»»Kampeerautoverzekering
Kampeerautoverzekering2018-11-08T10:04:46+00:00

Kampeerautoverzekering

Kampeerautoverzekering vergelijken op prijs en kwaliteit

Maak een online prijsvergelijking voor uw kampeerautoverzekering en laat ons de beste kampeerautoverzekering vinden.

Premie berekenen

Beterverzekeren.nl biedt u in samenwerking met diverse maatschappijen kampeerautoverzekeringen aan die volledig én goedkoop zijn.
Door onze jarenlange ervaring met kampeerautoverzekeringen kunnen wij u een goede aanbieding doen voor het verzekeren van uw kampeerauto.

Bereken direct uw premie! Bij Beterverzekeren.nl kiest u tussen drie verschillende dekkingen, die wij hieronder nader toelichten:

  • De WA kampeerautoverzekering
  • WA Plus kampeerautoverzekering
  • WA Casco kampeerautoverzekering

Onafhankelijk vergelijken op prijs en kwaliteit. Bij Beterverzekeren.nl kunt u vrijblijvend een premievergelijking maken tussen ruim 55 verzekeringen. Ons kantoor maakt een onafhankelijke voorselectie van maatschappijen. Bij de voorselectie van de kampeerautoverzekering is niet alleen de laagste premie belangrijk.

Ook letten we op uitgebreide polisvoorwaarden, een uitstekende dekking en een beperkt eigen risico. Wij willen ú in de eerste plaats een goed advies geven. Daarom bieden we een selectie van de beste maatschappijen. U kunt de kampeerautoverzekering zelf online vergelijken op prijs en kwaliteit.

Kampeerautoverzekering Beterverzekeren

Welk type kampeerautoverzekering past bij u?

Met de kampeerautoverzekering van Beterverzekeren.nl bent u gegarandeerd goed én voordelig verzekerd. Hieronder geven wij uitleg over de kampeerautoverzekering typen van Beterverzekeren.nl.

WA Kampeerautoverzekering

Met onze WA kampeerautoverzekering verzekert u zich tegen schade die u aan derden veroorzaakt met uw voertuig. Iedere bezitter van een camper, die de weg op gaat, is verplicht om in ieder geval een WA verzekering af te sluiten.

WA Plus kampeerautoverzekering

Met onze WA Plus kampeerautoverzekering verzekert u zich naast de WA ook voor schade aan uw eigen voertuig als gevolg van brand, blikseminslag, hagelschade, diefstal, storm, botsen met loslopende dieren en ruitbreuk.

WA Casco kampeerautoverzekering

Met onze WA Casco kampeerautoverzekering verzekert u zich naast de WA en WA Plus dekking ook voor schade die veroorzaakt wordt aan uw eigen voertuig door botsen, omslaan en slippen. U bent via Cascodekking verzekert tegen vrijwel alle risico’s.

ALLE RECREATIEVERZEKERINGEN
BETERVERZEKEREN.NL

Vragen of hulp nodig bij het vergelijken van verzekeringen?

026-3709970