• woonverzekering

  Woon verzekeringen

  U wilt gewoon lekker ontspannen wonen. Beterverzekeren zorgt dat al uw woonverzekeringen in order zijn!

  Bekijk alle woonverzekeringen

Woonverzekeringen


Kies een verzekering, zie onder

Inboedelverzekering

Uw inboedel vertegenwoordigt een niet te onderschatten financiële waarde. Brand, diefstal en water kunnen grote schade aanrichten aan uw bezittingen. Via de woonverzekeringen van Beterverzekeren.nl verzekert u uw inboedel tegen deze risico's en nog veel meer risico's, zoals schade als gevolg van zengen, smelten en hitte. Onze Inboedelverzekering geeft u de financiële zekerheid die uw kostbare bezittingen verdienen.


Inboedelverzekering

 

 

Mobiele apparatuurverzekering

Steeds meer mensen zijn tegenwoordig onderweg met waardevolle apparatuur. Denk aan een laptop, mobiele telefoon, fotocamera of iPod. Deze zaken zijn niet verzekerd op de inboedelverzekering en als u niet op reis bent, dan vallen ze ook niet onder de Doorlopende Reisverzekering. Wij zijn er echter trots op dat we u bij onze woonverzekeringen de verzekering Mobiele Apparatuur kunnen aanbieden.


Mobiele apparatuurverzekering

 

 

Opstalverzekering

Brand, storm en water. Het zijn elementen die zomaar schade aan uw woonhuis, bijgebouwen en tuin kunnen veroorzaken. Maar wat te denken van inbraak en diefstal. Het zijn zaken waar u zich voor verzekert met de woonverzekeringen van Beterverzekeren.nl. Bij deze verzekering verzekert u naast uw woonhuis ook eventuele bijgebouwen, tuin en erfscheiding tegen allerlei schades.


Opstalverzekering

 

 

Aansprakelijkheidsverzekering

Wanneer u, een van uw gezinsleden of uw huisdier schade aan derden veroorzaakt, dan levert dit vaak vervelende situaties op. In zo'n geval is het prettig dat u zeker bent van financiële compensatie. Dat kan met onze woonverzekeringen. De aansprakelijkheidverzekering van Beterverzekeren.nl biedt die compensatie tot 2 miljoen Euro per gebeurtenis. U bent er dus zeker van dat ook de financieel omvangrijke schades zijn gedekt.


Aansprakelijkheidsverzekering

 

 

Rechtsbijstandverzekering

Er zijn veel situaties denkbaar waarin u of een van uw gezinsleden een juridisch advies goed kan gebruiken. Bijvoorbeeld bij een conflict met uw werkgever of bij onenigheid met uw buren. Een rechtzaak kost u gemiddeld 3600,- Euro. Dan bent u beter af met de rechtsbijstandverzekering van Beterverzekeren.nl. Want die kost u per jaar minder dan 1 uur advocaatkosten.


Rechtsbijstandverzekering

 

 

Ongevallenverzekering

Een snelle huishoudelijk klus, een sportblessure of een slippartij met de fiets. Meestal loopt het goed af maar soms ook niet. Als u of een gezinslid door een ongeluk blijvend invalide wordt of, nog erger, komt te overlijden, biedt de Ongevallenverzekering van Beterverzekeren.nl de nodige financiële compensatie. U kunt zich bij onze woonverzekeringen verzekeren tot 20.000 Euro bij overlijden en tot 200.000 Euro bij blijvende invaliditeit.


Ongevallenverzekering

 

 

 

BeterVerzekeren.nl

 % star rating
BeterVerzekeren.nl
Klanten beoordelen BeterVerzekeren.nl met 9.8/10
Gebaseerd op 174 ervaringen.
9.8 van 10
174 beoordelingen
 
Nieuws recreatie & wonen

 • Wateroverlast en verzekeringen
  Na een mooie nazomer komt de herfst er nu echt aan.
  Waterschade na een hevige hoosbui of een gesprongen leiding die uw kamer blank zet, nooit leuk.
  Gelukkig is er de verzekering. Hoe zit dat eigenlijk, waterschade en de verzekeri...
  lees meer
 • Veranderingen in de basisverzekering 2017

  Er verdwijnen gelukkig geen behandelingen uit de basisverzekering. Wel komen er enkele behandelingen bij. Goed nieuws dus! De premie gaat wel 10% omhoog, dat dan helaas weer wel. De basisverzekering wordt weer uitgebreid. De uitbrei...
  lees meer
 • Huis winterklaar én geld besparen

  Uw huis winterklaar maken en geld besparen. Het is raadzaam uw woning voor de winter onder de loep te nemen.
  Bespaar energiekosten en investeer in onderhoud om fikse schade te voorkomen.  Daarom 11 praktis...
  lees meer
 

Wij helpen u graag! Neem direct contact op: 026-3709970