• woonverzekering

  Ongevallenverzekering

  Bereken via onderstaande knop direct de premie van uw Ongevallenverzekering

  Bereken direct
  uw premie!

Ongevallenverzekering


Ongevallenverzekering vergelijken op prijs en kwaliteit

Maak een online prijsvergelijking en laat ons een goedkope ongevallenverzekering voor u vinden. Bij Beterverzekeren.nl bent u verzekerd tegen invaliditeit en overlijden als gevolg van ongevallen op het werk en in uw vrije tijd. U kunt kiezen voor de dekking ‘Ongevallenverzekering goud’, ‘Ongevallenverzekering zilver’ en ‘Ongevallenverzekering brons’ en geeft daarmee de maximale uitkering aan. Die loopt bij invaliditeit tussen € 5.000,- (brons), € 10.000 (zilver) en € 20.000,- (goud) en bij overlijden tussen € 25.000,- (brons), € 125.000,- (zilver) en € 200.000,- (goud).Bereken de premie voor uw ongevallenverzekering!


Uw ongevallenverzekering nóg goedkoper

Beterverzekeren.nl biedt de ongevallenverzekering en andere schadeverzekeringen aan particulieren en zakelijke gebruikers. Door het vergelijken van premies via onze prijsvergelijk modules, willen wij u een verzekering aanbieden met een concurrerende premie. Veel van onze cliënten kiezen voor een complete verzekeringspolis waardoor men profiteert van korting. Onze ongevallenverzekering wordt nóg goedkoper als u de verzekering onderbrengt in 't huis pakket!

 

ongevallenverzekering

 

Ongevallenverzekering onafhankelijk vergelijken op prijs en kwaliteit

Bij Beterverzekeren.nl kunt u vrijblijvend een premievergelijking maken tussen ruim 55 verzekeringen. Ons kantoor maakt een onafhankelijke voorselectie van maatschappijen. Bij de voorselectie van de ongevallenverzekering is niet alleen de laagste premie belangrijk. Ook letten we op uitgebreide polisvoorwaarden, een uitstekende dekking en een beperkt eigen risico. Wij willen ú in de eerste plaats een goed advies geven. Daarom bieden we een selectie van de beste maatschappijen. U kunt zelf online de ongevallenverzekering vergelijken op prijs en kwaliteit.

 

BeterVerzekeren.nl

 % star rating
BeterVerzekeren.nl
Klanten beoordelen BeterVerzekeren.nl met 9.8/10
Gebaseerd op 174 ervaringen.
9.8 van 10
174 beoordelingen
 
Nieuws recreatie & wonen

 • Wateroverlast en verzekeringen
  Na een mooie nazomer komt de herfst er nu echt aan.
  Waterschade na een hevige hoosbui of een gesprongen leiding die uw kamer blank zet, nooit leuk.
  Gelukkig is er de verzekering. Hoe zit dat eigenlijk, waterschade en de verzekeri...
  lees meer
 • Veranderingen in de basisverzekering 2017

  Er verdwijnen gelukkig geen behandelingen uit de basisverzekering. Wel komen er enkele behandelingen bij. Goed nieuws dus! De premie gaat wel 10% omhoog, dat dan helaas weer wel. De basisverzekering wordt weer uitgebreid. De uitbrei...
  lees meer
 • Huis winterklaar én geld besparen

  Uw huis winterklaar maken en geld besparen. Het is raadzaam uw woning voor de winter onder de loep te nemen.
  Bespaar energiekosten en investeer in onderhoud om fikse schade te voorkomen.  Daarom 11 praktis...
  lees meer
 

Wij helpen u graag! Neem direct contact op: 026-3709970