Elektrische Auto Verzekering

Elektrische autoverzekering

Bereken hieronder direct de premie van uw elektrische autoverzekering.

Electrische Auto Verzekering. Vergelijk de goedkoopste elektrische auto verzekeringen van Nederland. In onze vergelijking vindt u een fantastisch aanbod voor elektrische auto’s. Of het nu gaat om schade of diefstal. Met de Elektrische Autoverzekering van Beterverzekeren krijgt u alle oplossingen op maat. Maak uw berekening online en sluit direct af.

Of bel 026-3709970!

Waar moet u op letten bij het verzekeren van elektrische auto’s?

Het diefstal risico is niet heel groot. Het dievengilde schijnt te snappen dat deze auto’s makkelijk te volgen zijn en makkelijk uit te zetten zijn bij diefstal. Blijkbaar wil geen enkele schurk voor aap staan met een stilstaande auto midden in het verkeer. Dit willen de verzekeringsmaatschappijen graag zo houden. Vaak wordt daarom een voertuigvolgsysteem geëist bij de verzekering van een elektrische auto’s.

Schade uitkeringen lopen echter gigantisch op. Een conventionele benzine of diesel auto heeft in verhouding met een elektrische auto veel minder “dure” elektronica. Bij schade loopt de prijs van de reparatie dan ook erg op. We kunnen stellen dat dit in eerste instantie door de verzekeringsmaatschappijen onderschat is. Toen de TESLA op de markt kwam was vooral Centraal Beheer er als de kippen bij een fantastische premie aan te bieden. Al na een jaar gingen de premies zo ver omhoog door de diep rode cijfers dat iedere TESLA rijder over ging naar de volgende maatschappij die een (weliswaar veel minder) scherpe aanbieding had. Intussen zijn deze premies ook door de schadecijfers achterhaalt.

Gevolg……………… weer een premieverhoging en men kon weer op zoek naar een andere maatschappij.

Ondertussen zijn de premies in evenwicht met de schadecijfers. Hier en daar is zelfs weer wat extra korting mogelijk op de basispremie.
Natuurlijk kunt u een premieberekening maken.

Beterverzekeren werkt zoveel mogelijk digitaal en papierloos. Het enige stuk papier wat echt nog nodig zou zijn is de groene kaart!!

Beterverzekeren.nl is zeker het groenste assurantiekantoor van Nederland!!

Vragen over deze verzekering?

In een gratis adviesgesprek vertellen we u graag meer over onze verzekeringen. Liever eerst telefonisch contact met onze klantenservice? Dat kan via 026-3709970!

Plan een gratis adviesgesprek

Klantenservice Beterverzekeren.nl
KLANTENSERVICE
We willen u graag van dienst zijn bij het berekenen van de premie. Mail info@beterverzekeren.nl of bel ons direct via onderstaande knop:
Bel 026-3709970
ALLE VERVOERSVERZEKERINGEN

MEER OVER ELEKTRISCHE-AUTO-VERZEKERING

Auto alarm klassesysteem