• bedrijfsverzekering

  Arbeidsongeschiktheidsverzekering

  Bereken via onderstaande knop direct de premie van uw Arbeidsongeschiktheidsverzekering

  Bereken direct
  uw premie!

Arbeidsongeschiktheidsverzekering


Arbeidsongeschiktheidsverzekering.


Voor alle beroepen een arbeidsongeschiktheidsverzekering tot 67,3 jaar.

Een arbeidsongeschiktheidsverzekeing, een AOV, is eigenlijk de mooiste verzekering voor een ondernemer. Zelfstandigen verzekeren over het algemeen alles goed behalve zichzelf.

De arbeidsongeschiktheidsverzekering is speciaal voor de belangrijkste persoon binnen het bedrijf en voor de kostwinaar thuis.

Uw offerte aanvraag wordt bij verschillende maatschappijen en volmachtbedrijven aangeboden. Dit houdt in dat uw gegevens gebruikt worden voor een aanvraag of offerte.

Mocht u dit niet wensen verzoeken we u vooraf contact met ons op te nemen.Eigenlijk is het drie maal de belangrijkste verzekering

1. voor de zelfstandige zelf,

2. voor het personeel,

3. zeker voor het gezin van de ondernemer.

Wat is het goed dat het inkomen blijft doorgaan ondanks ziekte, geen stress extra doordat het financieel doordraaid. Tijd om te genezen. Blijvend arbeidsongeschikt? Deze verzekering is dan een zegen voor u.

Voor het personeel omdat alles door kan gaan omdat er geld is om mensen in te huren.

Het gezin, tja, dat spreekt voor zich. Belangrijk voor u is een stabliele thuissituatie, ook bij ziekte!

Afijn, wat houdt u tegen? Onze premies zijn zo scherp dat dit geen beletsel is. (bovendien zijn de premies aftrekbaar, maar dat wist u al).

Te weinig wordt gekeken hoe het gezin moet doordraaien als de ondernemende kostwinner in de lappenmand ligt. Zonder arbeidsongeschikheidsverzekeing wordt dat moeilijk.  Het personeel wordt verzekerd met een ziekteverzuim verzekering. Auto's, panden, machines alles is verzekerd. Behalve de persoon waar het eigenlijk om draait.

 

1 op de 10 ondernemers meldt zich jaarlijks ziek of arbeidsongeschikt.

Statistisch bent u dus eens in de tien jaar een periode serieus afwezig. 

Ook al kan u zich niet voorstellen wat langer uit de running te zijn, het gaat er niet om of het gebeurt maar wanneer. Het is uw verantwoordelijkheid naar het bedrijf en naar uw gezin hierop te zijn voorbereid.

 

Van uw AOV uitkering kan de zaak doordraaien!

Eigenlijk is het heel simpel. Zodra uw inkomen niet meer drukt op het bedrijfsinkomen kunt u een ander inhuren (een gedeelte) van uw werk te doen. Dit is geen luxe maar een een goed plan!!

 

De premie is natuurlijk afhankelijk van uw wensen.

Daarom kunt u bij ons kiezen voor een inloop periode van twee of drie maanden met een uitkeringsperiode van maximaal twee jaar. Dat scheelt heel veel in de premie!!

Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen hebben daarom een goed advies nodig, we kunnen samen zien wat het best bij u past.

 

Een op maat gesneden advies.

Ieder is anders, u heeft uw eigen persoonlijke wensen. Geen advies is daarom hetzelfde. We gaan uit van uw wensen en toekomstvisie. Een arbeidsongeschiktheidsverzekering is daarom een adviesproduct. Ieder bedrijf heeft wel een bedrijfsaansprakelijkheid naast deze verzekering is dit waarschijnlijk de belangrijkste verzekering voor u.

Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen zijn onmisbaar voor een ondernemer, het beschermd uw prive omstandigheden.
Bij een arbeidsongeschiktheidsverzekering is uw adviseur verantwoordelijk voor het advies. Dit houdt in dat we aansprakelijk zijn voor ons advies. Deze aansprakelijkheid gaan we graag aan.

 

Naam contact op.

Wij adviseren u met ons contact op te nemen zodat we vooraf met u kunnen bespreken wat uw wensen zijn, u hoort dan ook wat onze mogelijkheden zijn.

Bel; 026-3709970.


We zijn gespecialiseerd in alle bedrijfsverzekeringen, ook in bestelautoverzekeringen. U maakt de berekening online maar we zijn zeker geen standaard online-assurantie kantoor. U wordt terug gebeld na een offerte of aanvraag. We zijn een bedrijf dat gebruik maakt van de digitale mogelijkheden in combinatie met persoonlijk contact.

Natuurlijk kunt u ook een bedrijfsautoverzekering bij ons afsluiten, let op; zeer lage premie!!   Indien u een bedrijfspand heeft is het wellicht verstandig een inventaris-goederenverzekering bij uw zakelijke-opstalverzekering af te sluiten. U kunt overigens desgewenst een volledig MKBpakket bij ons afsluiten. 

arbeidsongeschiktheidsverzekering

 

Premie arbeidsongeschiktheidsverzekering;

Als U zich realiseerd dat u zich verzekerd voor een jarenlange hoge uitkering, bij ziekte kan de totale uitkering vele honderden duizenden euro's zijn. U zult de premie wellicht nog (te) hoog vinden. Aanpassing van de premie heeft echter altijd gevolg voor de uitkering!


waarom is het zo duur?

Hoe groter het te verzekeren risico, hoe groter het verzekerd belang, hoe hoger de premie. Hoe langer de uitkeringstermijn hoe duurder. Wij vinden een arbeidsongeschiktheid een adviesproduct.


Voorbeeld.

De heer X is 38 jaar. hij sluit een verzekering af met een jaarlijkse uitkering van 30.000 euro bij volledige invaliditiet . Meneer krijgt een ongeval op zijn 40 ste jaar (een verkeersongeval, niets met het werk te maken). De maatschappij dient 27 jaar het volledige bedrag uit te betalen. 27 jaar 30.000 euro. Dat is in geheel 810.000 euro. Dat is serieus geld.


Advieskosten.

U kunt op onze site een berekening maken, dit zien we als uitgangspunt voor een gesprek. We berekenen geen provisie op een arbeidsongeschiktheidsverzekering, uiteraard zijn wel kosten aan dit advies verbonden. Vraag hiernaar!

 


Nieuws MKB & ZZP

 • Hoe werkt een arbeidsongeschiktheids verzekering?
  Een arbeidsongeschiktheidsverzekering zorgt voor inkomen bij ziekte of ongeval. Een arbeidsongeschiktheidsverzekering, waar moet je op letten?
  Een arbeidsongeschiktheidsverzekering keert uit op het moment dat u niet kunt werken d...
  lees meer
 • Bedrijfsaansprakelijkheids verzekering.
  Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering.   Je bedrijf wordt aansprakelijk gesteld!! Uw bedrijf is aangeschreven en wordt aansprakelijk gesteld. Een heel vervelende situatie. Gelukkig heeft u een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering. Je m...lees meer
 • Wat is een beroepsaansprakelijkheidsverzekering?
  Wat is een beroepsaansprakelijkheids verzekering? Een beroepsaansprakelijkheidsverzekering is een verzekering die de schade ontstaan door  beroepsfouten afdekt. Deze verzekering is een extra dekking naast uw bedrijfsaansprakelijkheidsver...lees meer
 

Wij helpen u graag! Neem direct contact op: 026-3709970