• zzp verzekering

  ZZP Verzekeringen

  ZZP-ers zijn al druk genoeg. Zullen wij voor u de beste verzekering uitzoeken? Beterverzekeren doet het graag voor u!

  Bekijk alle ZZP Verzekeringen

Zzp verzekeringen


Kies een verzekering, zie onder

Zzp verzekeringen

 

Kies een verzekering voor Zelfstandigen Zonder Personeel, zie onder

 

ZZP verzekeringen.

Vergelijk de ZZP verzekeringen 

 

bereken uw premieUw offerte aanvraag wordt bij verschillende maatschappijen en volmachtbedrijven aangeboden. Dit houdt in dat uw gegevens gebruikt worden voor een aanvraag of offerte.

Mocht u dit niet wensen verzoeken we u vooraf contact met ons op te nemen. 

Een ZZP'er is een zelfstandig ondernemer zonder personeel, die verantwoordelijk voor alles binnen zijn organisatie, alles wat er aan werk gedaan of gelaten wordt heeft direct met u als ZZPer te maken.  U kunt zorgeloos werken door onze ZZP verzekering. Onze ZZP verzekeringen beschermen u tegen de financiële gevolgen van een schade of een schadeclaim.

 

ZZP premievergelijk voor alle verzekeringen. Voordeligste keuze en beste voorwaarden. Bereken direct online de premie en sluit direct af of vraag een offerte aan.
Als ZZP er bent u een zelfstandig ondernemer. U heeft veel minder rechten dan een particuliere consument. De wet beschermt de particuliere consument veel beter dan de ondernemer. U dient zich te realiseren dat u dit zelf moet regelen. De vraag is wat u moet verzekeren.


U kunt zelf bepalen wat u wilt verzekeren, de opbouw van vragen is zodanig dat u aan het eind in principe alle vragen heeft gehad die van belang zijn. Het doel van ZZP verzekeringen afsluiten is dat uw bedrijf niet gevaar komt bij schade.  Daarin kunt u zover gaan als u wilt. Onze taak is u de mogelijkheid te bieden. Pas bij schade komt u er achter of u goed verzekerd bent,  u kunt dus door een enkele schade jaren voor niets hard gewerkt hebben.


 

Aansprakelijkheidsverzekering  ZZP verzekering die u beschermt tegen schadeclaims

De AVB dekt aansprakelijkheid voor schade aan zaken en/of personen door u,of door de door u geleverde goederen. Dit naar uw eigen keuze en mogelijkheden. Het is dus niet voldoende dat er schade is, uw bedrijf, de verzekerde, moet voor die schade aansprakelijk zijn en de schade moet het gevolg zijn van zaakschade en/of personenschade. Het is een belangrijk onderdeel van de ZZP verzekeringen.


Aansprakelijkheidsverzekering
voor bedrijven (AVB)  ZZP verzekering voor zelsftandigen zonder personeel

 

 

Gebouwen verzekering

De AVB dekt aansprakelijkheid voor schade aan zaken en/of personen door u,of door de door u geleverde goederen. Dit naar uw eigen keuze en mogelijkheden. Het is dus niet voldoende dat er schade is, uw bedrijf, de verzekerde, moet voor die schade aansprakelijk zijn en de schade moet het gevolg zijn van zaakschade en/of personenschade. Dit hoort bij uw ZZP verzekeringen pakket.


Gebouwen verzekering

 

 

Rechtsbijstandverzekering ZZP verzekeringen

Onze Rechtsbijstandverzekering, een van onze 11 bedrijfsverzekeringen, beschermt u tegen juridische consequenties. Uw onderneming doet dagelijks transacties waarbij allerlei risico's horen. Van het aanschaffen van meubilair tot het aannemen van personeel. Ook kunt u partijen tegenkomen die u niet wil betalen omdat men niet levert zoals dat is afgesproken. Wij zorgen voor de bijstand. Deze verzekering is de actieve aanvulling van de AVB en kan enkel indien U al een AVB (bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering) heeft afgesloten.


Rechtsbijstandverzekering

 

 

Koeriersverzekering

Koeriersverzekering, voor alle koeriersbedrijven. Voor alle ondernemers die als koerier werkzaam zijn hebben we een passende verzekering. Of u nu een pakketdienst heeft, ZZPer bent of meerdere personeelsleden heeft.   Denkt u aan een vervoerdersaansprakelijkheidsverzekering en de koeriers-aanprakelijkheidsverzekering ?

VRAAG DIRECT EEN VERVOERSVERZEKERING EN EEN  AVB AAN

U kunt ons ook bellen op 026-3709970.


Koeriersverzekering

 

 

Bedrijfsautoverzekering

De beste en voordeligste bestelautoverzekering direct afsluiten. We werken met 55 maatschappijen samen en garanderen een fantastische verzekering voor de laagste premie. We vergelijken zowel op prijs als op kwaliteit. Aan u de keuze....


Bedrijfsautoverzekering

 

 

Vrachtwagenverzekering

Het verzekeren van een vrachtauto is gespecialiseerd werk, een verkeerd advies omtrent uw vrachtautoverzekering kan de dekking ongedaan maken of de premie onnodig hoog laten oplopen. De premie voor uw vrachtautoverzekering is afhankelijk van heel wat meer zaken dan bij een autoverzekering. Laat Beterverzekeren.nl een premievergelijk uitvoeren.


Vrachtwagenverzekering

 

We zijn gespecialiseerd in alle bedrijfsverzekeringen, ook in bestelautoverzekeringen. U maakt de berekening online maar we zijn zeker geen standaard online-assurantie kantoor. U wordt terug gebeld na een offerte of aanvraag. We zijn een bedrijf dat gebruik maakt van de digitale mogelijkheden in combinatie met persoonlijk contact.

Natuurlijk kunt u ook een bedrijfsautoverzekering bij ons afsluiten, let op; zeer lage premie!!   Indien u een bedrijfspand heeft is het wellicht verstandig een inventaris-goederenverzekering bij uw zakelijke-opstalverzekering af te sluiten. U kunt overigens desgewenst een volledig MKBpakket bij ons afsluiten.

Laat uw bedrijf VLIEGEN!

reisverzekering

 

 

  


Nieuws MKB & ZZP

 • Hoe werkt een arbeidsongeschiktheids verzekering?
  Een arbeidsongeschiktheidsverzekering zorgt voor inkomen bij ziekte of ongeval. Een arbeidsongeschiktheidsverzekering, waar moet je op letten?
  Een arbeidsongeschiktheidsverzekering keert uit op het moment dat u niet kunt werken d...
  lees meer
 • Bedrijfsaansprakelijkheids verzekering.
  Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering.   Je bedrijf wordt aansprakelijk gesteld!! Uw bedrijf is aangeschreven en wordt aansprakelijk gesteld. Een heel vervelende situatie. Gelukkig heeft u een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering. Je m...lees meer
 • Wat is een beroepsaansprakelijkheidsverzekering?
  Wat is een beroepsaansprakelijkheids verzekering? Een beroepsaansprakelijkheidsverzekering is een verzekering die de schade ontstaan door  beroepsfouten afdekt. Deze verzekering is een extra dekking naast uw bedrijfsaansprakelijkheidsver...lees meer
 

Wij helpen u graag! Neem direct contact op: 026-3709970