Vrachtwagenverzekering vergelijken

Vrachtwagenverzekeringen vergelijken

De goedkoopste vrachtwagenverzekering. Bereken uw premie om en vraag online de verzekering aan. Een ZZP vrachtwagenverzekering of een MKB vrachtwagenverzekering, de premie is altijd de scherpste. Bereken via onderstaand formulier direct uw premie.

Is de goedkoopste vrachtwagenverzekering wel goed?

Vanwege onze jarenlange ervaring in het verzekeren van vrachtwagens zijn wij in staat u een goedkope verzekering aan te bieden. Tijdens het invullen van uw gegevens voor de premie komt u vanzelf bij uw vrachtwagen en uw bedrijfsvoering uit. Wij vergelijken bijna alle verzekeringsmaatschappijen en tonen alleen de beste voor uw situatie. Bovendien bellen we altijd terug, of u nu een verzekering aanvraagt of een offerte aangevraagd hebt. Wel zo fijn.

U kunt ons bellen op 026-3709970 of mailen naar info@beterverzekeren.nl

Wat kost een vrachtwagenverzekering?

De kosten voor een vrachtwagenverzekering zijn afhankelijk van o.a. het aantal schadevrije jaren en de keuze voor een vaste premie of niet. Bij een vrachtwagenverzekering met vaste premie heeft u geen terugval bij schade maar ook geen opbouw van korting zonder schades.

U kunt ook kiezen voor een verzekering met opbouw van schadevrije jaren. U gaat dan minder betalen bij meer schadevrije jaren. Bij één of meerdere door u veroorzaakte schades gaat de premie weer omhoog. U heeft dan te maken met een bonus/malus ladder. Een premie gebaseerd op schadevrije jaren kan goedkoper zijn met de extra korting indien u schadevrije jaren heeft. Bij schade kan de premie wel weer hoger oplopen.

Onze vrachtwagenverzekering biedt de verplichte WA-dekking, die u kunt uitbreiden met de Beperkt Cascodekking of de Volledig Cascodekking (allrisk). Daarnaast kunt u uw verzekering uitbreiden met aanvullende verzekeringen, zodat deze zo goed mogelijk aansluit bij uw wensen en behoeften. U bepaalt zelf hoe uitgebreid u uw vrachtauto verzekert en welke extra dekkingen nodig zijn.

De prijs van de verzekering is dus afhankelijk van een aantal factoren. Bereken uw premie met onze online berekeningstool en u heeft direct de kosten voor uw situatie inzichtelijk. Vergelijk verschillende maatschappijen, vraag een offerte aan of sluit direct uw vrachtwagenverzekering online af.

Vrachtwagenverzekering Beterverzekeren

Voor welk type vrachtwagens zijn er vrachtwagenverzekeringen?

Er zijn verschillende typen vrachtauto’s. Wij hebben voor alle soorten en typen vrachtwagens een passende vrachtwagenverzekering.

  • Trekker en oplegger
  • Solo vrachtauto
  • Motorwagen en volgwagen
  • Paardenvrachtauto
  • Open of gesloten, met of zonder laad/los installatie
  • Tank of container
  • Koel/vries

Online kunt u direct verschillende extra onderdelen bijverzekeren. U kunt ervoor kiezen een offerte aan te vragen of direct de verzekering af te sluiten.

Een goede vrachtwagenverzekering is een voorwaarde om te kunnen ondernemen. Bereken hier uw premie.

Vragen over deze verzekering?

In een gratis adviesgesprek vertellen we u graag meer over onze verzekeringen. Liever eerst telefonisch contact met onze klantenservice? Dat kan via 026-3709970!

Plan een gratis adviesgesprek

Klantenservice Beterverzekeren.nl
KLANTENSERVICE
We willen u graag van dienst zijn bij het berekenen van de premie. Mail info@beterverzekeren.nl of bel ons direct via onderstaande knop:
Bel 026-3709970
ALLE VERVOERSVERZEKERINGEN