Koeriersverzekeringen vergelijken

Alle koeriersverzekeringen die u als koerier nodig heeft

Bereken uw koerierbestelautoverzekering, de premie voor uw koerierbedrijfsautoverzekering nu online berekenen. Voor alle koeriers  die binnen Nederland rijden de goedkoopste koeriersverzekering.

U heeft, als koerier, verschillende koeriersverzekeringen nodig. Naast de autoverzekering (bel voor een premie; 026-3709970) heeft u ook een  koerierstransportverzekering en en koeriersaansprakelijkheidsverzekering nodig. Dit kan natuurlijk in een pakket samen worden verzekerd.

Premie berekenen

Koeriersaansprakelijkheidsverzekering

Als ondernemer kan u aansprakelijk worden gesteld. U snelt de weg over en loopt een fietser omver. Alle door u als ondernemer veroorzaakte schades (ook letselschade) worden gedekt door de koeriersaansprakelijkheidsverzekering. BELANGRIJK, alle schade veroorzaakt door motorrijtuigen e.d. vallen onder de verzekering van het voertuig.

Koerierstransportverzekering

Als koerier dient u de lading te verzekeren. Hiervoor bestaat een transportverzekering. U bent dan onder CMR / AVC condities verzekerd. Dit zijn wederzijdse algemene voorwaarden voor transport. Belangrijk is dat uw opdrachtgever op de hoogte is dat u rijdt onder deze voorwaarden. Zet onder elke offerte, brief, nota of mail altijd dat uw opdrachtgever, zo kunnen er geen misverstanden ontstaan.

VRAAG DIRECT EEN VERVOERSVERZEKERING EN EEN AVB AAN

Uw offerte aanvraag wordt bij verschillende maatschappijen en volmachtbedrijven aangeboden. Dit houdt in dat uw gegevens gebruikt worden voor een aanvraag of offerte. Mocht u dit niet wensen verzoeken we u vooraf contact met ons op te nemen.

VOLLEDIGE SERVICE! Sluit hier de verzekeringen af die u als koerier nodig heeft.

On-line nu direct uw vervoersverzekering en uw  aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven afsluiten.

  1. Na de offerte of aanvraag nemen we contact met u op en spreken we de berekening.
  2. We houden contact om u met raad en daad bij te blijven staan.
  3. Aanpassingen op, of vragen over de polis bespreekt u met specialisten.

Verzekering met de laagste premie koeriersbestelautoverzekering voor alle koeriers- en verspreidingsdiensten. Bereken uw premie voor bestelautokoeriersverzekeringen en bedrijfsautokoeriersverzekeringen.

Absoluut de goedkoopste koeriersverzekering?

Het wordt steeds lastiger bedrijfsauto’s voor koeriers te verzekeren. De meeste verzekeringsmaatschappijen willen uw bedrijfsauto niet verzekeren. Recent heeft ASR aangegeven ook te stoppen met koeriersverzekeringen. Wij blijven u echter bedienen en zullen altijd zoeken naar een oplossing.

Voor een koerier is een goede koeriersverzekering onmisbaar voor u, het onderdeel koeriersbestelautoverzekering moet dan ook voordelig en goed zijn.

Dat kan met onze koeriersbedrijfsautoverzekering. U kunt kiezen uit onze ZZP aanbieding of de MKB verzekering en uit verschillende dekkingen, zodat u precies verzekert wat u belangrijk vindt. En dat tegen de beste premie en met een uitstekende service.

Koeriersverzekering Beterverzekeren

Koeriersarbeidsongeschiktheidsverzekering / Arbeidsongeschiktheidsverzekering koeriers

Als koerier loop je te hollen en te rennen. De hele dag in touw. Auto in, auto uit. Wat nu als je ziek wordt of een ongeval krijgt? Het bedrijf ligt stil, vaste lasten gaan door. Het is van belang na te denken over tijden dat het hierdoor minder gaat.

Maak een berekening voor je AOV, neem contact op; 026-3709970.

BEREKENING AOV

Vragen over deze verzekering?

In een gratis kennismakingsgesprek vertellen we u graag meer over onze verzekeringen. Liever eerst telefonisch contact met onze klantenservice? Dat kan via 026-3709970!

Plan een gratis kennismakingsgesprek

Klantenservice Beterverzekeren.nl
KLANTENSERVICE
We willen u graag van dienst zijn bij het berekenen van de premie. Mail info@beterverzekeren.nl of bel ons direct via onderstaande knop:
Bel 026-3709970
ALLE BEDRIJFSVERZEKERINGEN