Verzekering dakdekker

Verzekering voor dakdekkers

De voordeligste verzekering voor dakdekbedrijven van Nederland. Bereken via onderstaande knop direct de premie van uw dakdekkersverzekering.

Premie berekenen

Aansprakelijkheidsverzekering dakdekkersbedrijf

Een verzekering voor uw dakdekkersbedrijf is onmisbaar. Van alle dakdekkersverzekeringen is de aansprakelijkheidsverzekering dakdekkers de belangrijkste.

Deze dekking is nooit standaard meeverzekerd op een andere verzekering. Veel opdrachtgevers vragen om deze verzekering en zelf wilt u ook goed verzekerd zijn. Voorbeelden van grote branden door dakwerkzaamheden zijn er genoeg. Niet al deze collega dakdekbedrijven hadden een dakdekkersverzekering. Dat risico wilt u niet lopen.

Er bestaan grote prijsverschillen voor dakdekkers die branden, dakdekkers die koud leggen en pannendekkers die pannen leggen. We hebben, met al onze ervaring, geconstateerd dat zeker niet alle verzekeringsmaatschappijen die dakdekkersverzekeringen aanbieden aan onze (dus aan uw) eisen voldoen. We bieden u de beste maatschappijen aan.

Dakdekkers, branden, föhnen en open vuur.

Speciale dakdekkersverzekering voor de dakdekkers die werken met open vuur of föhnen. Het branden en het zinkwerk is niet standaard mee verzekerd op een aansprakelijkheidsverzekering voor aannemers of klussenbedrijf. We hebben voor u een zeer goede en aantrekkelijke dakdekkersverzekering. Bij de aanvraag dient u aan te geven dat u als bedrijf zelf het branden uitvoert. De premie is onder andere afhankelijk van uw omzet.

Dakdekkers, koud leggen, geen branden, föhnen of open vuur.

Dakdekkers die koud leggen, lijmen, koud kleven, koud gieten of milieu vriendelijk daken aanbrengen kunnen zich voor een zeer aantrekkelijke premie verzekeren. De premiestelling is verschillend van uw collega’s die met open vuur werken. Bij de aanvraag kunt u aangeven dat u geen brandgevaarlijke handelingen verricht.

Dakdekkers, Pannenbedrijf, dakpannenbedrijf verzekeren.

Een pannenbedrijf verzekeren, u bent een dakpannendekker die met dakpannen of dakpanplaten werkt. Voor u geldt een speciale premie, voor een pannenbedrijf gelden andere premies.

Premie dakpannenbedrijf

De Zeven Zakelijke Zekerheden voor alle dakdekkers:

laagste premie
beste polisvoorwaarden
ongebonden onafhankelijk advies
perfecte service
al ons personeel is gecertificeerd
goede bereikbaarheid
vertrouwde goede maatschappijen

Uw offerte aanvraag wordt bij verschillende maatschappijen en volmachtbedrijven aangeboden. Dit houdt in dat uw gegevens gebruikt worden voor een aanvraag of offerte.

Mocht u dit niet wensen verzoeken we u vooraf contact met ons op te nemen.

We zijn gespecialiseerd in alle bedrijfsverzekeringen, u maakt de berekening online maar we zijn zeker geen online-assurantie kantoor. U wordt terug gebeld na een offerte of aanvraag. We zijn een bedrijf dat gebruik maakt van de digitale mogelijkheden in combinatie met persoonlijk contact. Natuurlijk kunt u ook een bedrijfsautoverzekering bij ons afsluiten, let op; zeer lage premie!! Indien u een bedrijfspand heeft is het wellicht verstandig een inventaris-goederenverzekering bij uw zakelijke-opstalverzekering af te sluiten. U kunt overigens desgewenst een volledig MKBpakket bij ons afsluiten.

ZAKELIJKE ZEKERHEID DOOR VERTROUWDE MAATSCHAPPIJEN

Voor dakdekkersbedrijven de juiste verzekering, bel voor informatie.

Verzeker uw dakdekkersbedrijf online of vraag een offerte aan. Het al niet branden van daken is uiteraard van grote invloed op de premie!

Direct online de premie berekenen

Wij hebben geconstateerd dat verschillende maatschappijen niet altijd aan onze eisen voldoen, wellicht presteert zo`n maatschappij wel voldoende op een ander vlak. We bieden alle ondernemers de mogelijkheid een objectieve bedrijfspakketverzekering berekening te maken van onze selectie van meer dan 55 maatschappijen. We werken samen met 55 maatschappijen. Op onze site kunt u overigens op alle gebieden een premievergelijk vinden. Vergelijken we alle maatschappijen? Ja, maar natuurlijk houden we de ” mindere maatschappijen” buiten beschouwing bij deze berekening. Dit kunnen maatschappijen met naam en faam zijn. Deze maatschappijen voldoen dan bij deze vergelijking niet op alle vlakken aan onze eisen wat betreft dakdekkersverzekeringen.

Dakdekkersverzekering Beterverzekeren

Er zijn echter meerdere vakgebieden waar wij op basis van polisvoorwaarden een keuze hebben gemaakt. Indien u online een premie berekent zullen wij u op basis van kwaliteit bedienen. Op de aanvraag van een dakdekkersschadeverzekering is een bedenktijd van toepassing. Dit betekent dat u, nadat u de polis en de polisvoorwaarden heeft ontvangen, de verzekering ongedaan kunt maken.

Vragen over deze verzekering?

In een gratis adviesgesprek vertellen we u graag meer over onze verzekeringen. Liever eerst telefonisch contact met onze klantenservice? Dat kan via 06 – 34 88 69 91!

Plan een gratis adviesgesprek

Klantenservice Beterverzekeren.nl
KLANTENSERVICE
We willen u graag van dienst zijn bij het berekenen van de premie. Mail admin@beterverzekeren.nl of bel ons direct via onderstaande knop:
Bel 06 – 34 88 69 91
ALLE BEDRIJFSVERZEKERINGEN