Bedrijfsverzekeringen vergelijken

Bedrijfsverzekeringen

Jij bent ondernemer! En bij een eigen bedrijf horen verzekeringen. Maar welke heb jij precies nodig en waarvoor moet je je bedrijf verzekeren? Bij Beterverzekeren informeren we je, en/of sluit je gemakkelijk verschillende verzekeringen voor je bedrijf af. Bij het vergelijken van bedrijfsverzekeringen kijken we naar de beste verzekeringsmaatschappijen om een goedkope bedrijfsverzekering aan te bieden.

Direct een bedrijfsverzekering afsluiten? Bereken vandaag nog de premie bij Beterverzekeren.nl!

Premie berekenen

Welke bedrijfsverzekeringen heb ik nodig?

Wil je jouw bedrijf verzekeren, maar weet je niet welke bedrijfsverzekering je moet afsluiten? Geen zorgen wij voorzien je van advies zodat jij de juiste bedrijfsverzekering afsluit. Welke je nodig hebt verschilt per bedrijf. Wel zijn enkele verzekeringen verplicht. Verplichte bedrijfsverzekeringen zijn:

Bedrijfsautoverzekering

Maakt je gebruik van bedrijfsauto’s of andere motorvoertuigen voor jouw bedrijf? Dan ben je verplicht de bedrijfsautoverzekering af te sluiten. Het is daarbij van belang dat ook inzittenden en rechtsbijstand meeverzekerd worden.

Werknemersverzekeringen

Wanneer je personeel in dienst hebt ben je verplicht te betalen voor de ziektewetverzekering, WAO- of WIA-verzekering en de WW-verzekering.

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering

Heb je een beroep waarin je ook advies geeft? Dan wordt soms een beroepsaansprakelijkheidsverzekering verplicht gesteld.

Belangrijke bedrijfsverzekeringen

Er zijn veel bedrijfsverzekeringen die niet verplicht zijn, maar waarvan het wel verstandig is deze af te sluiten. Welke verzekeringen dat voor jouw bedrijf zijn, is afhankelijk van een aantal factoren. Doorgaans zijn de meest belangrijke bedrijfsverzekeringen:

Welke verzekeringen een eigen bedrijf nodig heeft hangt o.a. af van de risico’s van jouw beroep. Het is daarom verstandig om contact met ons op te nemen. Wij kijken graag met jou mee welke verzekeringen van belang zijn voor je bedrijf.

Plan een gratis adviesgesprek

Liever direct een bedrijf verzekering mkb afsluiten? Bereken online de premie en vergelijk verschillende maatschappijen.

Bedrijfsverzekeringen voor ZZP’ers

Als ZZP’er is het ook verstandig om je te laten adviseren welke verzekeringen van belang zijn. Vaststaat dat de aansprakelijkheidsverzekering voor ZZP’ers vaak essentieel is. Gelukkig is de premie voor deze verzekering doorgaans niet erg hoog, bereken je aansprakelijkheidsverzekering ZZP hier gemakkelijk.

Wat zijn de kosten voor bedrijfsverzekeringen?

Vaak is het eerste waar ondernemers aan denken bij bedrijfsverzekeringen dat het veel geld kost, maar de kosten van een bedrijfsverzekering hoeven echter helemaal niet hoog te zijn. Wij maken samen met jou een inschatting van de risico’s en het kostenplaatje als iets mis zou gaan. Daarna bekijken we samen of het verstandig is dit risico af te dekken.

De een betaalt natuurlijk meer dan de ander, want geen enkel bedrijf is hetzelfde. De kosten van bedrijfsverzekeringen zijn afhankelijk van een groot aantal factoren. Vaak speelt omzet en/of FTE een rol. Om de bedrijfsverzekeringen kosten te berekenen voor jouw bedrijf vul je op de berekeningspagina van het MKB pakket de gevraagde gegevens in. Na het invullen van de gegevens krijgt je de premiekosten te zien en kunt je direct een offerte aanvragen.

Premie berekenen

Aansprakelijkheidsverzekering bedrijven AVB

Direct online uw premie berekenen, premie vanaf 9 euro per maand. De beste en voordeligste aanprakelijkheidsverzekering direct afsluiten. We werken met 55 maatschappijen samen en garanderen een fantastische verzekering voor de laagste premie. We vergelijken zowel op prijs als op kwaliteit. Aan u de keuze…..

Lees meer

Bedrijfsgebouwverzekering

Een bedrijfsgebouw moet natuurlijk verzekerd worden. We bieden verzekeringen voor een klein gebouw tot gebouwen die miljoenen waard zijn. Ook bedrijfsverzamelgebouwen kunnen we verzekeren. Bedrijfsgebouwen verzekeren is werk voor specialisten. Het is altijd maatwerk. Laat Beterverzekeren u adviseren!

Lees meer

Inventaris goederen verzekering

Met onze inventarisgoederenverzekering, een van onze top bedrijfsverzekeringen, is de voorraad en zijn alle objecten binnen uw bedrijf verzekerd. Alles dat niet onlosmakelijk met het pand is verbonden. Denk hierbij aan meubels, stellages, machines, apparatuur, kantoorartikelen en voorraden. Met de Inventarisverzekering verzekert u zich van financiële compensatie bij het blijvend onbruikbaar worden van voorraden en inventaris.

Lees meer

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering

De beroepsaansprakelijkheidsverzekering biedt dekking voor door de verzekerde veroorzaakte zuivere vermogensschade. De verzekering biedt juist geen dekking tegen zaak- of personenschade. Die is immers gedekt onder de AVB. Deze verzekering heeft u naast de bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering De doelgroep voor een beroepsaansprakelijkheidsverzekering bestaat naast leden van de advocatuur uit de volgende beroepsbeoefenaren: accountants; architecten; notarissen; artsen; makelaars in onroerend goed; assurantietussenpersonen; belastingconsulenten.

Lees meer

Koeriersverzekering

Koeriersverzekering, voor alle koeriersbedrijven. Voor alle ondernemers die als koerier werkzaam zijn hebben we een passende verzekering. Of u nu een pakketdienst heeft, ZZP’er bent of meerdere personeelsleden heeft. Wij kunnen (en willen) alle koeriersbedrijven verzekeren. Voor koeriersbedrijven geldt wel vaak maatwerk. Bereken de premie van een van uw voertuigen. We bellen u altijd terug en spreken uw wensen door. U kunt ons ook zelf bellen.

Lees meer

Rechtsbijstandverzekering

Rechtsbijstandverzekering voor alle bedrijven Onze Rechtsbijstandverzekering, een van onze 11 bedrijfsverzekeringen, beschermt u tegen juridische consequenties. Uw onderneming doet dagelijks transacties waarbij allerlei risico’s horen. Van het aanschaffen van meubilair tot het aannemen van personeel. Ook kunt u partijen tegenkomen die u niet wil betalen omdat men niet levert zoals dat is afgesproken. Wij zorgen voor de bijstand. Deze verzekering is de actieve aanvulling van de AVB en kan enkel indien U al een AVB (bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering) heeft afgesloten.

Lees meer

Wagenparkverzekering

Een wagenparkverzekering is eigenlijk in essentie een collectieve motorrijtuigenverzekering maar dan wel een verzekering met hoge kortingen. De meeste verzekeraars willen minimaal vijf of tien motorrijtuigen verzekeren, wanneer u als ondernemer in aanmerking wil komen voor een wagenparkkorting. Bij onze bedrijfsverzekeringen hebt u met de wagenparkverzekering veel flexibiliteit. Voor een offerte kunt u ons bellen of mailen, zie contactpagina.

Lees meer