• bedrijfsverzekering

  Bedrijfs verzekeringen

  Wilt u professioneel advies voor alle verzekeringen van uw bedrijf. Beterverzekeren helpt u deskundig de juiste keuzes te maken

  Bekijk alle bedrijfsverzekeringen

Bedrijfsverzekeringen MKB


Kies een verzekering, zie onder

Bedrijfsverzekeringen

We bieden u een prijsvergelijk aan voor een  MKB verzekering.

On-line de premie berekenen, u ziet de aanbieders op een rij.

De laagste premie eerst. U kunt ons natuurlijk bellen voor overleg.

Direct de polis afsluiten of een offerte aanvragen, alles kan!


Vergelijk online, vergelijkings-site,  de premie voor uw bedrijfsverzekering.

Bedrijfsverzekeringen MKB vergelijk de belangrijkste maatschappijen.

Kijk en kies de door u gewenste verzekering.

De Zeven Zakelijke Zekerheden MKB bedrijfsverzekering

laagste premie
 premievergelijk
 ongebonden onafhankelijk advies
 perfecte service
 al ons personeel is gecertificeerd
 goede bereikbaarheid
 vertrouwde goede maatschappijen

 

We zijn gespecialiseerd in alle bedrijfsverzekeringen, ook in bestelautoverzekeringen. U maakt de berekening online maar we zijn zeker geen standaard online-assurantie kantoor. U wordt terug gebeld na een offerte of aanvraag. We zijn een bedrijf dat gebruik maakt van de digitale mogelijkheden in combinatie met persoonlijk contact.

Een offerte aanvragen of zelfs de bedrijfsverzekering direct afsluiten. Wij zijn  specialist in alle zakelijke verzekeringen. Alle MKB bedrijfsverzekeringen op een rij. De premie voor de bedrijfsverzekeringen hebben we voor u geselecteerd op kwaliteit en prijs bij de beste en betrouwbaarste verzekeringsmaatschappijen van Nederland.Aansprakelijkheidsverzekering bedrijven AVB

Direct online uw premie berekenen, premie vanaf 9 euro per maand. De beste en voordeligste aanprakelijkheidsverzekering direct afsluiten. We werken met 55 maatschappijen samen en garanderen een fantastische verzekering voor de laagste premie. We vergelijken zowel op prijs als op kwaliteit. Aan u de keuze.....


Aansprakelijkheidsverzekering

 

 

Bedrijfsgebouwverzekering

Een bedrijfsgebouw moet natuurlijk verzekerd worden. We bieden verzekeringen voor een klein gebouw tot gebouwen die miljoenen waard zijn. Ook bedrijfsverzamelgebouwen kunnen we verzekeren.


Bedrijfsgebouwverzekering

 

 

Inventaris goederen verzekering

Direct online de premie berekenen Op onze inventarisgoederenverzekering, een van onze top bedrijfsverzekeringen, is de voorraad en zijn alle objecten binnen uw bedrijf verzekerd. Alles dat niet onlosmakelijk met het pand is verbonden. Denk hierbij aan meubels, stellages, machines, apparatuur, kantoorartikelen en voorraden. Met de Inventarisverzekering verzekert u zich van financiële compensatie bij het blijvend onbruikbaar worden van voorraden en inventaris. Een verzekering voor inventaris en voor de voorraad is verplicht indien de bank u een financiering hiervoor verleend heeft. Ook zonder die verplichting is het raadzaam deze zaken te verzekeren.


Inventarisverzekering

 

 

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering

De beroepsaansprakelijkheidsverzekering biedt dekking voor door de verzekerde veroorzaakte zuivere vermogensschade. De verzekering biedt juist geen dekking tegen zaak- of personenschade. Die is immers gedekt onder de AVB. Deze verzekering heeft u naast de bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering De doelgroep voor een beroepsaansprakelijkheidsverzekering bestaat naast leden van de advocatuur uit de volgende beroepsbeoefenaren: accountants; architecten; notarissen; artsen; makelaars in onroerend goed; assurantietussenpersonen; belastingconsulenten.


Beroepsaansprakelijkheidsverzekering

 

 

Koeriersverzekering

Koeriersverzekering, voor alle koeriersbedrijven. Voor alle ondernemers die als koerier werkzaam zijn hebben we een passende verzekering. Of u nu een pakketdienst heeft, ZZP'er bent of meerdere personeelsleden heeft. Wij kunnen (en willen) alle koeriersbedrijven verzekeren. Voor koeriersbedrijven geldt wel vaak maatwerk. Bereken de premie van een van uw voertuigen. We bellen u altijd terug en spreken uw wensen door. U kunt ons ook bellen op 026-3709970.


Koeriersverzekering

 

 

Rechtsbijstandverzekering

Rechtsbijstandverzekering voor alle bedrijven Onze Rechtsbijstandverzekering, een van onze 11 bedrijfsverzekeringen, beschermt u tegen juridische consequenties. Uw onderneming doet dagelijks transacties waarbij allerlei risico's horen. Van het aanschaffen van meubilair tot het aannemen van personeel. Ook kunt u partijen tegenkomen die u niet wil betalen omdat men niet levert zoals dat is afgesproken. Wij zorgen voor de bijstand. Deze verzekering is de actieve aanvulling van de AVB en kan enkel indien U al een AVB (bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering) heeft afgesloten.


Rechtsbijstandverzekering

 


 Wagenparkverzekering

Een wagenparkverzekering is eigenlijk in essentie een collectieve motorrijtuigenverzekering maar dan wel een verzekering met hoge kortingen. De meeste verzekeraars willen minimaal vijf of tien motorrijtuigen verzekeren, wanneer u als ondernemer in aanmerking wil komen voor een wagenparkkorting. Bij onze bedrijfsverzekeringen hebt u met de wagenparkverzekering veel flexibiliteit. voor een offerte kunt u bellen met 026-3709970.


Bedrijfsautoverzekeringen

 
Algemene informatie over de overeenkomst

 • Op de overeenkomst is het Nederlands recht van toepassing.
 • Voor klachten kan de volgende instantie benaderd worden: Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid), Postbus 93257, 2509 AG Den Haag. U kunt ook bellen met (070) 333 89 90, mailen naar info@kifid.nl of kijken op www.kifid.nl.

 


Nieuws MKB & ZZP

 • Hoe werkt een arbeidsongeschiktheids verzekering?
  Een arbeidsongeschiktheidsverzekering zorgt voor inkomen bij ziekte of ongeval. Een arbeidsongeschiktheidsverzekering, waar moet je op letten?
  Een arbeidsongeschiktheidsverzekering keert uit op het moment dat u niet kunt werken d...
  lees meer
 • Bedrijfsaansprakelijkheids verzekering.
  Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering.   Je bedrijf wordt aansprakelijk gesteld!! Uw bedrijf is aangeschreven en wordt aansprakelijk gesteld. Een heel vervelende situatie. Gelukkig heeft u een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering. Je m...lees meer
 • Wat is een beroepsaansprakelijkheidsverzekering?
  Wat is een beroepsaansprakelijkheids verzekering? Een beroepsaansprakelijkheidsverzekering is een verzekering die de schade ontstaan door  beroepsfouten afdekt. Deze verzekering is een extra dekking naast uw bedrijfsaansprakelijkheidsver...lees meer
 

Wij helpen u graag! Neem direct contact op: 026-3709970