Wagenparkverzekering offerte aanvragen via ons stappenplan.

Wij bieden u een stappenplan om overzichtelijk de juiste keuzes te maken.

1  Vul uw bedrijfsgegevens in,
2  stap voor stap uw voertuig met de gevraagde gegevens,
3  het volgende voertuig en voer zo alle voertuigen in,
4  vraag een offerte aan en wij nemen contact op.

 In de regel kunnen wij een premie offreren die onder uw huidige premie ligt!

Uw offerte aanvraag wordt bij verschillende maatschappijen en volmachtbedrijven aangeboden. Dit houdt in dat uw gegevens gebruikt worden voor een aanvraag of offerte.

Mocht u dit niet wensen verzoeken we u vooraf contact met ons op te nemen.Wagenparkverzekeringen wat zijn dat eigenlijk?

Een wagenparkverzekering is in essentie een collectieve motorrijtuigenverzekering maar dan wel een verzekering met, bij ons, zeer hoge kortingen. De meeste verzekeraars willen minimaal vijf of tien motorrijtuigen verzekeren, wanneer u als ondernemer in aanmerking wil komen voor een wagenparkkorting. Ook is het mogelijk auto's van personeel of de directie onder het collectief te laten vallen. Er is veel mogelijk en we bespreken dit graag met u. Indien u de vragen beantwoordt zullen we contact met u opnemen.

 

GlasGarage afspraken

 

De maatschappijen zien graag een overzicht van uw schadeverleden. het is handig als u die vast opvraagt bij uw huidige verzering. Voor startende bedrijven geldt dit natuurlijk niet.

 

Bij onze bedrijfsverzekeringen hebt u met de wagenparkverzekering veel flexibiliteit. voor een offerte kunt u bellen met 026-3709970.

 

wagenparkverzekering.jpgVOLLEDIGE SERVICE.

1. Na de offerte of aanvraag nemen we contact met u op en spreken we de offerte.
2. We houden contact om u met raad en daad bij te staan

 

overzicht-dekking-bestelautoverzekering.jpg

Nieuws vervoer & verkeer

 • Rijden in de storm
  Schade aan uw voertuig door windstoten: u kunt lezen hoe dat is verzekerd. Bijvoorbeeld schade door een afgebroken tak of een portier die uit uw handen waait.
  WINDSTOTEN EN AUTORIJDEN
  Behalve storm kunnen ook windstoten kunnen fli...
  lees meer
 • ‘gratis’ ruitreparatie op parkeerplaats?
  U wordt benaderd op de parkeerplaats van uw supermarkt. Hij heeft een sterretje in uw voorruit ontdekt en biedt aan om uw glasschade direct en ‘gratis’ ter plekke te repareren. De man beweert dat uw verzekeraar het herstel vergoedt. Is ...lees meer
 • Nederlander kent verkeersregels slecht

  Mannen meer verkeerskennis dan vrouwen

  Nederlanders hebben hun verkeerskennis niet zo goed op orde als men zelf denkt. Gemiddeld scoren we een zeer magere 6,1. Meer dan een derde van Nederland haalt een onvoldoende. De mees...
  lees meer
 

Wij helpen u graag! Neem direct contact op: 026-3709970