»Bedrijfsverzekeringen
Bedrijfsverzekeringen2019-01-22T09:52:25+00:00

Bedrijfsverzekeringen MKB

Bedrijfsverzekeringen

We bieden u een prijsvergelijk aan voor een MKB verzekering. On-line de premie berekenen, u ziet de aanbieders op een rij. De laagste premie eerst. U kunt ons natuurlijk bellen voor overleg.

Direct de polis afsluiten of een offerte aanvragen, alles kan!

Vergelijk online, vergelijkings-site,  de premie voor uw bedrijfsverzekering. Bedrijfsverzekeringen MKB vergelijk de belangrijkste maatschappijen. Kijk en kies de door u gewenste verzekering.

De Zeven Zakelijke Zekerheden MKB bedrijfsverzekering

  • laagste premie

  • premievergelijk

  • ongebonden onafhankelijk advies
  • perfecte service

  • al ons personeel is gecertificeerd

  • goede bereikbaarheid

  • vertrouwde goede maatschappijen

We zijn gespecialiseerd in alle bedrijfsverzekeringen, ook in bestelautoverzekeringen. U maakt de berekening online maar we zijn zeker geen standaard online-assurantie kantoor. U wordt terug gebeld na een offerte of aanvraag. We zijn een bedrijf dat gebruik maakt van de digitale mogelijkheden in combinatie met persoonlijk contact.

Een offerte aanvragen of zelfs de bedrijfsverzekering direct afsluiten. Wij zijn specialist in alle zakelijke verzekeringen. Alle MKB bedrijfsverzekeringen op een rij. De premie voor de bedrijfsverzekeringen hebben we voor u geselecteerd op kwaliteit en prijs bij de beste en betrouwbaarste verzekeringsmaatschappijen van Nederland.

Aansprakelijkheidsverzekering bedrijven AVB

Direct online uw premie berekenen, premie vanaf 9 euro per maand. De beste en voordeligste aanprakelijkheidsverzekering direct afsluiten. We werken met 55 maatschappijen samen en garanderen een fantastische verzekering voor de laagste premie. We vergelijken zowel op prijs als op kwaliteit. Aan u de keuze…..

Lees meer

Bedrijfsgebouwverzekering

Een bedrijfsgebouw moet natuurlijk verzekerd worden. We bieden verzekeringen voor een klein gebouw tot gebouwen die miljoenen waard zijn. Ook bedrijfsverzamelgebouwen kunnen we verzekeren. Bedrijfsgebouwen verzekeren is werk voor specialisten. Het is altijd maatwerk. Laat Beterverzekeren u adviseren!

Lees meer

Inventaris goederen verzekering

Met onze inventarisgoederenverzekering, een van onze top bedrijfsverzekeringen, is de voorraad en zijn alle objecten binnen uw bedrijf verzekerd. Alles dat niet onlosmakelijk met het pand is verbonden. Denk hierbij aan meubels, stellages, machines, apparatuur, kantoorartikelen en voorraden. Met de Inventarisverzekering verzekert u zich van financiële compensatie bij het blijvend onbruikbaar worden van voorraden en inventaris.

Lees meer

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering

De beroepsaansprakelijkheidsverzekering biedt dekking voor door de verzekerde veroorzaakte zuivere vermogensschade. De verzekering biedt juist geen dekking tegen zaak- of personenschade. Die is immers gedekt onder de AVB. Deze verzekering heeft u naast de bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering De doelgroep voor een beroepsaansprakelijkheidsverzekering bestaat naast leden van de advocatuur uit de volgende beroepsbeoefenaren: accountants; architecten; notarissen; artsen; makelaars in onroerend goed; assurantietussenpersonen; belastingconsulenten.

Lees meer

Koeriersverzekering

Koeriersverzekering, voor alle koeriersbedrijven. Voor alle ondernemers die als koerier werkzaam zijn hebben we een passende verzekering. Of u nu een pakketdienst heeft, ZZP’er bent of meerdere personeelsleden heeft. Wij kunnen (en willen) alle koeriersbedrijven verzekeren. Voor koeriersbedrijven geldt wel vaak maatwerk. Bereken de premie van een van uw voertuigen. We bellen u altijd terug en spreken uw wensen door. U kunt ons ook bellen op 026-3709970.

Lees meer

Rechtsbijstandverzekering

Rechtsbijstandverzekering voor alle bedrijven Onze Rechtsbijstandverzekering, een van onze 11 bedrijfsverzekeringen, beschermt u tegen juridische consequenties. Uw onderneming doet dagelijks transacties waarbij allerlei risico’s horen. Van het aanschaffen van meubilair tot het aannemen van personeel. Ook kunt u partijen tegenkomen die u niet wil betalen omdat men niet levert zoals dat is afgesproken. Wij zorgen voor de bijstand. Deze verzekering is de actieve aanvulling van de AVB en kan enkel indien U al een AVB (bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering) heeft afgesloten.

Lees meer

Wagenparkverzekering

Een wagenparkverzekering is eigenlijk in essentie een collectieve motorrijtuigenverzekering maar dan wel een verzekering met hoge kortingen. De meeste verzekeraars willen minimaal vijf of tien motorrijtuigen verzekeren, wanneer u als ondernemer in aanmerking wil komen voor een wagenparkkorting. Bij onze bedrijfsverzekeringen hebt u met de wagenparkverzekering veel flexibiliteit. voor een offerte kunt u bellen met 026-3709970.

Lees meer