Oldtimer motorverzekering vergelijken

Oldtimer motorverzekering vergelijken op prijs en kwaliteit

Bereken via onderstaande knop direct uw premie!

Maak een prijsvergelijking voor uw oldtimer motorverzekering en laat ons een goedkope verzekering vinden. Op Beterverzekeren.nl maakt u een prijsvergelijking tussen de premies van zo’n 55 verzekeringsmaatschappijen. Door onze jarenlange ervaring  kunnen wij u een goede aanbieding doen voor het verzekeren van uw motor. Bereken direct de premie.

Bij Beterverzekeren.nl kiest u tussen twee verschillende dekkingen, die wij hieronder nader toelichten: De WA en de WA Casco. Welke dekking u ook kiest, via Beterverzekeren.nl hebt u de garantie dat uw motor goed verzekerd is.

Oldtimer motorverzekering Beterverzekeren

De oldtimer motorverzekering voor u!

Met de oldtimer verzekering van Beterverzekeren.nl bent u gegarandeerd goed én voordelig verzekerd. Hieronder geven wij uitleg over de varianten van Beterverzekeren.nl.

WA Oldtimer Motorverzekering

Met onze WA verzekering verzekert u zich tegen schade die u aan derden veroorzaakt met uw voertuig. Iedere bezitter van een motor, die de weg op gaat, is verplicht om in ieder geval een WA verzekering af te sluiten.

WA Casco Oldtimer Motorverzekering

Met onze WA Casco verzekering verzekert u zich naast de WA en WA Plus dekking ook voor schade die veroorzaakt wordt aan uw eigen voertuig door botsen, omslaan en slippen. U bent via Cascodekking verzekert tegen vrijwel alle risico’s.

Vragen over deze verzekering?

In een gratis adviesgesprek vertellen we u graag meer over onze verzekeringen. Liever eerst telefonisch contact met onze klantenservice? Dat kan via 06 – 34 88 69 91!

Plan een gratis adviesgesprek

Klantenservice Beterverzekeren.nl
KLANTENSERVICE
We willen u graag van dienst zijn bij het berekenen van de premie. Mail admin@beterverzekeren.nl of bel ons direct via onderstaande knop:
Bel 06 – 34 88 69 91
ALLE VERVOERSVERZEKERINGEN