»»Ongevallenverzekering
Ongevallenverzekering2019-09-20T05:35:14+00:00

Ongevallenverzekering vergelijken

Ongevallenverzekering vergelijken op prijs en kwaliteit

Maak een online prijsvergelijking en laat ons een goedkope ongevallenverzekering voor u vinden.

Bij Beterverzekeren.nl bent u verzekerd tegen invaliditeit en overlijden als gevolg van ongevallen op het werk en in uw vrije tijd. U kunt kiezen voor de dekking ‘Goud’, ‘Zilver’ en ‘bBrons’ en geeft daarmee de maximale uitkering aan. Die loopt bij invaliditeit tussen € 5.000,- (brons), € 10.000 (zilver) en € 20.000,- (goud) en bij overlijden tussen € 25.000,- (brons), € 125.000,- (zilver) en € 200.000,- (goud).

Bereken de premie voor uw ongevallenverzekering!

Uw ongevallenverzekering nóg goedkoper

Beterverzekeren.nl biedt de ongevallenverzekering en andere schadeverzekeringen aan particulieren en zakelijke gebruikers. Door het vergelijken van premies via onze prijsvergelijk modules, willen wij u een verzekering aanbieden met een concurrerende premie. Veel van onze cliënten kiezen voor een complete verzekeringspolis waardoor men profiteert van korting. Onze verzekeringen wordt nóg goedkoper als u de verzekering onderbrengt in ’t huis pakket!

Ongevallenverzekering Beterverzekeren

Ongevallenverzekering onafhankelijk vergelijken op prijs en kwaliteit

Bij Beterverzekeren.nl kunt u vrijblijvend een premievergelijking maken tussen ruim 55 verzekeringen. Ons kantoor maakt een onafhankelijke voorselectie van maatschappijen. Bij de voorselectie van de ongevallenverzekering is niet alleen de laagste premie belangrijk. Ook letten we op uitgebreide polisvoorwaarden, een uitstekende dekking en een beperkt eigen risico. Wij willen ú in de eerste plaats een goed advies geven. Daarom bieden we een selectie van de beste maatschappijen. U kunt zelf online de verzekering vergelijken op prijs en kwaliteit.

Vragen over deze verzekering?

In een gratis kennismakingsgesprek vertellen we u graag meer over onze verzekeringen. Liever eerst telefonisch contact met onze klantenservice? Dat kan via 026-3709970!

Plan een gratis kennismakingsgesprek

Klantenservice Beterverzekeren.nl
KLANTENSERVICE
We willen u graag van dienst zijn bij het berekenen van de premie. Mail info@beterverzekeren.nl of bel ons direct via onderstaande knop:
Bel 026-3709970
ALLE WOONVERZEKERINGEN