»Over ons
Over ons2019-02-26T12:36:54+00:00

Over ons

Goedkoop én goed verzekeren, BETERVERZEKEREN.NL

Beterverzekeren is een onderdeel en de site-naam van Kemp Assurantiën.

Beterverzekeren is een assurantiekantoor dat gebruikt maakt van internet en op deze wijze gevonden kan worden. Ons kantoor is een mix tussen de snelle digitale wereld en een traditioneel advieskantoor. U kunt ons vinden middels de website. Op de site kunt u berekeningen maken voor heel veel verzekeringen. Het is mogelijk om, tijdens de berekening, contact met ons op te nemen voor advies. We lopen graag met u de aanvraag door. U kunt dan een offerte aanvragen om er nog even over na te denken of direct on-line een verzekering afsluiten.

Recent hebben we een belangrijke stap gemaakt. Assurantiekantoren krijgen steeds meer de mogelijkheid hun administratie optimaal te automatiseren. Wij kiezen ervoor om een advieskantoor te zijn. We geven volledige service en al ons personeel is volledig gekwaficeerd op het gebied van schade en inkomensverzekeringen, zowel particulier als zakelijk.

Beterverzekeren treedt op als tussenpersoon en werkt samen met meer dan 55 verzekeringsmaatschappijen. Wij werken met al deze maatschapijen samen.

Groen bedrijf

We doen ons best zo maatschappelijk verantwoord te ondernemen (MVO).

Beterverzekeren acteert zo groen mogelijk. Onze stroom wordt afgenomen bij Vandebron, het meest duurzame energienet van Nederland. Écht groene stroom en lokaal opgewekt. Het bedrijfspand van Beterverzekeren bevindt zich in de zuinigste energieklasse, zogenaamde A klasse, het pand wordt verwarmd middels stadsverwarming.

Ook kleine zaken als gerecycled papier, milieuvriendelijke inkt hebben onze aandacht. We proberen onze aanvraagformulieren zo digitaal in te richten dat we zoveel mogelijk middels mail en papierloos kunnen werken. Hier zijn we echter nog afhankelijk van verzekeringsmaatschappijen en soms de regelgeving.

Op dit moment zijn we in overleg met verschillende verzekeringsmaatschappijen over maatschappelijk verantwoord ondernemen. Op https://eerlijkegeldwijzer.nl/verzekeringswijzer/ kunt u zien dat er nog veel te winnen is.

Daarnaast is de bedrijfsauto elektrisch/hybride.

Productvergelijking

Bij een berekening of vergelijking bieden we de maatschappijen aan die het gevraagde product bieden, de prijs / kwaliteit verhouding van het product goed is en de afhandeling van aanvragen, mutaties en schades goed zijn. Indien een maatschappij met een product niet voldoet aan onze kwaliteitseisen zult u geen premie zien van dit product in  onze vergelijking.

Niet alle verzekeringen kunnen digitaal worden berekend

Indien een verzekering zeer specifiek is, kan het zijn dat we u een algemeen aanvraagformulier zenden. Dit formulier gaat naar verschillende maatschapijen om de scherpste en beste offerte te verkrijgen. In sommige gevallen kan het zijn dat we u maar een enkele maatschappij aanbieden, simpel omdat er voor deze verzekering maar één aanbieder is. Wij zoeken dus niet alleen naar de laagste premie. Voorwaarden en eigen risico etc. zijn een vast onderdeel van ons advies.

Daarom hebben wij in onze vergelijking naast goedkope verzekeraars ook gekeken naar kwaliteit. Als u een vraag heeft of advies wenst; bel ons op tel 026-3709970. Graag tijdens kantooruren.

Schadeverzekeringen

Alle verzekeringen onder één dak. Beterverzekeren heeft zich gespecialiseerd in zogenaamde schade- en inkomensverzekeringen. In de verzekeringsbranche is het belangrijk daar een keuze in te maken. Wij bieden schadeverzekeringen aan zakelijke klanten en particulieren voor vrijwel alle risico’s.

Vergelijken op basis van prijs en kwaliteit

We vergelijkingen op basis van prijs en kwaliteit. We specialiseren ons in zakelijke verzekeringen voor bedrijven en ZZP`ers. Door het vergelijken van premies willen wij iedereen een nieuwe schadeverzekering aanbieden met een concurrerende premie.

Veel van onze cliënten kiezen voor een compleet verzekeringspakket bij ons, omdat het eenvoudig, overzichtelijk en goedkoper is. Wij kunnen het beste advies geven indien we zicht hebben wat waar verzekerd is en onder welke voorwaarden.

Onafhankelijk

Beterverzekeren / Kemp Assurantiën is een onafhankelijk intermediair/tussenpersoon, 100% geheel zelfstandig. Wij hebben geen financiële verplichtingen of productieverplichtingen naar welke maatschappij dan ook. Dit houdt automatisch in dat u in alle vrijheid een product wordt aangeboden dat wij zowel op premie als op kwaliteit getest hebben.

Vergelijk 55 maatschappijen

Wij vergelijken 55 maatschappijen die na voorselectie zijn toegetreden bij Beterverzekeren.

AVG

Op onze site berekent u anomiem premies. Pas wanneer u zelf uw gegevens invult om een offerte te verkrijgen of een verzekering wilt aanvragen weten wij wie u bent. Indien de offerte geen doorgang heeft worden uw gegevens na drie maanden uit ons systeem verwijderd.

Wat kunt u van ons verwachten?

Kemp Assurantiën (met als internetnaam www.beterverzekeren.nl) is een middelgroot assurantiekantoor. Als kantoor hebben we de gewoonte een scherpe premie te zoeken tegen de beste voorwaarden. We zullen nooit enkel naar de premie kijken en daardoor op de dekking inleveren.

We hebben ons gespecialiseerd in de zogenaamde schadeverzekeringen op zowel particulier als zakelijk gebied. Vooral op zakelijk gebied hebben wij veel specialisme in huis. Daarin zijn we echt onderscheidend. Onze visie is  u geen verzekeringen te “verkopen” maar in overleg met u te bepalen wat u nodig zou hebben  om bij schade of calamiteiten het bestaansrecht van uw bedrijf veilig te stellen. Na een gedegen onderzoek waarbij wij uw bedrijf aan een risico analyse onderwerpen volgt een advies. Ons advies daarin krijgt u in de vorm van een voorstel. Aan u om dit voorstel geheel of gedeeltelijk over te nemen. Ons doel is dat u zich thuis voelt bij ons kantoor zich ontzorgt voelt op het gebied van verzekeringen.

Het is mogelijk een enkele verzekering af te sluiten zonder advies omdat u dat wenst. Zonder een algeheel advies zijn kunnen we dan ook niet worden aangesproken op schades die niet direct verband houden met de enkele lopende verzekering.

Wat doen we niet?

Waar we ons niet in gespecialiseerd hebben geven we ook geen advies over. U kunt bij ons niet terecht voor hypotheken, pensioenen of zaken die te maken hebben met levensverzekeringen, lijfrentes of spaarproducten. Als kantoor hebben wij overigens nooit zelf woekerpolissen afgesloten, dit soort producten passen niet bij onze filosofie.

Waarin zijn we onderscheidend?

  • Het lijkt raar, maar voor ons is het normaal om gewoon goed bereikbaar te zijn tijdens kantooruren, afspraken na te komen en de zaken voor u te regelen.
  • Al onze medewerkers zijn volledig gecertificeerd en hebben alle vereiste diploma’s op gebied van particuliere en zakelijke schadeverzekeringen.
  • Natuurlijk zijn we tijdens kantooruren gewoon bereikbaar.
  • Indien nodig bellen we u terug.
  • We werken met een vast team, uw contactpersoon is in de regel ook uw aanspreekpunt voor vragen en wijzigen voor uw verzekeringen.
  • We streven ernaar uw mails indien mogelijk binnen een werkdag te beantwoorden.