• zzp verzekering

  ZZP-Pakketverzekering

  Bereken via onderstaande knop direct de premie van uw ZZP-Pakketverzekering

  Bereken direct
  uw premie!

ZZP Pakketverzekering


ZZP pakketverzekering

Een pakketverzekering is in totaal veel voordeliger omdat u deze verzekeringen niet

"los" afsluit.

Op deze site kunt u uw premie berekenen ZZP voor  een totaal pakket.

U kunt precies aangeven in de berekening voor welk onderdeel van het verzekeringspakket u wenst.

Een zelfstandig ondernemer heeft veel minder rechten dan een particuliere consument. De wet beschermt de particuliere consument veel beter dan de ondernemer. U dient zich te realiseren dat u dit zelf moet regelen. De vraag is wat u moet verzekeren.

U kunt zelf de vragen doorlopen en bepalen wat u wilt verzekeren, de opbouw van vragen is zodanig dat u aan het eind in principe alle vragen heeft gehad die van belang zijn.

Het doel van ZZP pakketverzekeringen afsluiten is dat uw bedrijf niet gevaar komt bij schade.  Daarin kunt u zover gaan als u wilt. Onze taak is u de mogelijkheid te bieden.

Pas bij schade komt u er achter of u goed verzekerd bent,  u kunt dus door een enkele schade jaren voor niets  hard gewerkt hebben.

 

zzp-pakketverzekeringExterne risico’s.
Dit zijn de risico’s van buitenaf. Het zijn externe gebeurtenissen die tot schade kunnen leiden.

Aansprakelijkheidsverzekering voor ZZP ers (AVB)
De AVB dekt aansprakelijkheid voor schade aan zaken en/of personen door u, uw personeel of door de door u geleverde goederen. Dit naar uw eigen keuze en mogelijkheden. Het is dus niet voldoende dat er schade is, uw bedrijf, de verzekerde, moet voor die schade aansprakelijk zijn en de schade moet het gevolg zijn van zaakschade en/of personenschade. Het is een belangrijk onderdeel van het ZZP Pakket.

Gebouwen verzekering.
Een bedrijf heeft baat bij het in stand houden van het bedrijfsgebouw. Dit risico dient te worden afgedekt door een gebouwenverzekering. De koopprijs behoeft niet geheel te worden verzekerd, de grond  zul ook na een brand nog aanwezig zijn en waarde hebben. De gebouwenverzekering is een onderdeel van het ZZP pakket.

Inventarisverzekering.
De inventaris, machines en voorraden zijn investeringen die de ondernemer doet om te kunnen ondernemen. Indien bij schade deze bedrijfsmiddelen wegvallen heeft dit grote financiële gevolgen. Ook dit is een onderdeel van de ZZP pakket verzekering.

 
Arbeidsongeschiktheidsverzekering ZZP
Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen hebben een goed advies nodig. Het was al belangrijk maar wordt steeds belangrijker. Juist nu in deze snelle tijd, u veranderd misschien niet, de wereld om u heen wel. arbeidsongeschiktheidsverzekeringen worden steeds belangrijker.
Bij een arbeidsongeschiktheidsverzekering is uw adviseur ook verantwoordelijk voor zijn advies.
 

Wij adviseren u met ons contact op te nemen zodat we vooraf met u kunnen bespreken wat uw wensen zijn, u hoort dan ook wat onze mogelijkheden zijn.
 

Bel; 026-3709970.

 


Nieuws MKB & ZZP

 • Hoe werkt een arbeidsongeschiktheids verzekering?
  Een arbeidsongeschiktheidsverzekering zorgt voor inkomen bij ziekte of ongeval. Een arbeidsongeschiktheidsverzekering, waar moet je op letten?
  Een arbeidsongeschiktheidsverzekering keert uit op het moment dat u niet kunt werken d...
  lees meer
 • Bedrijfsaansprakelijkheids verzekering.
  Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering.   Je bedrijf wordt aansprakelijk gesteld!! Uw bedrijf is aangeschreven en wordt aansprakelijk gesteld. Een heel vervelende situatie. Gelukkig heeft u een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering. Je m...lees meer
 • Wat is een beroepsaansprakelijkheidsverzekering?
  Wat is een beroepsaansprakelijkheids verzekering? Een beroepsaansprakelijkheidsverzekering is een verzekering die de schade ontstaan door  beroepsfouten afdekt. Deze verzekering is een extra dekking naast uw bedrijfsaansprakelijkheidsver...lees meer
 

Wij helpen u graag! Neem direct contact op: 026-3709970