»»Zakelijke verzekeringen ZZP berekenen
Zakelijke verzekeringen ZZP berekenen2018-11-15T14:10:29+00:00

Zakelijke verzekeringen ZZP vergelijken

Zakelijke verzekeringen ZZP berekenen

Direct online alle ZZP verzekeringen vergelijken. U kunt de premie berekenen en een offerte aanvragen.

Premie berekenen

Op deze site kunt u uw premie berekenen voor ZZP. U kunt aangeven in de berekening voor welk onderdeel van de Zakelijke ZZP verzekering u wenst.

Uw offerte aanvraag wordt bij verschillende maatschappijen en volmachtbedrijven aangeboden. Dit houdt in dat uw gegevens gebruikt worden voor een aanvraag of offerte.

Mocht u dit niet wensen verzoeken we u vooraf contact met ons op te nemen.

Een zelfstandig ondernemer (ZZPer) heeft minder rechten dan een particuliere consument. De wet beschermt de particuliere consument  veel beter dan de ondernemer. U dient zich te realiseren dat u dit zelf moet regelen. De vraag is niet dat u moet zich verzekeren, maar wat u moet verzekeren.

U kunt zelf bepalen wat u wilt verzekeren, de opbouw van vragen is zodanig dat u aan het eind in principe alle vragen heeft gehad die van belang zijn.

Het doel van zakelijke verzekeringen afsluiten is dat uw bedrijf niet gevaar komt bij schade. Daarin kunt u zover gaan als u wilt. Onze taak is u de mogelijkheid te bieden.

Pas bij schade komt u er achter of u goed verzekerd bent,  u kunt dus door een enkele schade jaren voor niets  hard gewerkt hebben.

ZZP-verzekering Beterverzekeren

Aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven (AVB)

De AVB dekt aansprakelijkheid voor schade aan zaken en/of personen door u, uw personeel of door de door u geleverde goederen. Dit naar uw eigen keuze en mogelijkheden. Het is dus niet voldoende dat er schade is, uw bedrijf, de verzekerde, moet voor die schade aansprakelijk zijn en de schade moet het gevolg zijn van zaakschade en/of personenschade. Het is een belangrijk onderdeel van het ZZP Pakket.

Gebouwen verzekering

Een bedrijf heeft baat bij het in stand houden van het bedrijfsgebouw. Dit risico dient te worden afgedekt door een gebouwenverzekering. De koopprijs behoeft niet geheel te worden verzekerd, de grond  zul ook na een brand nog aanwezig zijn en waarde hebben. De gebouwenverzekering is een onderdeel van het ZZP pakket.

Inventarisverzekering

De inventaris, machines en voorraden zijn investeringen die de ondernemer doet om te kunnen ondernemen. Indien bij schade deze bedrijfsmiddelen wegvallen heeft dit grote financiële gevolgen. Ook dit is een onderdeel van de ZZP verzekering.

Arbeidsongeschiktheidsverzekering ZZP

Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen hebben een goed advies nodig. Het was al belangrijk maar wordt steeds belangrijker. Juist nu in deze snelle tijd, u veranderd misschien niet, de wereld om u heen wel. arbeidsongeschiktheidsverzekeringen worden steeds belangrijker. Bij een arbeidsongeschiktheidsverzekering is uw adviseur ook verantwoordelijk voor zijn advies.

Wij adviseren u met ons contact op te nemen zodat we vooraf met u kunnen bespreken wat uw wensen zijn, u hoort dan ook wat onze mogelijkheden zijn.

Bel; 026-3709970.

ALLE ZZP-VERZEKERINGEN
BETERVERZEKEREN.NL

Vragen of hulp nodig bij het vergelijken van verzekeringen?

026-3709970