Ongevallenverzekering vergelijken op prijs en kwaliteit

Ongevallenverzekering vergelijken op prijs en kwaliteit

Met een ongevallenverzekering wordt er een bedrag aan u uitgekeerd bij blijvende invaliditeit of aan uw nabestaanden in het geval van overlijden als gevolg van een ongeluk. U kunt uzelf (en uw gezinsleden) verzekeren voor ongevallen binnenshuis en buitenshuis, op het werk en in uw vrije tijd. U kunt bij Beterverzekeren.nl gemakkelijk een ongevallenverzekering vergelijken op prijs en kwaliteit en direct online afsluiten.

Hoogte van de uitkering

Soms kiest u voor een gouden, zilveren of bronzen dekking. Die bepaalt de maximale uitkering in het geval van een ongeluk. Bij het oplopen van blijvende invaliditeit lopen de bedragen uiteen van:

  • €5000 (brons)
  • €10.000 (zilver)
  • €20.000 (goud)

Bij een overlijden bedraagt de uitkering bijvoorbeeld:

  • €25.000 (brons)
  • €125.000 (zilver)
  • €200.000 (goud)

In andere gevallen kiest u zelf het bedrag wat uitgekeerd wordt.

Ongevallenverzekering Beterverzekeren

Ongevallenverzekering vergelijken: zo werkt het

Bij Beterverzekeren.nl kunt u u vrijblijvend de ongevallenverzekering vergelijken bij een onafhankelijke selectie van meer dan 50 maatschappijen. Bij de selectie van die maatschappijen houdt ons kantoor niet alleen rekening met de laagste premie, maar we letten ook op de uitgebreide polisvoorwaarden, dekking en het eigen risico. Op die manier voorzien we u altijd van handig advies of de ongevallenverzekering die het best bij u past.

Nóg lagere premies!

Bij Beterverzekeren.nl vinden zowel particulieren als zakelijke gebruikers altijd de meest concurrerende premies. Echter, veel van onze cliënten kiezen voor een complete verzekeringspolis waarbij men profiteert van korting. Een losse ongevallenverzekering vergelijken kan weliswaar interessant zijn, maar de premie wordt vaak nóg goedkoper als u de verzekering onderbrengt in een compleet pakket!

Vragen over deze verzekering?

In een gratis adviesgesprek vertellen we u graag meer over onze verzekeringen. Liever eerst telefonisch contact met onze klantenservice? Dat kan via 026-3709970!

Plan een gratis adviesgesprek

Klantenservice Beterverzekeren.nl
KLANTENSERVICE
We willen u graag van dienst zijn bij het berekenen van de premie. Mail info@beterverzekeren.nl of bel ons direct via onderstaande knop:
Bel 026-3709970
ALLE WOONVERZEKERINGEN