• vervoersverzekering

  Bestelautoverzekering

  Bereken via onderstaande knop direct de premie van uw Bestelautoverzekering

  Bereken direct
  uw premie!

Bestelautoverzekering


Bestelautoverzekeringen

Bestelautoverzekering voor ondernemers en particulieren.

Bestelautoverzekeringen vergelijken met een extra hoge korting.

 

STOP NU MET TEVEEL BETALEN VOOR UW BESTELAUTOVERZEKERING.

DE LAAGSTE PREMIE MET VOLLEDIGE SERVICE!

Voor uw zekerheid nemen we altijd contact met u op na de berekening of aanvraag van de bestelautoverzekering.


De Zeven Zakelijke Zekerheden voor bestelautoverzekeringen bij Beterverzekeren.

laagste premie door gedifferentieerd tarief
 premie checkbestelautoverzekering.jpg
 ongebonden onafhankelijk advies
 perfecte service
 al ons personeel is gecertificeerd
 sluit direct af of vraag een offerte
 vertrouwde goede maatschappijen

Bestelautoverzekeringen voor zakelijk en prive gebruik. 

De hjoge extra korting is inclusief een perfecte service, onze werkwijze houdt in dat u een goede voorlichting krijgt na uw verzoek tot offerte of aanvraag voor een bestelautoverzekering.

Extra service; we bellen u altijd terug en spreken uw aanvraag door, kloppen de schadevrije jaren bijvoorbeeld, om met u de juiste laagste premie te bepalen.
De premie die u berekent is inclusief assurantiebelasting. Speciaal voor bedrijfsmatig gebruik. Ook bestelautoverzekeringen voor privé personen met particulier gebruik.

Bedrijfsauto-bestelauto verzekeringen met extra hoge korting.

We informeren u waarom het verstandig is een bestelautoverzekering bij ons te hebben.

Wij zijn gespecialiseerd in alle bedrijfsverzekeringen, u maakt de berekening online. We zijn geen standaard online-assurantie kantoor.

U wordt altijd teruggebeld na een offerte of aanvraag. We zijn een bedrijf met de "menselijke maat" dat gebruik maakt van de digitale mogelijkheden. Uw bestelautoverzekering wordt voor u op maat gemaakt zodat deze get best bij u en uw gebruik past. 

 

GlasGarage afspraken

 

Bestelauto verzekeren informatie

WA Bestelautoverzekering
Wij raden in de meeste gevallen de WA Bestelautoverzekering aan voor bedrijfsauto’s ouder dan acht jaar. Het is de basisverzekering. Met onze WA bestelautoverzekering bent u verzekerd voor schade die u veroorzaakt met uw bestelauto aan derden. Iedere autobezitter die de weg op gaat is wettelijk verplicht om in ieder geval een WA verzekering af te sluiten.

WA Beperkt Casco Bestelautoverzekering
Wij raden de WA beperkt bestelautoverzekering (ook wel WA PLUS bestelautoverzekering genoemd) aan voor bedrijfsauto's van vier tot acht jaar oud. Met onze WA Plus Bestelautoverzekering verzekert u zich naast de WA ook voor schade aan uw eigen voertuig als gevolg van brand, blikseminslag, hagelschade, diefstal, storm, botsen met loslopende dieren en ruitbreuk. Wel geldt meestal een eigen risico van € 150,00.

WA Casco Bestelautoverzekering
Wij raden de WA Casco Bestelautoverzekering aan voor auto's jonger dan vier a vijf jaar, natuurlijk kunt u er ook voor kiezen een ouder voertuig all risks te verzekeren. Dit is afhankelijk van de waarde van het voertuig op dat moment in verhouding met de te betalen premie. Het is ook van belang of u bij totaalverlies een vergelijkbaar voertuig kunt aanschaffen.


Hieronder het verzekeringsschema.

overzicht-dekking-bestelautoverzekering.jpg

 

 

 


Nieuws vervoer & verkeer

 • Rijden in de storm
  Schade aan uw voertuig door windstoten: u kunt lezen hoe dat is verzekerd. Bijvoorbeeld schade door een afgebroken tak of een portier die uit uw handen waait.
  WINDSTOTEN EN AUTORIJDEN
  Behalve storm kunnen ook windstoten kunnen fli...
  lees meer
 • ‘gratis’ ruitreparatie op parkeerplaats?
  U wordt benaderd op de parkeerplaats van uw supermarkt. Hij heeft een sterretje in uw voorruit ontdekt en biedt aan om uw glasschade direct en ‘gratis’ ter plekke te repareren. De man beweert dat uw verzekeraar het herstel vergoedt. Is ...lees meer
 • Nederlander kent verkeersregels slecht

  Mannen meer verkeerskennis dan vrouwen

  Nederlanders hebben hun verkeerskennis niet zo goed op orde als men zelf denkt. Gemiddeld scoren we een zeer magere 6,1. Meer dan een derde van Nederland haalt een onvoldoende. De mees...
  lees meer
 

Wij helpen u graag! Neem direct contact op: 026-3709970