»»Bromfietsverzekering
Bromfietsverzekering2018-11-27T12:32:31+00:00

Bromfietsverzekering

Bromfietsverzekering berekenen of afsluiten via ons stappenplan

Snorfietsverzekering, scooterverzekering, brommerverzekering, bromfietsverzekering

Bromfietsverzekering stappenplan.

Wij bieden u een stappenplan om overzichtelijk de juiste keuzes te maken.

  1. Vul stap voor stap de gevraagde gegevens in,
  2. u ziet de premies en voorwaarden van de maatschappijen,
  3. uw gegevens voor een offerte of aanvraag,
  4. U beslist.
Premie berekenen

Bromfietsverzekering jeugdige bestuurder

Er zijn speciale voorwaarden van toepassing bij jeugdige bestuurders indien op de polis een oudere regelmatige bestuurder is opgegeven. Indien de opgegeven regelmatige bestuurder ouder is dan 24 jaar en indien een bestuurder van onder de 24 jaar schade veroorzaakt met het voertuig geldt een extra eigen risico van E 750,-. Bij een veroorzaakte casco schade door deze jongere komt geldt ook een extra eigen risico van E 750,- bovenop het bestaande eigen risico.

Maak een prijsvergelijking voor uw bromfietsverzekering en laat ons een goedkope bromfietsverzekering vinden. Op Beterverzekeren.nl maakt u een prijsvergelijking tussen de premies van zo’n 55 verzekeringsmaatschappijen. Door onze jarenlange ervaring met de brommerverzekering kunnen wij u een goede aanbieding doen. Bereken direct de premie voor uw bromfietsverzekering.

Bromfietsverzekering, welke dekking?

Bij Beterverzekeren.nl kiest u tussen drie verschillende dekkingen, die wij hieronder nader toelichten: De WA bromfietsverzekering, WA Plus bromfietsverzekeringen WA Casco bromfietsverzekering.

bromfietsverzekering

Binnen 3 minuten afsluiten

Bij Beterverzekeren.nl kunt u uw bromfietsverzekering in enkele minuten online afsluiten. U kunt dus al over enkele minuten de weg op met uw brommer met de zekerheid van een volledige brommerverzekering! Online verzekeren werkt als volgt: vul bij de premieberekening eerst uw merk, type en bouwjaar in. Kies ook de gewenste ingangsdatum. Wilt u rechtsbijstand en ongevallen meeverzekeren, dan kunt u dat direct aangeven. Indien u uw brommer WA Beperkt Casco of WA Casco wilt verzekeren, dan moet u ook de cataloguswaarde en de nieuwwaarde van uw slot invullen.

Bereken uw premie en sluit direct een bromfietsverzekering af

Welk type bromfietsverzekering?

Tijdens de premieberekening wordt u gevraagd om een keuze te maken tussen deze varianten.

WA Bromfietsverzekering
Met onze WA Bromfietsverzekering verzekert u zich tegen schade die u aan derden veroorzaakt met uw voertuig. Iedere bezitter van een brommer, die de weg op gaat, is verplicht om in ieder geval een WA verzekering af te sluiten.

WA Plus Bromfietsverzekering
Met onze WA Plus Bromfietsverzekering verzekert u zich naast de WA ook voor schade aan uw eigen voertuig als gevolg van brand, blikseminslag, hagelschade, diefstal, storm en botsen met loslopende dieren.

WA Casco Bromfietsverzekering
Met onze WA Casco Bromfietsverzekering verzekert u zich naast de WA en WA Plus dekking ook voor schade die veroorzaakt wordt aan uw eigen voertuig door botsen, omslaan en slippen. U bent via Cascodekking verzekert tegen vrijwel alle risico’s.

ALLE VERVOERSVERZEKERINGEN
BETERVERZEKEREN.NL

Vragen of hulp nodig bij het vergelijken van verzekeringen?

026-3709970
MEER OVER BROMFIETSVERZEKERING

Bromfietsmerken