• bedrijfsverzekering

  Arbeidsongeschiktheidsverzekering

  Bereken via onderstaande knop direct de premie van uw Arbeidsongeschiktheidsverzekering

  Bereken direct
  uw premie!

Arbeidsongeschiktheidsverzekering


Arbeidsongeschiktheidsverzekering.

Voor alle beroepen een betaalbare arbeidsongeschikheidsverzekering!

Voor alle beroepen een arbeidsongeschiktheidsverzekering tot 67,3 jaar.

Een ondernemer kan zich niet permiteren om ziek te zijn. U heeft een gezin dat moet doordraaien, de hypotheek moet betaald. Toch meldt 1 op de 10 ondermers zich jaarlijks ziek of arbeidsongeschikt. Een paar maandjes is dat wel vol te houden, daarna wordt het erg lastig.

 

De premie is natuurlijk afhankelijk van uw wensen.

Daarom kunt u bij ons kiezen voor een inloop periode van twee of drie maanden met een uitkeringsperiode van maximaal twee jaar. Dat scheelt heel veel in de premie!!

Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen hebben daarom een goed advies nodig, we kunnen samen zien wat het best bij u past.

 

Een op maat gesneden advies.

Ieder is anders, u heeft uw eigen persoonlijke wensen. Geen advies is daarom hetzelfde. We gaan uit van uw wensen en toekomstvisie. Een arbeidsongeschiktheidsverzekering is daarom een adviesproduct. Ieder bedrijf heeft wel een bedrijfsaansprakelijkheid naast deze verzekering is dit waarschijnlijk de belangrijkste verzekering voor u.

Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen zijn onmisbaar voor een ondernemer, het beschermd uw prive omstandigheden.
Bij een arbeidsongeschiktheidsverzekering is uw adviseur verantwoordelijk voor het advies. Dit houdt in dat we aansprakelijk zijn voor ons advies. Deze aansprakelijkheid gaan we graag aan.

 

Naam contact op.

Wij adviseren u met ons contact op te nemen zodat we vooraf met u kunnen bespreken wat uw wensen zijn, u hoort dan ook wat onze mogelijkheden zijn.

Bel; 026-3709970.


We zijn gespecialiseerd in alle bedrijfsverzekeringen, ook in bestelautoverzekeringen. U maakt de berekening online maar we zijn zeker geen standaard online-assurantie kantoor. U wordt terug gebeld na een offerte of aanvraag. We zijn een bedrijf dat gebruik maakt van de digitale mogelijkheden in combinatie met persoonlijk contact.

Natuurlijk kunt u ook een bedrijfsautoverzekering bij ons afsluiten, let op; zeer lage premie!!   Indien u een bedrijfspand heeft is het wellicht verstandig een inventaris-goederenverzekering bij uw zakelijke-opstalverzekering af te sluiten. U kunt overigens desgewenst een volledig MKBpakket bij ons afsluiten. 

arbeidsongeschiktheidsverzekering

 

Premie arbeidsongeschiktheidsverzekering;

Als U zich realiseerd dat u zich verzekerd voor een jarenlange hoge uitkering, bij ziekte kan de totale uitkering vele honderden duizenden euro's zijn. U zult de premie wellicht nog (te) hoog vinden. Aanpassing van de premie heeft echter altijd gevolg voor de uitkering!


waarom is het zo duur?

Hoe groter het te verzekeren risico, hoe groter het verzekerd belang, hoe hoger de premie. Hoe langer de uitkeringstermijn hoe duurder. Wij vinden een arbeidsongeschiktheid een adviesproduct.


Voorbeeld.

De heer X is 38 jaar. hij sluit een verzekering af met een jaarlijkse uitkering van 30.000 euro bij volledige invaliditiet . Meneer krijgt een ongeval op zijn 40 ste jaar (een verkeersongeval, niets met het werk te maken). De maatschappij dient 27 jaar het volledige bedrag uit te betalen. 27 jaar 30.000 euro. Dat is in geheel 810.000 euro. Dat is serieus geld.


Advieskosten.

U kunt op onze site een berekening maken, dit zien we als uitgangspunt voor een gesprek. We berekenen geen provisie op een arbeidsongeschiktheidsverzekering, uiteraard zijn wel kosten aan dit advies verbonden. Vraag hiernaar!

 


Nieuws MKB & ZZP

 • we staan op een blog; ikbenopreis.nl
  Zakelijke reisverzekering, Moet je naar een conferentie of een zakelijke bijeenkomst? Een zakenreis klinkt misschien erg aangenaam, maar kan in veel gevallen ook heel stressvol en vermoeiend zijn.
  Er is in veel gevallen namelijk wein...
  lees meer
 • Assurantie zorgplicht.
  Niet goed verzekerd, wie is verantwoordelijk?

  Niet alle  assurantie-bedrijfsadviseurs hebben vaak genoeg contact met hun cliënten.
  Uit onderzoek blijkt dat het klantcontact van de bancaire verzekeringsadviseurs vooral te k...
  lees meer
 • Beroepsaansprakelijkheids verzekering.
  Heb ik dat nodig? Een beroepsaansprakelijkheidsverzekering?
  Iedereen met een adviserend bedrijf of adviserend beroep heeft een beroepsaansprakelijkheidsverzekering nodig. Waar wordt gewerkt worden fouten gemaakt.
  In dit geva...
  lees meer
 

Wij helpen u graag! Neem direct contact op: 026-3709970