• bedrijfsverzekering

  Arbeidsongeschiktheidsverzekering

  Bereken via onderstaande knop direct de premie van uw Arbeidsongeschiktheidsverzekering

  Bereken direct
  uw premie!

Arbeidsongeschiktheidsverzekering


Arbeidsongeschiktheidsverzekering

Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen hebben een goed advies nodig. Het was al belangrijk maar wordt steeds belangrijker. Juist nu in deze snelle tijd, u verandert misschien niet, de wereld om u heen wel.

Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen zijn onmisbaar voor een ondernemer, voor uw prive situatie is dit waarschijnlijk de belangrijkste verzekering die u kunt afsluiten!
Bij een arbeidsongeschiktheidsverzekering is uw adviseur verantwoordelijk voor het advies. Dit houdt in dat we aansprakelijk zijn voor ons advies. Deze aansprakelijkheid gaan we graag aan.

 

Wij adviseren u met ons contact op te nemen zodat we vooraf met u kunnen bespreken wat uw wensen zijn, u hoort dan ook wat onze mogelijkheden zijn.

Bel; 026-3709970.


We zijn gespecialiseerd in alle bedrijfsverzekeringen, ook in bestelautoverzekeringen. U maakt de berekening online maar we zijn zeker geen standaard online-assurantie kantoor. U wordt terug gebeld na een offerte of aanvraag. We zijn een bedrijf dat gebruik maakt van de digitale mogelijkheden in combinatie met persoonlijk contact.

Natuurlijk kunt u ook een bedrijfsautoverzekering bij ons afsluiten, let op; zeer lage premie!!   Indien u een bedrijfspand heeft is het wellicht verstandig een inventaris-goederenverzekering bij uw zakelijke-opstalverzekering af te sluiten. U kunt overigens desgewenst een volledig MKBpakket bij ons afsluiten.Indien u arbeidsongeschikt raakt door ziekte of een ongeval kan het zijn dat u niet de verwachtte uitkering krijgt. Dit kan grote gevolgen hebben voor u en uw gezin.
De financiele belangen zijn veel te groot en wij vinden het daarom onverantwoord zonder een goed advies de mogelijkheid te bieden een arbeidsongeschiktheidsverzekering on-line af te sluiten.
Wij als uw adviseur zijn verantwoordelijk voor dit advies, dit is ook zo indien u de polis ongeadviseerd online afsluit. Er gerenommerd assurantiebedrijf gaan wij zorgvuldig met onze verantwoordelijheden om.
Daar onze arbeidsongeschiktheidsverzekeringen zonder provisie zijn vragen wij een bedrag voor het advies. Overigens is dit bedrag veel lager dan provisie zou zijn.


Zeker als het gaat om risico’s afdekken en vermogen opbouwen. Bedrijven staan daarbij voor ingewikkelde keuzes die een grote impact op de bedrijfsvoering kunnen hebben. Een goed advies van een vakkundige en onafhankelijke specialist is dan onontbeerlijk. Wij geloven in de waarde van advies en ondersteunen adviseurs. Een bedrijf moet zich kunnen concentreren in waar ze goed zijn en zich goed verzekerd weten

 

arbeidsongeschiktheidsverzekering

 

Premie arbeidsongeschiktheidsverzekering;

Als U zich realiseerd dat u zich verzekerd voor een jarenlange hoge uitkering, bij ziekte kan de totale uitkering tonnen zijn. U zult de premie wellicht nog (te) hoog vinden. Aanpassing van de premie heeft echter altijd gevolg voor de uitkering!


Waarom is het zo duur?
Dit antwoord lijkt ook simpel. Hoe groter het risico en hoe groter het verzekerd belang hoe hoger de premie. Hoe langer de uitkeringstermijn hoe duurder. Wij vinden een arbeidsongeschiktheid een adviesproduct.

Er zijn ons inziens te veel haken en ogen aan dit product, indien u het zelf wenst te doen zonder advies kunt u bij ons niet terecht.

U kunt op onze site een berekening maken, dit zien we als uitgangspunt voor een gesprek. We berekenen geen provisie op een arbeidsongeschiktheidsverzekering, uiteraard zijn wel kosten aan dit advies verbonden. Vraag hiernaar.

 


Nieuws MKB & ZZP

 • Assurantie zorgplicht.
  Niet goed verzekerd, wie is verantwoordelijk?

  Niet alle  assurantie-bedrijfsadviseurs hebben vaak genoeg contact met hun cliënten.
  Uit onderzoek blijkt dat het klantcontact van de bancaire verzekeringsadviseurs vooral te k...
  lees meer
 • Beroepsaansprakelijkheids verzekering.
  Heb ik dat nodig? Een beroepsaansprakelijkheidsverzekering?
  Iedereen met een adviserend bedrijf of adviserend beroep heeft een beroepsaansprakelijkheidsverzekering nodig. Waar wordt gewerkt worden fouten gemaakt.
  In dit geva...
  lees meer
 • Cybercrime.
  Veel bedrijven ontsnapt aan mailfraude.

  Snel en doortastend optreden van de politie, het Nationaal Cyber Security Centrum (NCSC), de banken en de Fraudehelpdesk heeft enkele tientallen Nederlandse bedrijven behoed voor zogenoemde...
  lees meer
 

Wij helpen u graag! Neem direct contact op: 026-3709970