• vervoersverzekering

  Elektrische-auto-verzekering

  Bereken via onderstaande knop direct de premie van uw Elektrische-auto-verzekering

  Bereken direct
  uw premie!

Elektrische Auto Verzekering


Electrische Auto Verzekering

Vergelijk de goedkoopste elektrische auto verzekeringen van Nederland.

In onze vergelijking vindt u een fantastisch aanbod voor elektrische auto's.

Of het nu gaat om schade of diefstal. Met de Elektrische  Autoverzekering van Beterverzekeren krijgt u alle oplossingen op maat.

Maak uw berekening online en sluit direct af.

Of bel - 026-3709970!

 Waar moet u letten bij het verzekeren van elektrische auto’s.

Het diefstal risico is niet heel groot. Het dievengilde schijnt te snappen dat deze auto’s makkelijk te volgen zijn en makkelijk uit te zetten zijn bij diefstal. Blijkbaar wil geen enkele schurk voor aap staan met een stilstaande auto midden in het verkeer. Dit willen de verzekeringsmaatschappijen graag houden zo. Vaak wordt daarom een voertuigvolgsysteem geëist bij de verzekering van een elektrische auto’s.

 

Schade uitkeringen lopen echter gigantisch op.

Een conventionele benzine of diesel auto heeft in verhouding met een elektrische auto veel minder “dure” elektronica.  Bij schade loopt de prijs van de reparatie dan ook erg op. We kunnen stellen dat dit in eerste instantie door de verzekeringsmaatschappijen onderschat is. Toen de TESLA op de markt kwam was vooral Centraal Beheer er als de kippen bij een fantastische premie aan te bieden. Al na een jaar gingen de premies zo ver omhoog door de diep rode cijfers dat iedere TESLA rijder over ging naar de volgende maatschappij die een (weliswaar veel minder) scherpe aanbieding had. Intussen zijn deze premies ook door de schadecijfers achterhaalt.

Gevolg……………… weer een premieverhoging en men kon weer op zoek naar een andere maatschappij.

 

Ondertussen zijn de premies in evenwicht met de schadecijfers. Hier en daar is zelfs weer wat extra korting mogelijk op de basispremie.

Natuurlijk kunt u een premieberekening maken.Beterverzekeren werkt zoveel mogelijk digitaal en papierloos. Het enige stuk papier wat echt nog nodig zou zijn is de groene kaart zijn!!

Beterverzekeren.nl is zeker het groenste assurantiekantoor van Nederland!!  


Nieuws vervoer & verkeer

 • Rijden in de storm
  Schade aan uw voertuig door windstoten: u kunt lezen hoe dat is verzekerd. Bijvoorbeeld schade door een afgebroken tak of een portier die uit uw handen waait.
  WINDSTOTEN EN AUTORIJDEN
  Behalve storm kunnen ook windstoten kunnen fli...
  lees meer
 • ‘gratis’ ruitreparatie op parkeerplaats?
  U wordt benaderd op de parkeerplaats van uw supermarkt. Hij heeft een sterretje in uw voorruit ontdekt en biedt aan om uw glasschade direct en ‘gratis’ ter plekke te repareren. De man beweert dat uw verzekeraar het herstel vergoedt. Is ...lees meer
 • Nederlander kent verkeersregels slecht

  Mannen meer verkeerskennis dan vrouwen

  Nederlanders hebben hun verkeerskennis niet zo goed op orde als men zelf denkt. Gemiddeld scoren we een zeer magere 6,1. Meer dan een derde van Nederland haalt een onvoldoende. De mees...
  lees meer
 

Wij helpen u graag! Neem direct contact op: 026-3709970