Autoverzekering

Uw auto is misschien wel één van uw kostbaarste bezittingen. U verdient dan ook een verzekering zonder verrassingen. Een verzekering waarmee u van tevoren weet wat u kunt verwachten en waarvoor u niet teveel betaalt. De Autoverzekering van Beterverzekeren.nl biedt u de oplossing. U kunt zich verzekeren voor schade aan anderen en aan uw eigen auto.

Lees meer

Bestelautoverzekering

Bezitters van een bestelauto kozen niet voor niets voor een bestelauto; voor wat betreft ruimte, comfort maar ook zeker prijstechnisch maakt u een goede keuze. Beterverzekeren.nl is gespecialiseerd in het aanbieden van bestelautoverzekeringen. Wij verzekeren bestelauto’s met laadruimte en bestelauto’s met zitplaatsen.

Lees meer

Zakelijkeautoverzekering

Extra korting op uw zakelijke autoverzekering. Onze premies voor  zakelijkeautoverzekeringen vallen in een speciale regeling! De premie is gebaseerd op zakelijk gebruik. De verzekerde waarde van uw voertuig kan ex-btw zijn. De maatschappijen hoeven minder uit te keren bij  omdat ook de uitkering ex-btw is. Onze premies worden aangepast aan uw specifieke wensen en zijn een stuk voordeliger vanwege de extra korting.

Lees meer

Canta verzekering

Canta verzekering, wij verzekeren gewoon uw Canta, Amica, Arola en Mini Cruiser City! Kortom alle overdekte invalidevoertuigen. De Canta valt, verzekeringstechnisch, onder de scootmobielen. Tijdens de berekening voor uw Cantaverzekering kunt deze keuze aangeven. U kunt de premie berekenen en de verzekering afsluiten. Het plaatje wordt per direct naar u verzonden.

Lees meer

Camperverzekering

Campers zijn er voor echte avonturiers en globetrotters. Een camper is een bijzondere bezitting waar niet iedereen over kan beschikken. Onderweg kan er veel met uw camper gebeuren maar ook wanneer uw camper gestald is. Denk daarbij aan diefstal, brand en waterschade. Bij Beterverzekeren.nl kunt u uw camper op drie manieren verzekeren.

Lees meer

Vrachtautoverzekering

Het verzekeren van een vrachtauto is gespecialiseerd werk, een verkeerd advies voor uw  vrachtautoverzekering kan de dekking ongedaan maken of de premie onnodig hoog laten oplopen. De premie voor uw vrachtautoverzekering is afhankelijk van heel wat meer zaken dan bij een autoverzekering. Laat Beterverzekeren.nl een premievergelijk uitvoeren.

Lees meer

Brommobielverzekering

Uw brommobiel brengt u overal naartoe. Zeker voor langere afstanden is een brommobiel onmisbaar. Een brommobiel is ook veel waard. Beterverzekeren.nl biedt het antwoord op de vraag naar risicodekking voor brommobielen. Maak gebruik van onze brommobielverzekering en ben er van verzekerd dat uw brommobiel goed verzekerd is.

Lees meer

Bromfietsverzekering

Welke brommer u ook rijdt, op Beterverzekeren vindt u een passende verzekering voor uw voertuig. Kies voor een Bromfietsverzekering met eventueel verhaalsrechtsbijstand en ongevallendekking meeverzekerd. Wij verzekeren niet alleen brommers maar ook snorfietsen, oldtimer brommers en fietsen met trapondersteuning.

Lees meer

Motorverzekering

Uw motor is uw trots, uw hobby en uw passie. Het is een voertuig waarin u vaak veel geld en in ieder geval veel aandacht hebt geïnvesteerd. U wilt met een zeker gevoel de weg op gaan. De Motorverzekering van Beterverzekeren.nl maakt dat mogelijk. Met onze Motorverzekering weet u van tevoren wat u kunt verwachten.

Lees meer

Oldtimer Motorverzekering

Uw oldtimer motor is een bijzonder voertuig. In veel gevallen zal uw oldtimer dan ook bijzondere aandacht krijgen. Als u de weg op gaat dan wilt u zonder zorgen kunnen rondtoeren. Dat kan met de Oldtimer Motorverzekering van Beterverzekeren.nl. Deze verzekering is er voor oldtimers waarmee u niet meer dan 7.500 kilometer per jaar rijdt. De maatschappij verzekert het liefst een oldtimer motorverzekering als u aantoonbaar een voertuig voor dagelijks gebruik heeft.

Lees meer