• bedrijfsverzekering

  Loodgieter-verzekering-de-specialist

  Bereken via onderstaande knop direct de premie van uw Loodgieter-verzekering-de-specialist

  Bereken direct
  uw premie!

Loodgieter installateur verzekering


Informatie over loodgieters / installateurs verzekering

De Zeven Zakelijke Zekerheden voor loodgieters en installatiemonteurs.

✔ laagste premie
✔ beste polisvoorwaarden
✔ ongebonden onafhankelijk advies
✔ perfecte service
✔ al ons personeel is gecertificeerd
✔ goede bereikbaarheid
✔ vertrouwde goede maatschappijen
✔ loodgietersverzekering   
✔ installateursverzekering
✔ beste dekking  
✔ MKB verzekering
✔ ZZP dekking
✔ vergelijking op basis premie / kwaliteit

 

We zijn gespecialiseerd in alle bedrijfsverzekeringen, u maakt de berekening online maar we zijn zeker geen online-assurantie kantoor. U wordt terug gebeld na een offerte of aanvraag. We zijn een bedrijf dat gebruik maakt van de digitale mogelijkheden in combinatie met persoonlijk contact. Natuurlijk kunt u ook een bedrijfsautoverzekering bij ons afsluiten, let op; zeer lage premie!!   Indien u een bedrijfspand heeft is het wellicht verstandig een inventaris-goederenverzekering bij uw zakelijke-opstalverzekering af te sluiten. U kunt overigens desgewenst een volledig MKBpakket bij ons afsluiten.

Alle informatie over de beste en voordeligste verzekering voor loodgieters en installateurs met een perfecte service. Bent u op zoek naar de beste en voordeligste loodgietersverzekering?  U bent op het juiste adres.  Voor installateursverzekeringen en loodgietersverzekeringen hebben we de goedkoopste verzekering. Bereken nu de premie en vraag een offerte of sluit direct de verzekering af.

Of u nu brandgevaarlijke handelingen verricht maakt ons niets uit! U maakt gewoon zelf de berekening en ziet de premie!

 

loodgietersverzekering

 

We werken samen met 55 maatschappijen, niet alle maatschappijen hebben loodgietersverzekeringen of installateursverzekeringen.

 

Bereken uw premie

 

 

Op onze site kunt u overigens op alle gebieden  een premievergelijk vinden. Vergelijken we alle maatschappijen? Ja, maar natuurlijk houden we de " mindere maatschappijen" buiten beschouwing bij deze berekening. Dit kunnen maatschappijen met naam en faam zijn. Deze maatschappijen voldoen dan bij deze vergelijking niet op alle vlakken aan onze eisen wat betreft installateursverzekeringen of loodgietersverzekeringen.

Er zijn echter meerdere vakgebieden waar wij op basis van polisvoorwaarden een keuze hebben gemaakt. Indien u online een premie berekent zullen wij u op basis van kwaliteit bedienen.

U plaatst een nieuwe badkaner, of nieuw sanitair?  

U staat overal  voor klaar;

 • Bevrorenleidingen
 • Verstopping toilet
 • Verstopping afvoer
 • Lekkage
 • Verstopt riool
 • Ondergelopen kelders
 • Lekkende dakgoten / regenpijpen
 • Cv problemen
 • Stormschade aan het dak
 


Nieuws MKB & ZZP

 • Hoe werkt een arbeidsongeschiktheids verzekering?
  Een arbeidsongeschiktheidsverzekering zorgt voor inkomen bij ziekte of ongeval. Een arbeidsongeschiktheidsverzekering, waar moet je op letten?
  Een arbeidsongeschiktheidsverzekering keert uit op het moment dat u niet kunt werken d...
  lees meer
 • Bedrijfsaansprakelijkheids verzekering.
  Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering.   Je bedrijf wordt aansprakelijk gesteld!! Uw bedrijf is aangeschreven en wordt aansprakelijk gesteld. Een heel vervelende situatie. Gelukkig heeft u een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering. Je m...lees meer
 • Wat is een beroepsaansprakelijkheidsverzekering?
  Wat is een beroepsaansprakelijkheids verzekering? Een beroepsaansprakelijkheidsverzekering is een verzekering die de schade ontstaan door  beroepsfouten afdekt. Deze verzekering is een extra dekking naast uw bedrijfsaansprakelijkheidsver...lees meer
 

Wij helpen u graag! Neem direct contact op: 026-3709970