Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen vergelijken

Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen vergelijken

Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen vergelijken? Bereken nu de premie van uw AOV. Kies uit de vele opties voor uw arbeidsongeschiktheidsverzekering. Vul hieronder de gevraagde informatie in en klik op ‘premie berekenen’. U kunt uw AOV direct afsluiten.


Kosten arbeidsongeschiktheidsverzekering berekenen

U berekent uw arbeidsongeschiktheidspremie, ook wel AOV genoemd, in een paar minuten. U kunt zelf een beetje schuiven met bedragen, wachtdagen en de einddatum. De premie van uw arbeidsongeschiktheidsverzekering zal per aanpassing veranderen. We willen u graag van dienst zijn bij het afsluiten van een arbeidsongeschiktheidsverzekering. Uiteraard gaan we later kijken wat de meest verantwoorde keuze is voor uw arbeidsongeschiktheidsverzekering. U heeft dan vast een mooie indicatie. De goedkoopste arbeidsongeschiktheidsverzekering kan ook een goede zijn, we zoeken het samen met u uit. Behalve de maatschappij van deze berekeningstool zijn er dus meer maatschappijen die we zeker gaan betrekken in het advies aan u.

U kunt nu een arbeidsongeschiktheidspremie online berekenen. Indien u uw gegevens achterlaat nemen we altijd contact met u op!

Een op maat gesneden advies voor uw arbeidsongeschiktheidsverzekering

Iedereen is anders. U heeft uw eigen persoonlijke wensen en uw eigen omstandigheden. Geen advies is daarom hetzelfde.

We gaan uit van het hier en nu, wat zijn uw wensen en wat is uw toekomstvisie? Hoeveel wilt u afdekken? Kunt u zelf een wachttijd financieren en hoe lang? De verzekering na twee jaar laten ingaan omdat u bijvoorbeeld de eerste twee jaar bij een broodfonds zit kan ook bij ons. De premie is dan natuurlijk veel lager omdat de eerste twee jaren worden afgedekt door het broodfonds. Een arbeidsongeschiktheidsverzekering is daarom een adviesproduct. We kijken samen wat het best bij u past. Tegenwoordig heeft ieder bedrijf heeft wel een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering. Naast deze verzekering is de AOV waarschijnlijk de belangrijkste verzekering voor u.

Heb ik een arbeidsongeschiktheidsverzekering nodig?

Deze vraag wordt vaak gesteld door ondernemers: heb ik een arbeidsongeschiktheidsverzekering nodig?

Het antwoord is over het algemeen: JA! Een arbeidsongeschiktheidsverzekering, een AOV, is de belangrijkste verzekering voor de ondernemer (zelfstandige) zelf, het personeel en zeker voor het gezin van de ondernemer. Ondanks dat u niet kunt werken (door bijv. ziekte) blijft het inkomen toch doorgaan. Geen extra stress omdat u financieel gezien in de problemen komt, maar echt tijd om te genezen. Bent u blijvend arbeidsongeschikt? Dan is deze verzekering een zegen voor u.

Te weinig wordt gekeken hoe het gezin moet doordraaien als de ondernemende kostwinner in de lappenmand ligt. Zonder arbeidsongeschiktheidsverzekering wordt dat moeilijk. Het personeel wordt verzekerd met een ziekteverzuim verzekering. Auto’s, panden, machines alles is verzekerd. Behalve de persoon waar het eigenlijk om draait.

1 op de 10 ondernemers meldt zich jaarlijks ziek of arbeidsongeschikt. Statistisch bent u dus eens in de tien jaar een periode serieus afwezig. Ook al kunt u het zich niet voorstellen wat langer uit de running te zijn, het gaat er niet om of het gebeurt maar wanneer. Het is uw verantwoordelijkheid naar het bedrijf en naar uw gezin hierop te zijn voorbereid.

Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen vergelijken voor ZZP’ers

Zelfstandigen verzekeren over het algemeen alles goed behalve zichzelf. Als ZZP-er of MKB-er bent u druk bezig met uw werkzaamheden en alles wat bij het ondernemen komt kijken. Totdat u een keer arbeidsongeschikt raakt door bijv. ziekte of een ongeval. Een AOV biedt in zo’n geval uitkomst. De arbeidsongeschiktheidsverzekering ondernemer is speciaal voor de belangrijkste persoon binnen het bedrijf en voor de kostwinnaar thuis. Wanneer u arbeidsongeschikt raakt krijgt u alsnog een maandelijkse uitkering via uw arbeidsongeschiktheidsverzekering ZZP en MKB.

Arbeidsongeschiktheidsverzekering ZZP vergelijken? Bereken direct uw premie!

Arbeidsongeschiktheidsverzekering Beterverzekeren

Arbeidsongeschiktheidsverzekering voor particulieren

Wanneer u een hypotheek afsluit wordt er gevraagd of u zich wilt verzekeren bij arbeidsongeschiktheid. Oei, daar had u niet over nagedacht. Als zelfstandige heeft u geen zekerheid van inkomen wanneer u door een ongeval of ziekte arbeidsongeschikt raakt. U wilt wel uw maandlasten kunnen blijven betalen en dat kan dankzij de arbeidsongeschiktheidsverzekering. Hypotheek betalen, boodschappen doen, gas/water/licht wordt afgeschreven. Er zijn genoeg maandlasten waar u rekening mee dient te houden.

AOV in loondienst

Zodra u in loondienst bent is het belangrijk om te kijken naar een arbeidsongeschiktheidsverzekering werknemer. U denkt misschien dat u geen verzekering nodig hebt omdat u via uw werkgever verzekerd bent. Met een bovengemiddeld inkomen zitten er toch risico’s aan verbonden waardoor het als werknemer wel slim is om een AOV af te sluiten. Daarnaast kan het zo zijn de uitkering na arbeidsongeschiktheid te laag is om je maandlasten te kunnen betalen. Dit kunt u aanvullen met een arbeidsongeschiktheidsverzekering loondienst.

Arbeidsongeschiktheidsverzekering UWV

Het is mogelijk om u via het UWV te verzekeren tegen verlies van inkomsten door ziekte, arbeidsongeschiktheid of werkloosheid. Bijvoorbeeld wanneer u een eigen bedrijf start maar ook wanneer u tijdelijk stopt met werken. Indien u daarbij ook uit dienst gaat bent u niet meer via uw werkgever verzekerd. Zorg daarom voor een arbeidsongeschiktheidsverzekering UWV of verzeker u via Beterverzekeren.nl. Bereken uw premie online.

De kosten voor een arbeidsongeschiktheidsverzekering

Benieuwd naar de kosten arbeidsongeschiktheidsverzekering? De premies van Beterverzekeren zijn zo scherp dat dit geen beletsel is. Bovendien is de arbeidsongeschiktheidsverzekering aftrekbaar, maar dat wist u waarschijnlijk al.

Wat kost een arbeidsongeschiktheidsverzekering ZZP in vergelijking met een arbeidsongeschiktheidsverzekering MKB.?

In principe wordt er niet gekeken of u ZZPer bent of MKB-er met personeel.

Hoe groter het te verzekeren risico, hoe groter het verzekerd belang, hoe hoger de premie, hoe langer de uitkeringstermijn. De premie lijkt erg hoog,  maar u wilt wel verzekerd zijn van een jarenlange hoge uitkering. Bij ziekte kan de totale uitkering honderden duizenden euro’s zijn. De exacte premie is natuurlijk afhankelijk van uw wensen. Daarom kunt u bij ons kiezen voor een inloopperiode van twee of drie maanden met een uitkeringsperiode van maximaal twee jaar. Dat scheelt heel veel in de premie!

Voorbeeld Arbeidsongeschiktheidsuitkering

De heer X is 38 jaar. Hij sluit een verzekering af met een jaarlijkse uitkering van 30.000 euro bij volledige invaliditeit. Meneer krijgt een ongeval op zijn 40ejaar (bv. een verkeersongeval, niets met het werk te maken). De maatschappij dient 27 jaar het volledige bedrag uit te betalen. 27 jaar 30.000 euro. Dat is in geheel 810.000 euro. Dat is serieus geld.

Heb ik een arbeidsongeschiktheidsverzekering nodig naast een broodfonds?

Een broodfonds en een arbeidsongeschiktheidsverzekering kunnen naast elkaar bestaan. Of beter, een AOV na een broodfonds voorkomt een financieel debacle indien arbeidsongeschiktheid voortduurt.

Indien u elders een broodfonds heeft lopen is het verstandig zijn om na die periode een arbeidsongeschiktheidsverzekering te hebben. De premie voor de arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) zonder de eerste jaren bij het broodfonds is natuurlijk veel lager.

Wij respecteren uw keuze voor een broodfonds natuurlijk. Ons advies heeft dan ook alleen betrekking op de jaren na het broodfonds.

Advieskosten

U kunt op onze site een berekening maken. Dit zien we als uitgangspunt voor een gesprek. We berekenen geen provisie op een arbeidsongeschiktheidsverzekering. Uiteraard zijn er wel kosten aan dit advies verbonden.

We werken niet met provisie maar met vaste tarieven. Naast de premie van uw AOV rekenen wij:

  • eenmalig € 350,- afsluitkosten;
  • € 15,- per maand onderhoud- en administratiekosten.

Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen zijn onmisbaar voor een ondernemer, het beschermt uw privéomstandigheden. Bij een arbeidsongeschiktheidsverzekering is uw adviseur verantwoordelijk voor het advies. Dit houdt in dat we aansprakelijk zijn voor ons advies. Deze aansprakelijkheid gaan we graag aan.

Vragen over deze verzekering?

In een gratis adviesgesprek vertellen we u graag meer over onze verzekeringen. Liever eerst telefonisch contact met onze klantenservice? Dat kan via 06 – 34 88 69 91!

Plan een gratis adviesgesprek

Klantenservice Beterverzekeren.nl
KLANTENSERVICE
We willen u graag van dienst zijn bij het berekenen van de premie. Mail admin@beterverzekeren.nl of bel ons direct via onderstaande knop:
Bel 06 – 34 88 69 91
ALLE BEDRIJFSVERZEKERINGEN
INSTRUCTIEVIDEO

Hulp nodig? In onze instructievideo wordt uitgelegd hoe u uw premie kunt berekenen met behulp van onze berekeningstool.

Bekijk video