»»Goederen en inventaris verzekering
Goederen en inventaris verzekering2019-02-06T10:11:26+00:00

Inventarisgoederenverzekering

Bereken uw inventaris en goederen verzekering

We zijn gespecialiseerd het verzekeren van uw inventarisgoederen verzekering. In alle bedrijfsverzekeringen, u maakt de berekening online.

Premie berekenen

We zijn zeker geen standaard online-assurantie kantoor. U wordt terug gebeld na een offerte of aanvraag voor uw inventarisgoederenverzekering. We zijn een bedrijf dat gebruik maakt van de digtale mogelijkheden in combinatie met persoonlijk contact.

Uw offerte aanvraag wordt bij verschillende maatschappijen en volmachtbedrijven aangeboden. Dit houdt in dat uw gegevens gebruikt worden voor een aanvraag of offerte.

Mocht u dit niet wensen verzoeken we u vooraf contact met ons op te nemen.

U kunt er ook een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering bij verzekeren

Wij bieden u een stappenplan om overzichtelijk de juiste keuzes te maken.

  1. Vul stap voor stap de gevraagde gegevens in en kies de dekking.
  2. U ziet de premies en voorwaarden van de maatschappijen.
  3. Indien u wenst; uw gegevens voor een offerte of aanvraag.
  4. Wij nemen contact op.

U kunt kiezen voor een uitgebreide dekking voor schade aan inventaris, machines en goederen (ook geleased), en huurdersbelang. Deze dekking geldt alleen als deze zaken zich binnen gebouwen bevinden. Wij bieden een beperktere dekking voor verzekerde zaken buiten gebouwen. Of voor zaken die tijdelijk elders in Europa zijn (maximaal drie maanden). Wij verzekeren op basis van taxatiewaarde, nieuwwaarde of vervangingswaarde.

<ahref=”#”>Inventaris verzekering los afsluiten kan ook

Inventarisgoederenverzekering Beterverzekeren

Volledige service met de inventarisgoederenverzekering

  1. Na de offerte of aanvraag nemen we contact met u op en spreken we de berekening.
  2. We houden contact om u met raad en daad bij te blijven staan.
  3. Aanpassingen op, of vragen over, de polis bespreekt u met onze specialisten.

De Zeven Zakelijke Zekerheden van onze inventaris goederen verzekering.

laagste premie
premievergelijk
ongebonden onafhankelijk advies
perfecte service
al ons personeel is volledig gecertificeerd
goede bereikbaarheid
vertrouwde goede maatschappijen

Inventarisgoederenverzekering informatie en vergelijken op prijs en kwaliteit.

U kunt ons voor informatie bellen tijdens kantooruren 026-3709970.

We bellen na een offerte of aanvraag altijd terug om u van advies te kunnen dienen.

Bent u op zoek naar een betaalbare en vooral goede inventarisgoederenverzekering. Het liefst met goede service? Bereken dan nu online de premie voor een losse inventaris verzekering of in combinatie een inventarisgoederenverzekering. U kunt een aparte inventarisverzekering afsluiten, natuurlijk is het ook mogelijk er een goederen verzekering naast te verzekeren. Deze combinatie noemt men een inventarisgoederenverzekering.

Sommige maatschappijen noemen het een inventaris voorraad verzekering, hierop zijn meerdere zaken, bv schoonmaakgoederen niet meeverzekerd. Dit is immers geen voorraad.Wij bieden u deze verzekering niet aan in verband met een onvolledige dekking!

U verzekert de inhoud van het bedrijfspand tegen vele vormen van schade. Niet alleen brand en storm. Deze  verzekering heeft eigenlijk ieder bedrijf met een inventaris met een voorraad aan goederen nodig. Er zijn vele onderdelen binnen deze verzekering die van belang kunnen zijn, we bellen u daarom altijd terug.

Inventaris goederenverzekering; de voorwaarden

Verzekerde waarden

U kunt uw inventarisverzekering afsluiten tegen nieuwwaarde of tegen vervangingswaarde. Voor het verzekeren van nieuwwaarde mag de inventaris in de meeste gevallen niet ouder dan 3 jaar zijn. Handelsgoederen worden doorgaans voor uw inkoopwaarde verzekerd op de inventarisverzekering. De verwachte winst wordt doorgaans niet meeverzekerd. Wanneer u seizoensgebonden artikelen verhandelt, dan is het raadzaam om vooraf uw verzekeraar te contacteren.

Goederen

Er zijn twee soorten goederen te onderscheiden. Bedrijfsgoederen en handelsgoederen. Handelsgoederen zijn bijvoorbeeld grondstoffen, halffabricaten, eindproducten en verpakkingsmateriaal en dergelijke. Dit zijn de goederen die geproduceerd worden binnen het bedrijf dan wel de goederen die verhandeld worden. Bedrijfsgoederen zijn goederen die dienen voor de uitoefening van het bedrijf. Hierbij kunt u denken aan reinigingsmiddelen, brandstoffen en dergelijke. De waardemaatstaf voor goederen is veelal de marktwaarde. Hieronder wordt meestal verstaan de inkoopprijs verhoogd met gemaakte kosten. Voor de halffabricaten en voor het gereed product geldt ook meestal de kostprijs en bijkomende kosten als waardebasis. Soms spreken verzekeraars van vervangingswaarde

Uitgebreide gevarenverzekering (UGV)

Afhankelijk van het soort risico zal een polis op uitgebreide (UGV) of extra uitgebreide condities lopen, zodat ook diefstal/inbraak, waterschade en andere gevaren zijn meeverzekerd.

Inbraak

Bij de inventaris- en goedereninboedelverzekering is diefstal alleen gedekt na braak aan het gebouw of na verbreking van afsluitingen/braakschade aan het gedeelte van het pand dat de verzekerde in gebruik heeft (binnenbraak). Binnen de uitgebreide gevarenverzekering (UGV) inventaris en goederen is ook schade als gevolg van vandalisme gedekt, wanneer de pleger het gebouw wederrechtelijk is binnengedrongen.

Waterschade

Waterschade is beperkt gedekt. Gedekt zijn de volgende waterschaden op een UGV:

  • schade door het onvoorzien binnendringen van neerslag, regen, sneeuw, smeltwater en hagel via daken, vensters, balkons als gevolg van het overlopen of lekkage van daken, dakgoten of bovengrondse afvoerpijpen;
  • onvoorzien uitstromen van water uit waterleidingen, van de daarop aangesloten toestellen, sprinklerinstallaties, cv-installaties en airco’s. Een aantal polissen vereist dat er sprake is van een plotseling opgetreden defect. Dat is niet altijd het geval. Denk hierbij aan een afvoerslang van een afwasmachine die uit een afvoerpijp schiet;
  • breuk en lekkage van een aquarium. Veel polissen geven naast de waterschade die het gevolg is van de breuk ook dekking voor de schade aan het aquarium zelf en de inhoud daarvan.

Stormschade

Onder storm wordt verstaan een wind met een kracht van 14 meter per seconde of meer, ofwel windkracht zeven. Volgens weerkundigen is er dan echter sprake van harde wind. Wanneer er sprake is van stormschade geldt er een eigen risico van twee promille van het verzekerde bedrag voor bedrijfsgebouwen meestal met een minimum van € 400 en een maximum van € 1.200.

Vlonderclausule

In bijna alle polissen die bedrijfsmatige roerende zaken verzekeren, staat een vlonderclausule. Deze clausule houdt globaal in dat wanneer er goederen (beneden het niveau van de begane grond) zijn opgeslagen, deze op tien à vijftien centimeter van de grond, bijvoorbeeld op vlonders, moeten staan.

ALLE BEDRIJFSVERZEKERINGEN
BETERVERZEKEREN.NL

Vragen of hulp nodig bij het vergelijken van verzekeringen?

026-3709970