Autoverzekeringen vergelijken


Autoverzekeringen informatie en vergelijken op prijs en kwaliteit.

Autoverzekeringen; online de premie berekenen en direct verzekeren of een offerte aanvragen.

SERVICE? Wij bellen u altijd terug en geven voorlichting!

Onderaan de tekst ziet u alle informatie over autoverzekeringen. Uw auto verzekering moet ook de beste autoverzekering zijn. U bespaart honderden euro's. Uw autoverzekering kan echt veel goedkoper.

Uw autoverzekering vergelijken op prijs en kwaliteit met een online prijsvergelijking. Bereken uw autoverzekering en laat ons de goedkoopste en meest passende verzekering voor uw auto vinden.

GlasGarage afspraken

Op de vergelijkingssite van Beterverzekeren kunt u uw autoverzekering vergelijken met zo'n 55 andere verzekeringsmaatschappijen. U bepaalt zelf of u kiest voor de goedkoopste verzekering of de verzekering met de meest gunstige voorwaarden.

 

autoverzekering

 

Welke autoverzekering past bij u?

Met de autoverzekering van Beterverzekeren.nl bent u gegarandeerd goed én voordelig verzekerd. Hieronder geven wij uitleg over de drie soorten autoverzekeringen van Beterverzekeren.nl. 

 

WA Autoverzekering

Wij raden de WA Autoverzekering aan voor auto’s ouder dan acht jaar, met uitzondering van bijzondere auto's zoals oldtimers. Met onze WA Autoverzekering verzekert u zich voor schade die u aan derden veroorzaakt met uw voertuig. Iedere autobezitter die de weg op gaat is verplicht om in ieder geval een WA verzekering af te sluiten.


WA Plus Autoverzekering

Wij raden de WA Plus Autoverzekering aan voor auto's van vier tot acht jaar oud, met uitzondering van bijzondere auto's zoals oldtimers. Met onze WA Plus Autoverzekering verzekert u zich naast de WA ook voor schade aan uw eigen voertuig als gevolg van brand, blikseminslag, hagelschade, diefstal, storm, botsen met loslopende dieren en ruitbreuk.


WA Casco Autoverzekering


Wij raden de WA Casco Autoverzekering aan voor auto's jonger dan vier a vijf jaar. Het is natuurlijk ook afhankelijk van de premie en de restwaarde van de auto. Met een hoge restwaarde (dagwaarde) van uw auto en een relatieve lage premie kiezen veel mensen ervoor de casco dekking wat langer voort te zetten.

 

Overzicht dekking autoverzekering

Dekking

 

WA

 

WA +
Beperkt casco

WA+
Volledig casco

Schade aan anderen

X

X

X

Brand

 

X

X

Diefstal, inbraak, joyriding

 

X

X

Ruitbreuk

 

X

X

Botsing loslopende dieren

 

X

X

Storm, hagel, overstroming

 

X

X

Botsen en omslaan

 

 

X

Aanrijding

 

 

X

Te water raken

 

 

X

Vandalisme

 

 

X

Slippen

 

 

X

 

 

 

 

 


Nieuws vervoer & verkeer

 • Rijden in de storm
  Schade aan uw voertuig door windstoten: u kunt lezen hoe dat is verzekerd. Bijvoorbeeld schade door een afgebroken tak of een portier die uit uw handen waait.
  WINDSTOTEN EN AUTORIJDEN
  Behalve storm kunnen ook windstoten kunnen fli...
  lees meer
 • ‘gratis’ ruitreparatie op parkeerplaats?
  U wordt benaderd op de parkeerplaats van uw supermarkt. Hij heeft een sterretje in uw voorruit ontdekt en biedt aan om uw glasschade direct en ‘gratis’ ter plekke te repareren. De man beweert dat uw verzekeraar het herstel vergoedt. Is ...lees meer
 • Nederlander kent verkeersregels slecht

  Mannen meer verkeerskennis dan vrouwen

  Nederlanders hebben hun verkeerskennis niet zo goed op orde als men zelf denkt. Gemiddeld scoren we een zeer magere 6,1. Meer dan een derde van Nederland haalt een onvoldoende. De mees...
  lees meer
 

Wij helpen u graag! Neem direct contact op: 026-3709970