Bromfietsverzekering


Bromfietsverzekering berekenen of afsluiten via ons stappenplan.

Snorfietsverzekering, scooterverzekering, brommerverzekering.

Bromfietsverzekering stappenplan.

Wij bieden u een stappenplan om overzichtelijk de juiste keuzes te maken.

1  Vul stap voor stap de gevraagde gegevens in,
2  u ziet de premies en voorwaarden van de maatschappijen,
3  uw gegevens voor een offerte of aanvraag,
5  U beslist.

Maak een prijsvergelijking voor uw brommerverzekering en laat ons een goedkope brommerverzekering vinden. Op Beterverzekeren.nl maakt u een prijsvergelijking tussen de premies van zo'n 55 verzekeringsmaatschappijen. Door onze jarenlange ervaring met de brommerverzekering kunnen wij u een goede aanbieding doen. Bereken direct de premie voor uw bromfietsverzekering.

 

Bij Beterverzekeren.nl kiest u tussen drie verschillende dekkingen, die wij hieronder nader toelichten: De WA bromfietsverzekering, WA Plus bromfietsverzekeringen WA Casco bromfietsverzekering. 

 

bromfietsverzekering

 

Binnen 3 minuten afsluiten

Bij Beterverzekeren.nl kunt u uw bromfietsverzekering in enkele minuten online afsluiten. U kunt dus al over enkele minuten de weg op met uw brommer met de zekerheid van een volledige brommerverzekering! Online verzekeren werkt als volgt: vul bij de premieberekening eerst uw merk, type en bouwjaar in. Kies ook de gewenste ingangsdatum. Wilt u rechtsbijstand en ongevallen meeverzekeren, dan kunt u dat direct aangeven. Indien u uw brommer WA Beperkt Casco of WA Casco wilt verzekeren, dan moet u ook de cataloguswaarde en de nieuwwaarde van uw slot invullen.

 

 


 

 

"Bereken uw premie en sluit direct een bromfietsverzekering af"

 

  

 

Welk type bromfietsverzekering?

Tijdens de premieberekening wordt u gevraagd om een keuze te maken tussen deze varianten.

WA Bromfietsverzekering
Met onze WA Bromfietsverzekering verzekert u zich tegen schade die u aan derden veroorzaakt met uw voertuig. Iedere bezitter van een brommer, die de weg op gaat, is verplicht om in ieder geval een WA verzekering af te sluiten.

WA Plus Bromfietsverzekering
Met onze WA Plus Bromfietsverzekering verzekert u zich naast de WA ook voor schade aan uw eigen voertuig als gevolg van brand, blikseminslag, hagelschade, diefstal, storm en botsen met loslopende dieren.

WA Casco Bromfietsverzekering
Met onze WA Casco Bromfietsverzekering verzekert u zich naast de WA en WA Plus dekking ook voor schade die veroorzaakt wordt aan uw eigen voertuig door botsen, omslaan en slippen. U bent via Cascodekking verzekert tegen vrijwel alle risico's.

 


Nieuws vervoer & verkeer

 • Rijden in de storm
  Schade aan uw voertuig door windstoten: u kunt lezen hoe dat is verzekerd. Bijvoorbeeld schade door een afgebroken tak of een portier die uit uw handen waait.
  WINDSTOTEN EN AUTORIJDEN
  Behalve storm kunnen ook windstoten kunnen fli...
  lees meer
 • ‘gratis’ ruitreparatie op parkeerplaats?
  U wordt benaderd op de parkeerplaats van uw supermarkt. Hij heeft een sterretje in uw voorruit ontdekt en biedt aan om uw glasschade direct en ‘gratis’ ter plekke te repareren. De man beweert dat uw verzekeraar het herstel vergoedt. Is ...lees meer
 • Nederlander kent verkeersregels slecht

  Mannen meer verkeerskennis dan vrouwen

  Nederlanders hebben hun verkeerskennis niet zo goed op orde als men zelf denkt. Gemiddeld scoren we een zeer magere 6,1. Meer dan een derde van Nederland haalt een onvoldoende. De mees...
  lees meer
 

Wij helpen u graag! Neem direct contact op: 026-3709970