»»ZZP verzekeringspakket uiterlijke verzorging
ZZP verzekeringspakket uiterlijke verzorging2019-01-22T09:54:57+00:00

Beauty salon verzekeren

ZZP verzekeringspakket uiterlijke verzorging

Bereken direct online de premie voor specialisten in de uiterlijke verzoring. ZZP premie vergelijk voor uiterlijk verzorgenden.

Premie berekenen

Verzekeringen voor schoonheidsspecialisten en Beauty salons.

Alle verzekeringen op maat voor  een schoonheidssalon, de huidspecialisten die bezig zijn met huidverzorging en schoonheidsbehandelingen. Voor make-up specialisten bezig met make-up behandelingen, anti-rimpelbehandelingenen en anti-aging. Manicure, pedicure, nagelspecialiste kortom voor iedereen een verzekering.

Beauty salons goed verzekerd. U kunt zelf een berekening maken of even bellen (026-3709970), dan doen we het samen.

Uw offerte aanvraag wordt bij verschillende maatschappijen en volmachtbedrijven aangeboden. Dit houdt in dat uw gegevens gebruikt worden voor een aanvraag of offerte.

Mocht u dit niet wensen verzoeken we u vooraf contact met ons op te nemen.

ZZP verzekering uiterlijke verzorging

Gezonde financiële toekomst

Wij stellen dat het voor u, als onze klant, in staat bent zelf bewust keuzes te maken voor een gezonde zakelijke financiële toekomst. Het onze missie u duidelijk te maken welke keuzes u kunt maken om dit te bewerkstelligen. Wij snappen dat het van belang is duidelijk te hebben welke risico’s u met uw bedrijf loopt en hoe dat het beste kan worden verzekerd. Met eenvoudige, heldere producten en diensten bieden we klanten overzicht en inzicht. Uiteraard samen met u als adviseur.

ALLE ZZP-VERZEKERINGEN
BETERVERZEKEREN.NL

Vragen of hulp nodig bij het vergelijken van verzekeringen?

026-3709970