»»Motorverzekering
Motorverzekering2018-11-29T10:15:29+00:00

Motorverzekering

Motorverzekering vergelijken op prijs en kwaliteit

Bereken via onderstaande knop direct de premie van uw motorverzekering!

Premie berekenen

Maak een online prijsvergelijking voor uw motorverzekering en laat ons een goedkope motorverzekering vinden. Op Beterverzekeren.nl maakt u een prijsvergelijking tussen de premies van zo’n 55 verzekeringsmaatschappijen. Door onze jarenlange ervaring met de motorverzekering kunnen wij u een goede aanbieding doen voor het verzekeren van uw motor. Bereken direct de premie voor uw motorverzekering.

Bij Beterverzekeren.nl kiest u tussen drie verschillende dekkingen, die wij hieronder nader toelichten: De WA Motorverzekering, WA Plus Motorverzekering en WA Casco Motorverzekering. Welke dekking u ook kiest, via Beterverzekeren.nl hebt u de garantie dat uw motor goed verzekerd is.

Motorverzekering Beterverzekeren

Welk type motorverzekering past bij u?

Met de motorverzekering van Beterverzekeren.nl bent u gegarandeerd goed én voordelig verzekerd. Hieronder geven wij uitleg over de drie soorten motorverzekeringen van Beterverzekeren.nl.

WA Motorverzekering

Met onze WA Motorverzekering verzekert u zich tegen schade die u aan derden veroorzaakt met uw voertuig. Iedere bezitter van een motor, die de weg op gaat, is verplicht om in ieder geval een WA verzekering af te sluiten.

WA Plus Motorverzekering

Met onze WA Plus Motorverzekering verzekert u zich naast de WA ook voor schade aan uw eigen voertuig als gevolg van brand, blikseminslag, hagelschade, diefstal, storm, en botsen met loslopende dieren.

WA Casco Motorverzekering

Met onze WA Casco Motorverzekering verzekert u zich naast de WA en WA Plus dekking ook voor schade die veroorzaakt wordt aan uw eigen voertuig door botsen, omslaan en slippen. U bent via Cascodekking verzekert tegen vrijwel alle risico’s.

Terugval, kleine schades

Het is bij kleine schadebedragen aan uw motorverzekering overigens soms verstandiger deze schade zelf te betalen. De terugval veroorzaakt een hogere premie, als het bedrag van de totale premieverhoging groter is dan het schadebedrag geven wij u de keuze. Meestal wordt het schadebedrag aan de maatschappij terugbetaald.

ALLE VERVOERSVERZEKERINGEN
BETERVERZEKEREN.NL

Vragen of hulp nodig bij het vergelijken van verzekeringen?

026-3709970