• zzp verzekering

  ZZP-verzekeringspakket-uiterlijke-verzorging

  Bereken via onderstaande knop direct de premie van uw ZZP-verzekeringspakket-uiterlijke-verzorging

  Bereken direct
  uw premie!

Beauty salon verzekeren


Verzekeringen voor schoonheidsspecialisten en Beauty salons.

Alle verzekeringen op maat voor  een schoonheidssalon, de huidspecialisten die bezig zijn met huidverzorging en schoonheidsbehandelingen. Voor make-up specialisten bezig met make-up behandelingen, anti-rimpelbehandelingenen en anti-aging. Manicure, pedicure, nagelspecialiste kortom voor iedereen een verzekering.

Beauty salons goed verzekerd. U kunt zelf een berekening maken of even bellen (026-3709970), dan doen we het samen.

Uw offerte aanvraag wordt bij verschillende maatschappijen en volmachtbedrijven aangeboden. Dit houdt in dat uw gegevens gebruikt worden voor een aanvraag of offerte.

Mocht u dit niet wensen verzoeken we u vooraf contact met ons op te nemen.Bereken direct online de premie voor specialisten in de uiterlijke verzoring. ZZP premie vergelijk voor uiterlijk verzorgenden

 

zzp-verzekering-uiterlijke-verzorging

 

Bereken direct uw premie

 

Gezonde financiële toekomst

Wij stellen dat het voor u, als onze klant, in staat bent zelf bewust keuzes te maken voor een gezonde zakelijke financiële toekomst. Het onze missie u duidelijk te maken welke keuzes u kunt maken om dit te bewerkstelligen.
Wij snappen dat het van belang is duidelijk te hebben welke risico’s u met uw bedrijf loopt en hoe dat het beste kan worden verzekerd. Met eenvoudige, heldere producten en diensten bieden we klanten overzicht en inzicht.
Uiteraard samen met u als adviseur.

 


Nieuws MKB & ZZP

 • Hoe werkt een arbeidsongeschiktheids verzekering?
  Een arbeidsongeschiktheidsverzekering zorgt voor inkomen bij ziekte of ongeval. Een arbeidsongeschiktheidsverzekering, waar moet je op letten?
  Een arbeidsongeschiktheidsverzekering keert uit op het moment dat u niet kunt werken d...
  lees meer
 • Bedrijfsaansprakelijkheids verzekering.
  Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering.   Je bedrijf wordt aansprakelijk gesteld!! Uw bedrijf is aangeschreven en wordt aansprakelijk gesteld. Een heel vervelende situatie. Gelukkig heeft u een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering. Je m...lees meer
 • Wat is een beroepsaansprakelijkheidsverzekering?
  Wat is een beroepsaansprakelijkheids verzekering? Een beroepsaansprakelijkheidsverzekering is een verzekering die de schade ontstaan door  beroepsfouten afdekt. Deze verzekering is een extra dekking naast uw bedrijfsaansprakelijkheidsver...lees meer
 

Wij helpen u graag! Neem direct contact op: 026-3709970