Reisverzekering

De doorlopende reisverzekering van Beterverzekeren.nl is een van onze top recreatieverzekeringen. Met deze verzekering bent u verzekerd tijdens lange reizen, maar ook tijdens alle korte trips in binnen- en buitenland. De Doorlopende Reisverzekering is naar eigen wens samen te stellen. Zo kunt u bagage, medische kosten, geld en cheques, ongevallen, vervangend vervoer en verblijf buiten Nederland meeverzekeren.

Lees meer

Watersportverzekering

Uw boot is een kostbaar bezit dat ook nog eens bijzonder kwetsbaar is. Beterverzekeren.nl verzekert binnen haar recreatieverzekeringen alle soorten boten, waaronder zeiljachten, zeilboten, motorboten, pleziervaartuigen, catamarans en trimarans. U kunt ook direct uw trailer meeverzekeren. Regel ook een ongevallen opvarendenverzekering en een rechtsbijstandverzekering bij uw boot met onze watersportverzekering.

Lees meer

Caravanverzekering

Extra korting op uw zakelijke autoverzekering. Onze premies voor  zakelijkeautoverzekeringen vallen in een speciale regeling! De premie is gebaseerd op zakelijk gebruik. De verzekerde waarde van uw voertuig kan ex-btw zijn. De maatschappijen hoeven minder uit te keren bij  omdat ook de uitkering ex-btw is. Onze premies worden aangepast aan uw specifieke wensen en zijn een stuk voordeliger omdat we de mogelijkheid hebben u extra korting te geven.

Lees meer

Stacaravanverzekering

Een stacaravan is als uw tweede woning. Of u uw stacaravan nu voor recreatief gebruik, permanente bewoning of (gedeeltelijke) verhuur gebruikt, de recreatieverzekeringen van Beterverzekeren.nl bieden de juiste oplossing. U bent altijd verzekerd tegen verlies van uw verzekerde stacaravan en eventueel de inventaris. Ook is schade door diefstal, brand en storm standaard meeverzekerd. Ook van buitenkomend onheil en schade door verborgen gebreken verzekert u via onze stacaravanverzekering.

Lees meer

Vouwwagenverzekering

Kies voor een vouwwagenverzekering waarmee u verzekerd bent bij schade aan uw vouwwagen en desgewenst de inventaris. Bij de recreatieverzekeringen van Beterverzekeren.nl kan dat eenvoudig door een premievergelijking op prijs en kwaliteit uit te voeren. Uw vouwwagen is standaard verzekert voor schade ontstaan door bijvoorbeeld diefstal, brand en storm. Wanneer u de weg op gaat, dan is uw vouwwagen verzekerd voor schade die u aanbrengt aan derden.

Lees meer

Kampeerautoverzekering

Campers zijn er voor echte avonturiers en globetrotters. Een camper is een bijzondere bezitting waar niet iedereen over kan beschikken. Onderweg kan er veel met uw camper gebeuren maar ook wanneer uw camper gestald is. Denk daarbij aan diefstal, brand en waterschade. Bij de recreatieverzekeringen van Beterverzekeren.nl kunt u uw camper op drie manieren verzekeren, namelijk WA, WA Plus en WA Casco.

Lees meer