»»Oldtimer motorverzekering
Oldtimer motorverzekering2018-11-15T13:52:33+00:00

Oldtimer motorverzekering

Oldtimer motorverzekering vergelijken op prijs en kwaliteit

Bereken via onderstaande knop direct de premie van uw Oldtimer-motorverzekering!

Premie berekenen

Maak een prijsvergelijking voor uw oldtimer motorverzekering en laat ons een goedkope oldtimer motorverzekering vinden. Op Beterverzekeren.nl maakt u een prijsvergelijking tussen de premies van zo’n 55 verzekeringsmaatschappijen. Door onze jarenlange ervaring met de oldtimer motorverzekering kunnen wij u een goede aanbieding doen voor het verzekeren van uw motor. Bereken direct de premie voor uw oldtimer motorverzekering.

Bij Beterverzekeren.nl kiest u tussen twee verschillende dekkingen, die wij hieronder nader toelichten: De WA Oldtimer Motorverzekering en de WA Casco Oldtimer Motorverzekering. Welke dekking u ook kiest, via Beterverzekeren.nl hebt u de garantie dat uw motor goed verzekerd is.

Oldtimer motorverzekering Beterverzekeren

De oldtimer motorverzekering voor u!

Met de oldtimer motorverzekering van Beterverzekeren.nl bent u gegarandeerd goed én voordelig verzekerd. Hieronder geven wij uitleg over de oldtimer motorverzekering varianten van Beterverzekeren.nl.

WA Oldtimer Motorverzekering

Met onze WA Oldtimer Motorverzekering verzekert u zich tegen schade die u aan derden veroorzaakt met uw voertuig. Iedere bezitter van een motor, die de weg op gaat, is verplicht om in ieder geval een WA verzekering af te sluiten.

WA Casco Oldtimer Motorverzekering

Met onze WA Casco Oldtimer Motorverzekering verzekert u zich naast de WA en WA Plus dekking ook voor schade die veroorzaakt wordt aan uw eigen voertuig door botsen, omslaan en slippen. U bent via Cascodekking verzekert tegen vrijwel alle risico’s.

ALLE VERVOERSVERZEKERINGEN
BETERVERZEKEREN.NL

Vragen of hulp nodig bij het vergelijken van verzekeringen?

026-3709970