Camperverzekering

Camperverzekering vergelijken op prijs en kwaliteit.

Camperverzekering berekenen of afsluiten via ons stappenplan.

Wij bieden u een stappenplan om overzichtelijk de juiste keuzes te maken.

  1. Vul stap voor stap de gevraagde gegevens in,
  2. u ziet de premies en voorwaarden van de maatschappijen,
  3. indien u wenst; uw gegevens voor een offerte of aanvraag,
  4. wij nemen contact op,
  5. U beslist.

Maak een online prijsvergelijking voor uw camperverzekering en laat ons een goedkope verzekering voor uw camper vinden. Op Beterverzekeren.nl maakt u een prijsvergelijking tussen de premies van zo’n 55 verzekeringsmaatschappijen. Door onze jarenlange ervaring met verzekeringen kunnen wij u een goede aanbieding doen voor het verzekeren van uw camper.

Bereken direct de premie voor uw camperverzekering.

Bij Beterverzekeren.nl kiest u tussen drie verschillende dekkingen, die wij hieronder nader toelichten:

  • De WA verzekering,
  • WA Plus verzekering,
  • WA Casco verzekering.

Welke dekking u ook kiest, via Beterverzekeren.nl hebt u de garantie dat uw camper goed verzekerd is. Verzeker ook uw mobiele apparatuur voor schade onderweg Bent u veel onderweg en hebt u kostbare mobiele apparatuur bij u, zoals een mobiele telefoon, navigatiesysteem, laptop, foto-, film- en video apparatuur?

Dergelijke apparatuur is – onderweg – alleen te verzekeren met een mobiele apparatuurverzekering. Vanaf nog geen 2,- Euro per maand bent u verzekerd! Bereken snel uw premie.

Camperverzekering vergelijken

Welk type camperverzekering past bij u?

Met de camperverzekering van Beterverzekeren.nl bent u gegarandeerd goed én voordelig verzekerd. Hieronder geven wij uitleg over de drie soorten camperverzekeringen van Beterverzekeren.nl.

WA verzekering

Met onze WA Camperverzekering verzekert u zich tegen schade die u aan derden veroorzaakt met uw voertuig. Iedere bezitter van een camper, die de weg op gaat, is verplicht om in ieder geval een WA verzekering af te sluiten.

WA Plus verzekering

Met onze WA Plus Camperverzekering verzekert u zich naast de WA ook voor schade aan uw eigen voertuig als gevolg van brand, blikseminslag, hagelschade, diefstal, storm, botsen met loslopende dieren en ruitbreuk.

WA Casco verzekering

Met onze WA Casco camperverzekering verzekert u zich naast de WA en WA Plus dekking ook voor schade die veroorzaakt wordt aan uw eigen voertuig door botsen, omslaan en slippen. U bent via Cascodekking verzekert tegen vrijwel alle risico’s.

Vragen over deze verzekering?

In een gratis adviesgesprek vertellen we u graag meer over onze verzekeringen. Liever eerst telefonisch contact met onze klantenservice? Dat kan via 026-3709970!

Plan een gratis adviesgesprek

Klantenservice Beterverzekeren.nl
KLANTENSERVICE
We willen u graag van dienst zijn bij het berekenen van de premie. Mail info@beterverzekeren.nl of bel ons direct via onderstaande knop:
Bel 026-3709970
ALLE VERVOERSVERZEKERINGEN