Bedrijfsverzekeringen vergelijken

Bedrijfsverzekeringen

Op zoek naar een bedrijfsverzekering die helemaal aansluit bij de wensen van uw bedrijf? Bij Beterverzekeren sluit u verschillende verzekeringen voor een bedrijf af. Bij het vergelijken van bedrijfsverzekeringen kijken we naar de beste verzekeringsmaatschappijen om een goedkope bedrijfsverzekering aan te bieden.

Bedrijf verzekeringen zijn erg belangrijk om u en uw bedrijf te beschermen tegen financiele schades. Een verzekering voor uw bedrijf afsluiten? Bereken vandaag nog de premie bij Beterverzekeren.nl.

Premie berekenen

Welke bedrijfsverzekeringen zijn verplicht?

Welke verzekeringen heb je nodig bij een eigen bedrijf? In het bedrijfsverzekeringen pakket worden verschillende soorten verzekeringen bedrijf meegenomen. Uiteraard zijn niet alle bedrijfsverzekeringen verplicht. De verplichte bedrijf verzekeringen zijn:

Bedrijfsautoverzekering

Maakt u gebruik van bedrijfsauto’s of andere motorvoertuigen voor uw bedrijf? Dan bent u verplicht de bedrijfsautoverzekering af te sluiten. Het is daarbij van belang dat ook inzittenden meeverzekerd worden.

Werknemersverzekeringen

Wanneer u personeel in dienst heeft bent u verplicht te betalen voor de ziektewetverzekering, WAO- of WIA-verzekering en de WW-verzekering.

Niet-verplichte bedrijfsverzekeringen

Welke verzekeringen heb ik nodig voor mijn eigen bedrijf? Er zijn veel bedrijfsverzekeringen die niet verplicht zijn, maar wel verstandig om af te sluiten. Welke verzekeringen dat voor uw bedrijf zijn, is afhankelijk van een aantal factoren. De meest belangrijke zijn:

Welke verzekeringen een eigen bedrijf nodig heeft hangt o.a. af van de risico’s van uw beroep. Het is daarom verstandig om vooraf contact met ons op te nemen. Wij kijken graag met u mee welke verzekeringen van belang zijn voor uw bedrijf. Onze verzekeringsadviseurs zijn bereikbaar via 026-3709970.

Direct een bedrijf verzekering mkb afsluiten? Bereken online de premie en vergelijk verschillende maatschappijen!

Bedrijfsverzekeringen voor ZZP’ers

Als ZZP’er is het ook verstandig om u te laten adviseren welke verzekeringen van belang zijn. In de meeste gevallen is er geen verplichte bedrijfsverzekering ZZP, maar is de aansprakelijkheidsverzekering ZZP wel heel belangrijk. Vraag ernaar bij uw verzekeringsadviseur of bereken de premie van uw ZZP aansprakelijkheidsverzekering.

Wat zijn de kosten voor bedrijfsverzekeringen?

Vaak is het eerste waar ondernemers aan denken bij bedrijfsverzekering kosten: DUUR! De kosten van een bedrijfsverzekering hoeven echter niet duur te zijn. De een betaalt natuurlijk meer dan de ander, want geen enkel bedrijf is hetzelfde. De kosten van bedrijfsverzekeringen zijn afhankelijk van een groot aantal factoren.

Om de bedrijfsverzekeringen kosten te berekenen voor uw bedrijf vult u op de berekeningspagina van het MKB pakket de gevraagde gegevens in. Na het invullen van de gegevens krijgt u de premiekosten te zien en kunt u direct een offerte aanvragen.

Bedrijfsverzekering kosten berekenen!

Bedrijfsverzekeringen premie afsluiten

Na het vergelijken van verzekeringsmaatschappijen en het berekenen van de premie voor uw bedrijf krijgt u een overzicht te zien van alle aanbieders. Beterverzekeren vergelijkt alleen de belangrijkste maatschappijen. Als eerst wordt de aanbieder met de laagste premie getoond. Vervolgens kunt u direct de premie bedrijfsverzekering vastleggen en een offerte aanvragen. U kunt ons natuurlijk altijd bellen wanneer u vragen heeft.

Wilt u direct de bedrijfsverzekering afsluiten? Ook dat is mogelijk. Beterverzekeren, de vergelijkingssite voor bedrijfsverzekeringen en meer!

Premie berekenen

Aansprakelijkheidsverzekering bedrijven AVB

Direct online uw premie berekenen, premie vanaf 9 euro per maand. De beste en voordeligste aanprakelijkheidsverzekering direct afsluiten. We werken met 55 maatschappijen samen en garanderen een fantastische verzekering voor de laagste premie. We vergelijken zowel op prijs als op kwaliteit. Aan u de keuze…..

Lees meer

Bedrijfsgebouwverzekering

Een bedrijfsgebouw moet natuurlijk verzekerd worden. We bieden verzekeringen voor een klein gebouw tot gebouwen die miljoenen waard zijn. Ook bedrijfsverzamelgebouwen kunnen we verzekeren. Bedrijfsgebouwen verzekeren is werk voor specialisten. Het is altijd maatwerk. Laat Beterverzekeren u adviseren!

Lees meer

Inventaris goederen verzekering

Met onze inventarisgoederenverzekering, een van onze top bedrijfsverzekeringen, is de voorraad en zijn alle objecten binnen uw bedrijf verzekerd. Alles dat niet onlosmakelijk met het pand is verbonden. Denk hierbij aan meubels, stellages, machines, apparatuur, kantoorartikelen en voorraden. Met de Inventarisverzekering verzekert u zich van financiële compensatie bij het blijvend onbruikbaar worden van voorraden en inventaris.

Lees meer

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering

De beroepsaansprakelijkheidsverzekering biedt dekking voor door de verzekerde veroorzaakte zuivere vermogensschade. De verzekering biedt juist geen dekking tegen zaak- of personenschade. Die is immers gedekt onder de AVB. Deze verzekering heeft u naast de bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering De doelgroep voor een beroepsaansprakelijkheidsverzekering bestaat naast leden van de advocatuur uit de volgende beroepsbeoefenaren: accountants; architecten; notarissen; artsen; makelaars in onroerend goed; assurantietussenpersonen; belastingconsulenten.

Lees meer

Koeriersverzekering

Koeriersverzekering, voor alle koeriersbedrijven. Voor alle ondernemers die als koerier werkzaam zijn hebben we een passende verzekering. Of u nu een pakketdienst heeft, ZZP’er bent of meerdere personeelsleden heeft. Wij kunnen (en willen) alle koeriersbedrijven verzekeren. Voor koeriersbedrijven geldt wel vaak maatwerk. Bereken de premie van een van uw voertuigen. We bellen u altijd terug en spreken uw wensen door. U kunt ons ook bellen op 026-3709970.

Lees meer

Rechtsbijstandverzekering

Rechtsbijstandverzekering voor alle bedrijven Onze Rechtsbijstandverzekering, een van onze 11 bedrijfsverzekeringen, beschermt u tegen juridische consequenties. Uw onderneming doet dagelijks transacties waarbij allerlei risico’s horen. Van het aanschaffen van meubilair tot het aannemen van personeel. Ook kunt u partijen tegenkomen die u niet wil betalen omdat men niet levert zoals dat is afgesproken. Wij zorgen voor de bijstand. Deze verzekering is de actieve aanvulling van de AVB en kan enkel indien U al een AVB (bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering) heeft afgesloten.

Lees meer

Wagenparkverzekering

Een wagenparkverzekering is eigenlijk in essentie een collectieve motorrijtuigenverzekering maar dan wel een verzekering met hoge kortingen. De meeste verzekeraars willen minimaal vijf of tien motorrijtuigen verzekeren, wanneer u als ondernemer in aanmerking wil komen voor een wagenparkkorting. Bij onze bedrijfsverzekeringen hebt u met de wagenparkverzekering veel flexibiliteit. voor een offerte kunt u bellen met 026-3709970.

Lees meer