Zakelijke verzekeringen ZZP vergelijken

Zakelijke verzekeringen ZZP berekenen

Direct online alle ZZP verzekeringen vergelijken. U kunt de premie berekenen en een offerte aanvragen of de polis direct afsluiten.

Bekijk je deze pagina op je telefoon? Draai je scherm dan een kwartslag om onderstaand formulier in te vullen.

Premie berekenen

Op deze site kunt u als ZZP’er uw premie berekenen. U kunt in de berekening aangeven welk onderdeel van de Zakelijke ZZP verzekering u wenst.

Uw offerteaanvraag wordt bij verschillende maatschappijen en volmachtbedrijven aangeboden. Dit houdt in dat uw gegevens gebruikt worden voor een aanvraag of offerte. Mocht u dit niet wensen verzoeken we u vooraf contact met ons op te nemen.

Een zelfstandig ondernemer (ZZP’er) heeft minder rechten dan een particuliere consument. De wet beschermt de particuliere consument veel beter dan de ondernemer. U dient zich te realiseren dat u dit zelf moet regelen. De vraag is niet of u zich moet verzekeren, maar wat u moet verzekeren.

U kunt zelf bepalen wat u wilt verzekeren. De opbouw van vragen is zodanig dat u aan het eind in principe alle vragen heeft gehad die van belang zijn. Het doel van zakelijke verzekeringen afsluiten is dat uw bedrijf niet gevaar komt bij schade. Daarin kunt u zover gaan als u wilt. Onze taak is u de mogelijkheid te bieden.

Pas bij schade komt u erachter of u goed verzekerd bent. U kunt dus door een enkele schade jaren voor niets hard gewerkt hebben.

Zakelijke ZZP verzekering Beterverzekeren

Aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven (AVB)

De AVB dekt aansprakelijkheid voor schade aan zaken en/of personen door u, uw personeel of door de door u geleverde goederen veroorzaakt. Dit naar uw eigen keuze en mogelijkheden. Het is dus niet voldoende dat er schade is. Uw bedrijf, de verzekerde, moet voor die schade aansprakelijk zijn en de schade moet het gevolg zijn van zaakschade en/of personenschade. Natuurlijk moet u aansprakelijk zijn voor een schade indien u aansprakelijk gesteld wordt. Ook het afhouden van een onterechte schade is een taak van de maatschappij waar de verzekering is afgesloten. Dit is ook een belangrijk onderdeel van het ZZP Pakket.

Gebouwenverzekering

Een bedrijf heeft baat bij het in stand houden van het bedrijfsgebouw. Dit risico dient te worden afgedekt door een gebouwenverzekering. De koopprijs behoeft niet geheel te worden verzekerd. De grond zal ook na een brand nog aanwezig zijn en waarde hebben. De gebouwenverzekering is een onderdeel van het ZZP pakket.

Inventarisverzekering

De inventaris, machines en voorraden zijn investeringen die de ondernemer doet om te kunnen ondernemen. Indien bij schade deze bedrijfsmiddelen wegvallen heeft dit grote financiële gevolgen. Ook dit is een onderdeel van de ZZP verzekering.

Arbeidsongeschiktheidsverzekering ZZP

Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen hebben een goed advies nodig. Het was al belangrijk maar wordt steeds belangrijker. Juist nu in deze snelle tijd. U verandert misschien niet, de wereld om u heen wel. Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen worden steeds belangrijker. Bij een arbeidsongeschiktheidsverzekering is uw adviseur ook verantwoordelijk voor zijn advies. Daar kunt u ons op aanspreken. Ga naar onze speciale pagina voor arbeidsongeschiktheidsverzekeringen.

Wij adviseren u met ons contact op te nemen zodat we vooraf met u kunnen bespreken wat uw wensen zijn. U hoort dan ook wat onze mogelijkheden zijn.

Vragen over deze verzekering?

In een gratis adviesgesprek vertellen we u graag meer over onze verzekeringen. Liever eerst telefonisch contact met onze klantenservice? Dat kan via 06 – 34 88 69 91!

Plan een gratis adviesgesprek

Klantenservice Beterverzekeren.nl
KLANTENSERVICE
We willen u graag van dienst zijn bij het berekenen van de premie. Mail admin@beterverzekeren.nl of bel ons direct via onderstaande knop:
Bel 06 – 34 88 69 91
ALLE ZZP-VERZEKERINGEN