Over ons

Goedkoop én goed verzekeren, BETERVERZEKEREN.NL

Beterverzekeren.nl wordt uitgevoerd door VZP Bedrijven B.V.

Beterverzekeren treedt op als tussenpersoon en werkt samen met 55+ verzekeringsmaatschappijen. We zijn een mix tussen de snelle digitale wereld en een traditioneel advieskantoor. U kunt ons vinden middels de website. Op de site kunt u berekeningen maken voor heel veel verzekeringen. Het is mogelijk om, tijdens de berekening, contact met ons op te nemen voor advies. We lopen graag met u de aanvraag door. U kunt dan een offerte aanvragen om er nog even over na te denken of direct online een verzekering afsluiten.

We geven volledige service en al ons personeel is volledig gekwalificeerd op het gebied van schade en inkomensverzekeringen, zowel particulier als zakelijk.

Productvergelijking

Bij een berekening of vergelijking bieden we de maatschappijen aan die het gevraagde product bieden, de prijs / kwaliteit verhouding van het product goed is en de afhandeling van aanvragen, mutaties en schades goed zijn. Indien een maatschappij met een product niet voldoet aan onze kwaliteitseisen zult u geen premie zien van dit product in onze vergelijking.

Niet alle verzekeringen kunnen digitaal worden berekend

Indien een verzekering zeer specifiek is, kan het zijn dat we u een algemeen aanvraagformulier zenden. Dit formulier gaat naar verschillende maatschappijen om de scherpste en beste offerte te verkrijgen. In sommige gevallen kan het zijn dat we u maar een enkele maatschappij aanbieden, simpel omdat er voor deze verzekering maar één aanbieder is. Wij zoeken dus niet alleen naar de laagste premie. Voorwaarden en eigen risico etc. zijn een vast onderdeel van ons advies.

Daarom hebben wij in onze vergelijking naast goedkope verzekeraars ook gekeken naar kwaliteit. Als u een vraag heeft of advies wenst; bel ons op tel 06 – 34 88 69 91. Graag tijdens kantooruren.

Groen bedrijf

We doen ons best zo maatschappelijk verantwoord te ondernemen (MVO).

Beterverzekeren acteert zo groen mogelijk. Onze stroom wordt afgenomen bij Vandebron, het meest duurzame energienet van Nederland. Écht groene stroom en lokaal opgewekt. Het bedrijfspand van Beterverzekeren bevindt zich in de zuinigste energieklasse, zogenaamde A klasse, het pand wordt verwarmd middels stadsverwarming.

Ook kleine zaken als gerecycled papier, milieuvriendelijke inkt hebben onze aandacht. We proberen onze aanvraagformulieren zo digitaal in te richten dat we zoveel mogelijk middels mail en papierloos kunnen werken. Hier zijn we echter nog afhankelijk van verzekeringsmaatschappijen en soms de regelgeving.

Op dit moment zijn we in overleg met verschillende verzekeringsmaatschappijen over maatschappelijk verantwoord ondernemen. Op https://eerlijkegeldwijzer.nl/verzekeringswijzer/ kunt u zien dat er nog veel te winnen is.

Onafhankelijk

Beterverzekeren / VZP Bedrijven is een onafhankelijk intermediair/tussenpersoon, 100% geheel zelfstandig. Wij vergelijken 55+ maatschappijen die na voorselectie zijn toegetreden bij Beterverzekeren. Wij hebben geen financiële verplichtingen of productieverplichtingen naar welke maatschappij dan ook. Dit houdt automatisch in dat u in alle vrijheid een product wordt aangeboden dat wij zowel op premie als op kwaliteit getest hebben.

AVG

Op onze site berekent u anoniem premies. Pas wanneer u zelf uw gegevens invult om een offerte te verkrijgen of een verzekering wilt aanvragen weten wij wie u bent. Indien de offerte geen doorgang heeft worden uw gegevens na drie maanden uit ons systeem verwijderd.

Onze werkwijze

Wij bieden je een van de meeste brede selecties aan verzekeringen aan omdat we met veel verzekeraars samenwerken. Hierdoor kom je bij ons snel achter de scherpste premie die er te vinden is. Waar veel assurantiepersonen en internetaanbieders stoppen, gaan wij van Beterverzekeren verder. Ik leg je graag uit waarom;

  • Natuurlijk wil jij een scherpe premie, maar een verzekering afsluiten eindigt niet daar. Het begint met een goede inventarisatie van jouw risico’s, iets waar wij bij Beterverzekeren gespecialiseerd in zijn, en enthousiast van worden.
  • Wanneer jij een schade hebt, wil jij goede begeleiding en iemand die meedenkt. Waar veel anderen een doorgeefluik van de verzekeraar zijn, denken wij proactief met jou mee en nemen wij jou zoveel mogelijk werk uit handen. Wij zijn immers de experts.
  • Afsluiten en contact hebben kan natuurlijk digitaal maar wanneer jij een dringend probleem hebben staan wij altijd telefonisch voor jou klaar. Duidelijk, persoonlijk en efficiënt contact is onze focus en wij zijn dan ook trots op ons motto, de klant staat centraal.

Wat doen we niet?

Waar we ons niet in gespecialiseerd hebben geven we ook geen advies over. U kunt bij ons niet terecht voor hypotheken, pensioenen of zaken die te maken hebben met levensverzekeringen, lijfrentes of spaarproducten. Als kantoor hebben wij overigens nooit zelf woekerpolissen afgesloten, dit soort producten passen niet bij onze filosofie.