Startersverzekering

Een startersverzekering is speciaal voor beginnende bedrijven. En hoewel u als starter er misschien niet meteen aan denkt, krijgen de meeste ondernemers ergens in hun loopbaan te maken dat ze aansprakelijk worden gesteld voor een schade, met facturen die niet betaald worden, werknemers die langdurig ziek worden of dat je zelf ziek wordt.

Ook als starter is het dus verstandig u in te dekken voor onvoorziene kosten die u in de problemen kunnen brengen. U kunt u er tegen verzekeren met een startersverzekering.

Voor iedere startende ondernemer

Ieder bedrijf is anders en iedere ondernemer loopt daarmee andere risico’s. Welke startersverzekering u nodig heeft om met een gerust hart uw nieuwbakken onderneming te kunnen runnen is afhankelijk van uw producten en/of dienstverlening. Gelukkig is er voor iedere situatie wel een startersverzekering die onverwacht hoge kosten dekt. De meest voorkomende:

 • Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering

  De bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering (ook voor ZZP’ers!) dekt de aansprakelijkheid voor schade aan zaken en/of personen door u of door uw personeel veroorzaakt.

 • Beroepsaansprakelijkheidsverzekering

  Wanneer u advies geeft of als consultant werkt is een beroepsaanprakelijkheidsverzekering haast noodzakelijk. Het verzekert u namelijk tegen schade geleden door foutieve berekeningen of verkeerd advies.

 • Goederen- en inventarisverzekering

  Heeft u een handelsvoorraad (goederen) en heeft u een zakelijke inboedel (inventaris), maakt u gebruik van gereedschap, laptops of andere elektronica? Met de goederen- en inventarisverzekering bent u verzekerd tegen schade aan uw bedrijfsmiddelen.

 • Arbeidsongeschiktheidsverzekering

  De arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) is voor bedrijfseigenaren die zich tegen arbeidsongeschiktheid verzekeren. Onmisbaar, want voor een ondernemer is niets geregeld bij arbeidsongeschiktheid. Een AOV kunt u afsluiten voor lage tot zeer hoge bedragen en met een korte looptijd of juist tot uw pensioen.

 • Rechtsbijstandverzekering

  De zakelijke rechtsbijstandverzekering dekt (deels) de hoge kosten die komen kijken bij juridisch advies of bij het inschakelen van advocaten bij conflicten die in de rechtbank uitgevochten worden. U kunt ook kiezen voor incassodekking die incasseert indien een klant niet betaalt.

Startersverzekering vergelijken

Om het u als startende ondernemer makkelijk te maken, hebben wij verzekeringen gebundeld in één complete pakketpolis. U kunt daarom bij Beterverzekeren.nl los een startersverzekering vergelijken, maar u kunt er ook voor kiezen om de door u gewenste verzekeringen te laten combineren in het ZZP pakket en de voordeligste premies te laten berekenen.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over de verzekeringen voor startende ondernemers of een compleet pakket laten samenstellen? Neem telefonisch contact op met onze klantenservice via 026-3709970 of maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Plan een gratis kennismakingsgesprek
UITLEG PREMIE BEREKENEN
Klantenservice Beterverzekeren.nl
KLANTENSERVICE
We willen u graag van dienst zijn bij het berekenen van de premie. Mail info@beterverzekeren.nl of bel ons direct via onderstaande knop:
Bel 026-3709970
BEROEPENLIJST
De beroepenlijst helpt u met het vinden van uw beroep. Staat uw beroep er niet tussen? Neem dan contact met ons op.
ALLE BEDRIJFSVERZEKERINGEN