. Ook als u enkel verhuurder bent of als rechtspersoon een BV bent.

 • Gebouw: met een gebouwenverzekering verzeker je het gebouw tegen schade. Deze verzekering is in principe te vergelijken met een opstalverzekering voor particulieren;
 • Glas: met een glasverzekering verzeker je het glas in de buitengevel van je pand;
 • Milieuschade: een milieuverzekering vergoedt de saneringskosten bij verontreiniging van bodem en of water bij langzame inwerking, bv een lek in een afwerkvloer waar verontreiniging door in het grondwater komt. Bedrijven die met gevaarlijke stoffen werken lopen meer risico op het veroorzaken van milieuschade. Maar ook een brand kan milieuschade veroorzaken Bereken geheel vrijblijvend de premie voor uw bedrijfspandverzekering. U heeft de mogelijkheid er een Milieuverzekering bij af te sluiten. Dit is een optie die van groot belang kan zijn bij uw bedrijfsopstalverzekering;
 • Aansprakelijkheidsverzekering voor uw opstal. Indien u eigenaar bent van een bedrijfsgebouw moet u hiervoor ook een aansprakelijkhedsverzekering hebben.

We hebben uitgezocht welke maatschappijen de beste dekking hebben, dit in verhouding met de premie. Online kunt u de premie berekenen voor uw bedrijfspand, u kunt daarna beslissen of u een offerte wenst. Het is zelfs mogelijk online de polis aan te vragen. Bedrijfsgebouwen.

Als u een bedrijfsgebouw bezit, is dit waarschijnlijk één van uw grootste investeringen. Een brand of storm kan dan ingrijpende schade veroorzaken.

Onze bedrijfsgebouwenverzekering biedt u een uitgebreide dekking, waardoor u zich als eigenaar in elk geval geen zorgen hoeft te maken over de financiële gevolgen.Wat is verzekerd? Alle materiële schade die aan uw bedrijfsgebouw ontstaat door bijvoorbeeld brand, blikseminslag, storm, water of een inbraak is verzekerd. Ook schade die ontstaat door hak- en breekwerk voor het opsporen en repareren van leidingschade is standaard meeverzekerd. Daarnaast zijn diverse bijkomende kosten verzekerd, zoals kosten van externe experts en de kosten om schade te voorkomen of te verminderen. In veel gevallen vergoeden wij ook schade die gevolg is van eigen gebrek.

Er geldt geen eigen risico, behalve voor stormschade. In dat geval is het eigen risico 2‰ van het verzekerde bedrag (minimaal € 250,- en maximaal € 1.150,-).

Uw bedrijfspand is een kostbaar bezit. Het pand heeft waarde en dient verzekerd te zijn. Voor de inventaris en voorraad kunt u ook direct een verzekering afsluiten. Een verzekering is nodig omdat u niet zonder bedrijfspand kunt.

Als eigenaar heeft u daarom een gebouwenverzekering nodig. Of het nu een fabriek, kantoor of restaurant betreft, in uw bedrijfspand bevindt zich de motor van uw onderneming: machines, apparatuur, computers, administratie. Het is ook de plaats waar uw personeel dagelijks werkt. Een gebouw moet goed beschermd worden tegen diverse risico’s. Onze gebouwenverzekering biedt de oplossing.

Een bedrijfsgebouw is een object dat als hoedanigheid een aanprakelijkheidsverzekering nodig heeft. Dit valt onder uw AVB indien u die verzekering heeft en het pand op de polis staat.

ALLE BEDRIJFSVERZEKERINGEN
BETERVERZEKEREN.NL

Vragen of hulp nodig bij het vergelijken van verzekeringen?

026-3709970