Beauty salon verzekeren

ZZP verzekeringspakket uiterlijke verzorging

Bereken direct online de premie voor specialisten in de uiterlijke verzorging. ZZP premie vergelijk voor uiterlijk verzorgenden. Wij kunnen alleen gediplomeerde schoonheidsspecialisten van dienst zijn.

Premie berekenen

Verzekeringen voor schoonheidsspecialisten en beauty salons.

Alle verzekeringen op maat voor  een schoonheidssalon, de huidspecialisten die bezig zijn met huidverzorging en schoonheidsbehandelingen. Voor make-up specialisten bezig met make-up behandelingen, anti-rimpelbehandelingenen en anti-aging. Manicure, pedicure, nagelspecialiste kortom voor iedereen een verzekering.

Beauty salons goed verzekerd. U kunt zelf een berekening maken of even bellen (026-3709970), dan doen we het samen.

Uw offerte aanvraag wordt bij verschillende maatschappijen en volmachtbedrijven aangeboden. Dit houdt in dat uw gegevens gebruikt worden voor een aanvraag of offerte.

Mocht u dit niet wensen verzoeken we u vooraf contact met ons op te nemen.

ZZP verzekering uiterlijke verzorging

Gezonde financiële toekomst

Wij stellen dat het voor u, als onze klant, in staat bent zelf bewust keuzes te maken voor een gezonde zakelijke financiële toekomst. Het onze missie u duidelijk te maken welke keuzes u kunt maken om dit te bewerkstelligen. Wij snappen dat het van belang is duidelijk te hebben welke risico’s u met uw bedrijf loopt en hoe dat het beste kan worden verzekerd. Met eenvoudige, heldere producten en diensten bieden we klanten overzicht en inzicht. Uiteraard samen met u als adviseur.

Vragen over deze verzekering?

In een gratis adviesgesprek vertellen we u graag meer over onze verzekeringen. Liever eerst telefonisch contact met onze klantenservice? Dat kan via 026-3709970!

Plan een gratis adviesgesprek

Klantenservice Beterverzekeren.nl
KLANTENSERVICE
We willen u graag van dienst zijn bij het berekenen van de premie. Mail info@beterverzekeren.nl of bel ons direct via onderstaande knop:
Bel 026-3709970
ALLE ZZP-VERZEKERINGEN