Gebouwenverzekering

Bedrijfsgebouwenverzekeringen vergelijken

Wilt u uw (bedrijfs) gebouw verzekeren en een gebouwenverzekering vergelijken? Bij Beterverzekeren vergelijkt u online een gebouwenverzekering, ook wel bedrijfsgebouwverzekering genoemd, en berekent u snel en eenvoudig uw premie. Na het aanvragen van een offerte of het afsluiten van een polis nemen we altijd telefonisch contact met u op.

U kunt online een berekening maken. U ziet direct een premie! Daarna kunt u een offerte aanvragen of de verzekering direct digitaal afsluiten.

Bereken nu de premie voor een gebouwenverzekering, online!

Na het aanvragen van een offerte of het afsluiten van een polis nemen we altijd telefonisch contact met u op. We spreken alles nog eens goed door.

Bedrijfspand verzekeren

Uw bedrijfspand of bedrijfsgebouw verzekeren? Een bedrijfspandverzekering is uw zakelijke opstal. Een bedrijfspand verzekert u tegen materiële schade aan uw pand(en). Een bedrijfspand verzekeren is werk voor specialisten. Al jaren verzekeren wij bedrijfsgebouwen. Van kantoorpanden en fabriekshallen tot een pand van een ZZP-er. Het is altijd maatwerk.

Bij Beterverzekeren kunt u online uw bedrijfspand verzekeren, vergelijken en indien gewenst een offerte aanvragen. Uw offerte aanvraag wordt bij verschillende maatschappijen en volmachtbedrijven aangeboden. Dit houdt in dat uw gegevens gebruikt worden voor een aanvraag of offerte. Mocht u dit niet wensen verzoeken we u vooraf contact met ons op te nemen.

Is een opstalverzekering verplicht?

Als u een bedrijfsgebouw bezit, is dit waarschijnlijk één van uw grootste investeringen. Deze investering moet natuurlijk beschermd worden. Een brand of storm kan dan ingrijpende schade veroorzaken. Met een gebouwenverzekering bent u verzekerd tegen schade aan uw opstal. Een gebouwenverzekering wordt daarom ook wel opstalverzekering bedrijf genoemd.

De gebouwenverzekering biedt een uitgebreide dekking tegen schade aan gebouwen ten gevolge van o.a.:

 • Brand
 • Blikseminslag
 • Inductie
 • Ontploffing
 • Storm
 • Water
 • Diefstal
 • Vandalisme
 • Aanrijdingen
 • Sneeuwdruk
 • Horizontale waterschade (excl. wateraccumulatie)

Gemiddelde kosten van een gebouwenverzekering

Benieuwd naar de gemiddelde kosten een gebouwenverzekering? U kunt uw bedrijfspand tegen vele vormen van schade verzekeren. De kosten voor het verzekeren van een bedrijfspand liggen ver uit elkaar. De herbouwwaarde, het gebruik, de bestemming van de panden naast uw pand, de dekking etc. Tijdens de berekening kunt u dit allemaal aangeven. De uitgebreide verzekering bedrijfspanden is bij ons dan ook echt uitgebreid. Niet alleen brand en storm. Onze bedrijfspandverzekering heeft desgewenst een volledige dekking en deze verzekering heeft eigenlijk ieder bedrijf met een bedrijfspand nodig. Er zijn vele onderdelen binnen deze verzekering die van belang kunnen zijn. Na uw offerte of aanvraag voor uw bedrijfspandverzekering zullen wij altijd telefonisch contact opnemen om de verzekering door te nemen, te controleren en kijken of er nog vragen zijn.

Wat is verzekerd? Alle materiële schade die aan uw bedrijfsgebouw ontstaat door bijvoorbeeld brand, blikseminslag, storm, water of een inbraak is verzekerd. Ook schade die ontstaat door hak- en breekwerk voor het opsporen en repareren van leidingschade is standaard meeverzekerd. Daarnaast zijn diverse bijkomende kosten verzekerd, zoals kosten van externe experts en de kosten om schade te voorkomen of te verminderen. In veel gevallen vergoeden wij ook schade die gevolg is van eigen gebrek.

U kunt ervoor kiezen geen eigen risico te hebben, behalve voor stormschade. In dat geval is het eigen risico 2‰ van het verzekerde bedrag (minimaal € 250,- en maximaal € 1.150,-).

Om de exacte bedrijfspand verzekeren kosten te berekenen kunt u het beste online uw premie berekenen.

Bedrijfsgebouwenverzekering Beterverzekeren

Premie gebouwenverzekering berekenen bij Beterverzekeren.nl

Of het nu een fabriek, winkel, kantoor of restaurant betreft, in uw bedrijfspand bevindt zich de motor van uw onderneming: machines, apparatuur, computers, administratie. Het is ook de plaats waar uw personeel dagelijks werkt. Een gebouw moet goed beschermd worden tegen diverse risico’s. Onze gebouwenverzekering biedt de oplossing. Naast deze verzekering is het raadzaam een inventarisverzekering en bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering te nemen.

We hebben uitgezocht welke maatschappijen de beste dekking hebben, dit in verhouding met de premie. We hebben uitdrukkelijk niet alle verzekeringsmaatschappijen geselecteerd. Het kan zijn dat voorwaarden niet goed genoeg zijn of dat deze maatschappij op dit moment onder de maat presteert.  Online kunt u de premie berekenen voor uw bedrijfspand. U kunt daarna beslissen of u een offerte wenst. Het is zelfs mogelijk om online de polis aan te vragen.

Toelichting op onze gebouwenverzekering

 • Gebouw: met een gebouwenverzekering verzeker je het gebouw tegen schade. Deze verzekering is in principe te vergelijken met een opstalverzekering voor particulieren;
 • Glas: met een glasverzekering verzeker je het glas in de buitengevel van je pand;
 • Milieuschade: een milieuverzekering vergoedt de saneringskosten bij verontreiniging van bodem en of water bij langzame inwerking, bv een lek in een afwerkvloer waar verontreiniging door in het grondwater komt. Bedrijven die met gevaarlijke stoffen werken lopen meer risico op het veroorzaken van milieuschade. Maar ook een brand kan milieuschade veroorzaken Bereken geheel vrijblijvend de premie voor uw bedrijfspandverzekering. U heeft de mogelijkheid er een Milieuverzekering bij af te sluiten. Dit is een optie die van groot belang kan zijn bij uw bedrijfsopstalverzekering;
 • Aansprakelijkheidsverzekering voor uw opstal. Indien u eigenaar bent van een bedrijfsgebouw moet u hiervoor ook een aansprakelijkheidsverzekering

Vragen over deze verzekering?

In een gratis adviesgesprek vertellen we u graag meer over onze verzekeringen. Liever eerst telefonisch contact met onze klantenservice? Dat kan via 026-3709970!

Plan een gratis adviesgesprek

Klantenservice Beterverzekeren.nl
KLANTENSERVICE
We willen u graag van dienst zijn bij het berekenen van de premie. Mail info@beterverzekeren.nl of bel ons direct via onderstaande knop:
Bel 026-3709970
BEROEPENLIJST
De beroepenlijst helpt u met het vinden van uw beroep. Staat uw beroep er niet tussen? Neem dan contact met ons op.
ALLE BEDRIJFSVERZEKERINGEN