Motorverzekering vergelijken

Motorverzekering vergelijken op prijs en kwaliteit

Bereken via onderstaand formulier direct de premie van uw motorverzekering!

Maak een online prijsvergelijking voor uw motorverzekering en laat ons een goedkope verzekering vinden. Op Beterverzekeren.nl maakt u een prijsvergelijking tussen de premies van zo’n 55 verzekeringsmaatschappijen. Door onze jarenlange ervaring met de motorverzekering kunnen wij u een goede aanbieding doen voor het verzekeren van uw motor. Bereken direct de premie.

Bij Beterverzekeren.nl kiest u tussen drie verschillende dekkingen, die wij hieronder nader toelichten: De WA, WA Plus en WA Casco. Welke dekking u ook kiest, via Beterverzekeren.nl hebt u de garantie dat uw motor goed verzekerd is.

Motorverzekering Beterverzekeren

Welk type motorverzekering past bij u?

Met de motorverzekering van Beterverzekeren.nl bent u gegarandeerd goed én voordelig verzekerd. Hieronder geven wij uitleg over de drie soorten verzekeringen van Beterverzekeren.nl.

WA Motorverzekering

Met onze WA verzekering verzekert u zich tegen schade die u aan derden veroorzaakt met uw voertuig. Iedere bezitter van een motor, die de weg op gaat, is verplicht om in ieder geval een WA verzekering af te sluiten.

WA Plus Motorverzekering

Met onze WA Plus verzekering verzekert u zich naast de WA ook voor schade aan uw eigen voertuig als gevolg van brand, blikseminslag, hagelschade, diefstal, storm, en botsen met loslopende dieren.

WA Casco Motorverzekering

Met onze WA Casco verzekering verzekert u zich naast de WA en WA Plus dekking ook voor schade die veroorzaakt wordt aan uw eigen voertuig door botsen, omslaan en slippen. U bent via Cascodekking verzekert tegen vrijwel alle risico’s.

Terugval, kleine schades

Het is bij kleine schadebedragen overigens soms verstandiger deze schade zelf te betalen. De terugval veroorzaakt een hogere premie, als het bedrag van de totale premieverhoging groter is dan het schadebedrag geven wij u de keuze. Meestal wordt het schadebedrag aan de maatschappij terugbetaald.

Vragen over deze verzekering?

In een gratis adviesgesprek vertellen we u graag meer over onze verzekeringen. Liever eerst telefonisch contact met onze klantenservice? Dat kan via 026-3709970!

Plan een gratis adviesgesprek

Klantenservice Beterverzekeren.nl
KLANTENSERVICE
We willen u graag van dienst zijn bij het berekenen van de premie. Mail info@beterverzekeren.nl of bel ons direct via onderstaande knop:
Bel 026-3709970
ALLE VERVOERSVERZEKERINGEN