»»Dakdekkers verzekering
Dakdekkers verzekering2018-11-15T10:32:26+00:00

Verzekering dakdekker

Verzekering voor dakdekkers

Voordeligste verzekering voor dakdekbedrijven van Nederland. Bereken via onderstaande knop direct de premie van uw dakdekkers-verzekering.

Premie berekenen

De Zeven Zakelijke Zekerheden voor alle dakdekkers:

laagste premie
beste polisvoorwaarden
ongebonden onafhankelijk advies
perfecte service
al ons personeel is gecertificeerd
goede bereikbaarheid
vertrouwde goede maatschappijen

Uw offerte aanvraag wordt bij verschillende maatschappijen en volmachtbedrijven aangeboden. Dit houdt in dat uw gegevens gebruikt worden voor een aanvraag of offerte.

Mocht u dit niet wensen verzoeken we u vooraf contact met ons op te nemen.

We zijn gespecialiseerd in alle bedrijfsverzekeringen, u maakt de berekening online maar we zijn zeker geen online-assurantie kantoor. U wordt terug gebeld na een offerte of aanvraag. We zijn een bedrijf dat gebruik maakt van de digitale mogelijkheden in combinatie met persoonlijk contact. Natuurlijk kunt u ook een bedrijfsautoverzekering bij ons afsluiten, let op; zeer lage premie!! Indien u een bedrijfspand heeft is het wellicht verstandig een inventaris-goederenverzekering bij uw zakelijke-opstalverzekering af te sluiten. U kunt overigens desgewenst een volledig MKBpakket bij ons afsluiten.

ZAKELIJKE ZEKERHEID DOOR VERTROUWDE MAATSCHAPPIJEN

Voor dakdekkersbedrijven de juiste verzekering, bel voor informatie 026-3709970.

Verzeker uw dakdekkersbedrijf online of vraag een offerte aan. Het al niet branden van daken is uiteraard van grote invloed op de premie!

Direct online de premie berekenen

Aansprakelijkheidsverzekering dakdekkersbedrijf

Een aansprakelijkheidsverzekering voor uw dakdekkersbedrijf is onmisbaar. Er bestaan grote prijsverschillen voor dakdekkers die branden en dakdekkers die koud leggen. Dakdekken, zeker branden, is niet standaard mee verzekerd op een verzekering voor aannemers of klussenbedrijf. Wij hebben geconstateerd dat verschillende maatschappijen niet altijd aan onze eisen voldoen, wellicht presteert zo`n maatschappij wel voldoende op een ander vlak. We bieden alle ondernemers de mogelijkheid een objectieve bedrijfspakketverzekering berekening te maken van onze selectie van meer dan 55 maatschappijen. We werken samen met 55 maatschappijen. Op onze site kunt u overigens op alle gebieden een premievergelijk vinden. Vergelijken we alle maatschappijen? Ja, maar natuurlijk houden we de ” mindere maatschappijen” buiten beschouwing bij deze berekening. Dit kunnen maatschappijen met naam en faam zijn. Deze maatschappijen voldoen dan bij deze vergelijking niet op alle vlakken aan onze eisen wat betreft dakdekkersverzekeringen.

Dakdekkersverzekering Beterverzekeren

Er zijn echter meerdere vakgebieden waar wij op basis van polisvoorwaarden een keuze hebben gemaakt. Indien u online een premie berekent zullen wij u op basis van kwaliteit bedienen. Op de aanvraag van een dakdekkersschadeverzekering is een bedenktijd van toepassing. Dit betekent dat u, nadat u de polis en de polisvoorwaarden heeft ontvangen, de verzekering ongedaan kunt maken.

ALLE BEDRIJFSVERZEKERINGEN
BETERVERZEKEREN.NL

Vragen of hulp nodig bij het vergelijken van verzekeringen?

026-3709970