Car aannemersverzekering


Aannemers verzekering met naar keuze een CAR verzekering
> voor alle aannemers, bouwbedrijven en ZZP-ers.

Aannemersverzekeringen en Car verzekeringen hebben een goed advies nodig. Het was al belangrijk maar wordt steeds belangrijker.

Juist nu in deze snelle tijd, u verandert misschien niet, de wereld om u heen wel.

 

Laat u voorlichten!

Alle informatie krijgt u tijdens een gesprek met onze bedrijfsadviseur, dit werkt het beste.


De Zeven Zakelijke Zekerheden voor Aannemers.

 laagste premie
 beste polisvoorwaarden
 ongebonden onafhankelijk advies door specialisten
 perfecte service
 al ons personeel is gecertificeerd
 goede bereikbaarheid
 vertrouwde goede maatschappijen

 

We zijn gespecialiseerd in alle bedrijfsverzekeringen, ook in bestelautoverzekeringen. U maakt de berekening online maar we zijn zeker geen standaard online-assurantie kantoor. U wordt terug gebeld na een offerte of aanvraag. We zijn een bedrijf dat gebruik maakt van de digitale mogelijkheden in combinatie met persoonlijk contact.


ZAKELIJKE ZEKERHEID DOOR VERTROUWDE MAATSCHAPPIJEN

Informatie over CAR /aansprakelijkheids verzekering bel 026-3709970

Op zoek naar een goede en betaalbare aannemersverzekering met een perfecte service?

 aannemers verzekering CAR dekking laagste premie ook per bouw CAR dekking aansprakelijheidsdeking dekking voor eigen zaken alswel voor zaken derden

 

car-aannemersverzekering

 

Stel zelf uw car aannemersverzekering samen

U kunt zelf de dekking samenstellen die voor u het beste is. Bereken online de premie en sluit direct af of vraag een offerte aan. We bellen u altijd terug om de aanvraag door te spreken. Op deze manier weet u altijd dat u goed verzekerd bent!

We bellen na een aanvraag of een offerte altijd terug om de aannemersverzekering / carverzekering door te spreken.

We hebben besloten u de beste dekking voor een CAR verzekering  aan te bieden. Onze ervaring is dat het onverantwoord is om voor een paar euro minder  een maatschappij aan te bieden waarbij de CAR verzekering belangrijke onderdelen uitsluit. Een CAR verzekering bestaat uit meerdere onderdelen, deze zijn bij ons allemaal te verzekeren.

We werken samen met 55 maatschappijen.

Vergelijken we alle maatschappijen?

Nee, natuurlijk houden we de " mindere maatschappijen" buiten beschouwing.

Dit kunnen ook maatschappijen met naam en faam zijn. Deze maatschappijen voldoen dan bij deze vergelijking niet op alle vlakken aan onze eisen. Er zijn echter meerdere vakgebieden waar wij op basis van polisvoorwaarden een keuze hebben gemaakt.

> Werkgeversaansprakelijkheid en goed werkgeverschap

Bij wet is bepaald dat de werkgever verplicht is om te zorgen voor een veilige werkplek en veilige gereedschappen. Voldoet de werkgever niet aan deze verplichting, dan is hij aansprakelijk voor de schade die een werknemer van hem hierdoor lijdt. Naast deze zorgplicht moet de werkgever zich als een goed werkgever gedragen.

Goed werkgeverschap is door de rechtspraak op twee manieren ingevuld:

 • Een werkgever moet zorgen voor een ‘behoorlijke verzekering’ zodra zijn werknemers zich voor hun werk in het verkeer begeven.
 • Een werkgever kan ook aansprakelijk zijn voor situaties die verband houden met het werk, zoals een bedrijfsuitje. Vanuit goed werkgeverschap is een werkgever die voor zijn personeel een activiteit organiseert, met risico op schade voor de deelnemende werknemers, binnen redelijke kaders verantwoordelijk voor het zoveel mogelijk beperken van dit risico. De werkgever kan op grond van goed werkgeverschap aansprakelijk worden gesteld voor de schade die een werknemer dan lijdt, en is daarbij direct aansprakelijk voor de geleden schade
 


Nieuws MKB & ZZP

 • Hoe werkt een arbeidsongeschiktheids verzekering?
  Een arbeidsongeschiktheidsverzekering zorgt voor inkomen bij ziekte of ongeval. Een arbeidsongeschiktheidsverzekering, waar moet je op letten?
  Een arbeidsongeschiktheidsverzekering keert uit op het moment dat u niet kunt werken d...
  lees meer
 • Bedrijfsaansprakelijkheids verzekering.
  Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering.   Je bedrijf wordt aansprakelijk gesteld!! Uw bedrijf is aangeschreven en wordt aansprakelijk gesteld. Een heel vervelende situatie. Gelukkig heeft u een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering. Je m...lees meer
 • Wat is een beroepsaansprakelijkheidsverzekering?
  Wat is een beroepsaansprakelijkheids verzekering? Een beroepsaansprakelijkheidsverzekering is een verzekering die de schade ontstaan door  beroepsfouten afdekt. Deze verzekering is een extra dekking naast uw bedrijfsaansprakelijkheidsver...lees meer
 

Wij helpen u graag! Neem direct contact op: 026-3709970