Zakelijk autoverzekering vergelijken

Een zakelijke autoverzekering vergelijken? Een autoverzekering zakelijk gebruik is al mogelijk vanaf 7 euro per maand! Uw premie berekenen kan eenvoudig online. Autoverzekeringen zakelijk auto voor personenauto’s en bestelauto’s die bedrijfsmatig en particulier gebruikt worden.

Een dergelijke verzekering afsluiten of vergelijken? Bereken direct uw premie online!

Premie berekenen

Een zakelijke auto kan natuurlijk ook een bestelauto of een bedrijfsauto zijn!

Goedkope zakelijke autoverzekering

Uw zakelijke autoverzekering goedkoop afsluiten? Beterverzekeren vergelijkt zo’n beetje alle maatschappijen en toont u alleen de allerbeste voor de allerbeste en goedkope verzekering. Al vanaf 7 euro per maand! Uiteraard werken wij alleen met vertrouwde maatschappijen.

Naast de zakelijke autoverzekering berekent u bij ons ook de premie voor uw zakelijke bestelautoverzekering. De goedkoopste bestelautoverzekering met de laagste premie en de hoogste korting.  Al vanaf 7 euro per maand uw bestelauto verzekeren. Alle verzekering vergelijken en de voordeligste verzekering uitzoeken. De goedkoopste bedrijfswagenverzekering vindt u bij ons. Wilt u een “grijskenteken” voertuig verzekeren? Ga dan naar de bestelautoverzekering.

Autoverzekering zakelijk of privé?

Wanneer een zakelijke autoverzekering afsluiten en wanneer privé? Wanneer u een autoverzekering afsluit wordt er gevraagd of u de autoverzekering zakelijk of privé afsluit, of u er dus zakelijk of privé mee rijdt. Dit kan namelijk verschil uitmaken in de hoogte van de premie en het soort dekking dat u nodig heeft. Met een zakelijke autoverzekering is het toegestaan ook de auto ook privé te gebruiken. Andersom is niet toegestaan. Het is niet toegestaan een particulier verzekerde auto te gebruiken voor personenvervoer of bijvoorbeeld koerierswerk.

Is zo’n verzekering verplicht? Wanneer deze in de boekhouding van uw onderneming staat, dan wel. Dit noemen we dan een zakelijke auto en dat geldt ook voor auto’s van uw medewerkers. U dient ze zakelijk te verzekeren!

ZZP zakelijke autoverzekering

Als ZZP’er kunt u het beste een zakelijke autoverzekering afsluiten. Het voordeel is dat u er dan zakelijk en privé in kunt rijden. Met een particuliere autoverzekering bent u niet verzekerd tijdens de zakelijke autoritjes.

Direct uw zakelijke autoverzekering afsluiten

Een zakelijke autoverzekering aanvragen of de premies vergelijken? Dat doet u snel en eenvoudig bij Beterverzekeren. Ga naar de berekeningspagina en bereken de hoogte van uw premie. De verzekering direct afsluiten? Dat kan natuurlijk ook!

Zakelijke autoverzekering BeterverzekerenBeterverzekeren biedt u de volledige service. Volg het stappenplan en bereken direct uw zakelijke autoverzekering premie:

  1. Vul stap voor stap de gevraagde gegevens in en kies uw dekking;
  2. U ziet de premies en voorwaarden van de maatschappijen;
  3. Stuur indien gewenst uw gegevens op voor een offerte of aanvraag;
  4. Wij nemen contact op;
  5. U beslist.

We zijn gespecialiseerd in alle bedrijfsverzekeringen. U berekent uw premie online maar we zijn geen standaard online assurantiekantoor. Na een offerte of aanvraag wordt u altijd opgebeld en nemen we samen de verzekering door. We maken gebruik van de digitale mogelijkheden in combinatie met persoonlijk contact!

Vragen over deze verzekering?

In een gratis adviesgesprek vertellen we u graag meer over onze verzekeringen. Liever eerst telefonisch contact met onze klantenservice? Dat kan via 026-3709970!

Plan een gratis adviesgesprek

Klantenservice Beterverzekeren.nl
KLANTENSERVICE
We willen u graag van dienst zijn bij het berekenen van de premie. Mail info@beterverzekeren.nl of bel ons direct via onderstaande knop:
Bel 026-3709970
ALLE VERVOERSVERZEKERINGEN
MEER OVER ZAKELIJKE-AUTOVERZEKERING

Grijskenteken verzekeren