• vervoersverzekering

  Oldtimer-motorverzekering

  Bereken via onderstaande knop direct de premie van uw Oldtimer-motorverzekering

  Bereken direct
  uw premie!

Oldtimer motorverzekering


Oldtimer motorverzekering vergelijken op prijs en kwaliteit

Maak een prijsvergelijking voor uw oldtimer motorverzekering en laat ons een goedkope oldtimer motorverzekering vinden. Op Beterverzekeren.nl maakt u een prijsvergelijking tussen de premies van zo'n 55 verzekeringsmaatschappijen. Door onze jarenlange ervaring met de oldtimer motorverzekering kunnen wij u een goede aanbieding doen voor het verzekeren van uw motor. Bereken direct de premie voor uw oldtimer motorverzekering.

 

Bij Beterverzekeren.nl kiest u tussen twee verschillende dekkingen, die wij hieronder nader toelichten: De WA Oldtimer Motorverzekering en de WA Casco Oldtimer Motorverzekering. Welke dekking u ook kiest, via Beterverzekeren.nl hebt u de garantie dat uw motor goed verzekerd is

 

oldtimer-motorverzekering.jpg

 

De oldtimer motorverzekering voor u!

Met de oldtimer motorverzekering van Beterverzekeren.nl bent u gegarandeerd goed én voordelig verzekerd. Hieronder geven wij uitleg over de oldtimer motorverzekering varianten van Beterverzekeren.nl.


WA Oldtimer Motorverzekering
Met onze WA Oldtimer Motorverzekering verzekert u zich tegen schade die u aan derden veroorzaakt met uw voertuig. Iedere bezitter van een motor, die de weg op gaat, is verplicht om in ieder geval een WA verzekering af te sluiten.


WA Casco Oldtimer Motorverzekering
Met onze WA Casco Oldtimer Motorverzekering verzekert u zich naast de WA en WA Plus dekking ook voor schade die veroorzaakt wordt aan uw eigen voertuig door botsen, omslaan en slippen. U bent via Cascodekking verzekert tegen vrijwel alle risico's. 


Nieuws vervoer & verkeer

 • Rijden in de storm
  Schade aan uw voertuig door windstoten: u kunt lezen hoe dat is verzekerd. Bijvoorbeeld schade door een afgebroken tak of een portier die uit uw handen waait.
  WINDSTOTEN EN AUTORIJDEN
  Behalve storm kunnen ook windstoten kunnen fli...
  lees meer
 • ‘gratis’ ruitreparatie op parkeerplaats?
  U wordt benaderd op de parkeerplaats van uw supermarkt. Hij heeft een sterretje in uw voorruit ontdekt en biedt aan om uw glasschade direct en ‘gratis’ ter plekke te repareren. De man beweert dat uw verzekeraar het herstel vergoedt. Is ...lees meer
 • Nederlander kent verkeersregels slecht

  Mannen meer verkeerskennis dan vrouwen

  Nederlanders hebben hun verkeerskennis niet zo goed op orde als men zelf denkt. Gemiddeld scoren we een zeer magere 6,1. Meer dan een derde van Nederland haalt een onvoldoende. De mees...
  lees meer
 

Wij helpen u graag! Neem direct contact op: 026-3709970