Recreatiehuisverzekering

Recreatiehuisverzekering vergelijken op prijs en kwaliteit

Bereken direct de premie van uw tiny house verzekering of recreatiehuisverzekering aan.

Recreatiehuizen verzekeren. Bij Beterverzekeren.nl vindt u een gepaste recreatiehuisverzekering voor iedere recreatiewoning en chalet. Met onze recreatiehuisverzekering, die we in samenwerking met De Europeesche aanbieden, bent u uitgebreid verzekerd tegen de gevolgen van schade ontstaan door bijvoorbeeld inbraak, ontploffing, blikseminslag, storm en brand. Kies voor een beperkte dekking, een uitgebreide dekking of een dekking voor alle gevaren. Behalve uw recreatiehuis kunt u ook de inventaris in uw recreatiehuis meeverzekeren. Bereken de premie voor uw recreatiehuisverzekering!

Recreatiehuisverzekering Beterverzekeren

Onafhankelijk vergelijken

Bij Beterverzekeren.nl kunt u vrijblijvend een premievergelijking maken tussen ruim 55 verzekeringen. Ons kantoor maakt een onafhankelijke voorselectie van maatschappijen. Bij de voorselectie van de recreatiehuisverzekering is niet alleen de laagste premie belangrijk. Ook letten we op uitgebreide polisvoorwaarden, een uitstekende dekking en een beperkt eigen risico. Wij willen ú in de eerste plaats een goed advies geven. Daarom bieden we een selectie van de beste maatschappijen. U kunt de recreatiehuisverzekering zelf online vergelijken op prijs en kwaliteit.

Vakantiehuis, chalet, stacaravan en elke andere recreatiewoning

Uw recreatiewoning is er om van te genieten. U bent er even helemaal weg. Met de recreatiewoningverzekering houdt u dit vakantiegevoel, wat er ook gebeurt. De verzekering geldt voor elke recreatiewoning, in Nederland, Duitsland en België. Dus voor vakantiehuisjes, strandhuisjes en stacaravans, maar ook voor safaritenten, tenthuisjes, tuinhuisjes en chalets. Van vakantiehuis tot safaritent.

Een recreatiewoning is een kostbaar bezit. U koopt het weloverwogen. Maar stel bijvoorbeeld dat uw vakantiehuis afbrandt. Dan krijgt u mogelijk de rekening voor het opruimen van de restanten van de woning: een schadepost die al gauw oploopt tot een paar duizend euro. Om nog maar te zwijgen van de kosten voor een nieuwe stacaravan. Een verzekering is daarom verstandig en met de Recreatiewoningverzekering beschermt u zichzelf tegen een dergelijke financiële domper.

Twee varianten

U kunt uw recreatiewoning op 2 manieren verzekeren: Brand en Alle gevaren. Met Brand bent u verzekerd voor brandschade aan uw recreatiewoning door explosie, kortsluiting, zelfontbranding of blikseminslag. Met Alle gevaren verzekert u  uw recreatiewoning tegen alle schade. Een aansprakelijkheidsdekking is standaard. Handig, want veel parkeigenaren stellen dit verplicht. Inboedel en een aanbouw of bijgebouw kunnen worden meeverzekerd. En de verzekering loopt door tijdens transport en opslag in het winterseizoen. Gaat de recreatiewoning volledig verloren? Dan verzekert de Recreatiewoningverzekering de aankoop- of herbouwwaarde. Ook bieden we een ruime vergoeding van de opruimingskosten.

In Nederland, België en Duitsland

Heeft u een recreatiewoning in België of Duitsland? Deze kunt u ook verzekeren met de Recreatiewoningverzekering. Ook Duitse en Belgische eigenaren van recreatiewoningen kunnen deze verzekering afsluiten voor recreatiewoningen in de drie genoemde landen.

Particuliere verhuur is toegestaan

Verhuurt u uw recreatiewoning wel eens? Dan bent u met de dekking Particuliere verhuur verzekerd voor schade die ontstaat wanneer u uw woning heeft verhuurd aan gasten.

Vragen over deze verzekering?

In een gratis adviesgesprek vertellen we u graag meer over onze verzekeringen. Liever eerst telefonisch contact met onze klantenservice? Dat kan via 06 – 34 88 69 91!

Plan een gratis adviesgesprek

Klantenservice Beterverzekeren.nl
KLANTENSERVICE
We willen u graag van dienst zijn bij het berekenen van de premie. Mail admin@beterverzekeren.nl of bel ons direct via onderstaande knop:
Bel 06 – 34 88 69 91
ALLE RECREATIEVERZEKERINGEN