»»Reisverzekering
Reisverzekering2019-09-13T08:38:49+00:00

Goedkope reisverzekering

Goedkope reisverzekering van kwaliteit vergelijken en vinden

Maak een online prijsvergelijking voor uw doorlopende reisverzekering en doorlopende annuleringsverzekering en laat ons een goedkope reisverzekering vinden. Bereken via onderstaande knop direct de premie van uw reisverzekering.

Globetrotters kiezen voor werelddekking maar reist u binnen Europa, kies dan voor Europadekking en ga met een gerust hart op reis in binnen- en buitenland. Wij zoeken nadrukkelijk naar een goedkope reisverzekering van kwaliteit; u betaalt niet te veel en u kunt met een gerust hart op reis gaan. Bereken uw premie en vind een goedkope reisverzekering!

Goedkope reisverzekering én annuleringsverzekering

Bij de reisverzekeringen van Beterverzekeren.nl kunt u kiezen voor een doorlopende annuleringsverzekering. Wanneer u ook uw annulering regelt, bent u verzekerd tegen onvoorziene gevallen, waardoor uw reis moet worden afgezegd. U kunt uw polis direct online afsluiten. Bereken uw premie en vind een goedkope reisverzekering!

Onafhankelijke premievergelijking bij Beterverzekeren.nl

Als bezoeker van Beterverzekeren.nl kunt u vrijblijvend een premievergelijking maken tussen ruim 55 verzekeringen. Bij de selectie van verzekeringen zoeken wij niet alleen naar een goedkope reisverzekering, maar zoeken wij ook naar verzekeringen met uitgebreide polisvoorwaarden, een uitstekende dekking en een beperkt eigen risico. Op Beterverzekeren.nl maakt u een premievergelijking op basis van prijs en kwaliteit. U kunt zelf een kwalitatieve én goedkope reisverzekering vinden en desgewenst direct een offerte aanvragen.

Voordelen van onze reisverzekering

Compleet, voordelig en makkelijk!

  • Goedkope reisverzekering online sluiten

  • Basisdekking en bagageverzekering vanaf € 33,- per jaar

  • Hulpverlening ANWB Alarmcentrale, 24 uur per dag, wereldwijd

  • Snelle service, ook als het op uitbetalen aankomt

  • Maximaal 3 premiebetalende personen per gezin

  • Kinderen t/m 4 jaar gratis meeverzekerd

  • Langlaufen en duiken gratis meeverzekerd

  • Voordelig aanvullend vervangend vervoer/verblijf

  • Voordelig extra pakket wintersport/gevaarlijke sporten

  • Bij de goedkope reisverzekering geldt: eenmalig sluiten en al uw vakanties, midweekjes, weekends weg en zelfs geboekte trips in eigen land zijn gedekt

Vragen over deze verzekering?

In een gratis kennismakingsgesprek vertellen we u graag meer over onze verzekeringen. Liever eerst telefonisch contact met onze klantenservice? Dat kan via 026-3709970!

Plan een gratis kennismakingsgesprek

Klantenservice Beterverzekeren.nl
KLANTENSERVICE
We willen u graag van dienst zijn bij het berekenen van de premie. Mail info@beterverzekeren.nl of bel ons direct via onderstaande knop:
Bel 026-3709970
ALLE RECREATIEVERZEKERINGEN