»»Bedrijfsautoverzekering
Bedrijfsautoverzekering2019-02-06T09:13:50+00:00

Bedrijfsautoverzekering

Bedrijfsautoverzekering vanaf € 8,- per maand. Vergelijk & sluit af.

On-line de premie van uw bedrijfsautoverzekering berekenen. Daarna direct afsluiten of een offerte aanvragen.

Premie berekenen

AL VELE JAREN DE LAAGSTE PREMIE VAN NEDERLAND!

We zijn gespecialiseerd in alle bedrijfsautoverzekeringen, u maakt de berekening van uw bedrijfsautoverzekering online maar we zijn zeker geen online-assurantie kantoor. Stop nu met teveel betalen voor uw bedrijfsautoverzekering, maak de berekening en gun uzelf het voordeel!

Uw offerte aanvraag wordt bij verschillende maatschappijen en volmachtbedrijven aangeboden. Dit houdt in dat uw gegevens gebruikt worden voor een aanvraag of offerte. Mocht u dit niet wensen verzoeken we u vooraf contact met ons op te nemen.

Een bedrijfsauto kan natuurlijk ook een personenauto zijn,

verzeker uw ZAKELIJKE PERSONEN AUTOVERZEKERING!

We zijn gespecialiseerd in alle bedrijfsverzekeringen, ook in bestelautoverzekeringen. U maakt de berekening online maar we zijn zeker geen standaard online-assurantie kantoor. U wordt terug gebeld na een offerte of aanvraag. We zijn een bedrijf dat gebruik maakt van de digitale mogelijkheden in combinatie met persoonlijk contact. Indien u een bedrijfspand heeft is het wellicht verstandig een inventaris-goederenverzekering bij uw zakelijke-opstalverzekering af te sluiten. U kunt overigens desgewenst een volledig MKBpakket bij ons afsluiten.

Bedrijfsautoverzekeringen berekenen of afsluiten via ons stappenplan. Wij bieden u een stappenplan om overzichtelijk de juiste keuzes te maken.

  1. U vult stap voor stap de gevraagde gegevens in,
  2. U ziet de premies en voorwaarden van de maatschappijen,
  3. Indien u wenst; vul uw gegevens in voor een offerte of aanvraag,
  4. Wij nemen contact op,
  5. U beslist.

Bedrijfsautoverzekeringen hebben een goed advies nodig Daarom nemen we altijd contact met u op. Advies was al belangrijk maar wordt steeds belangrijker. Juist nu in deze snelle tijd, u veranderd misschien niet, de wereld om u heen wel.

Bedrijfsautoverzekering voor ondernemers en particulieren.

Goedkoopste bedrijfsautoverzekering met extra korting. Premievergelijk bedrijfsautoverzekeringen.

Bedrijfsautoverzekering Beterverzekeren

Bedrijfsautoverzekering met volledige service

  1. Na de offerte of aanvraag nemen we contact met u op en spreken we de berekening.
  2. We houden contact om u met raad en daad bij te blijven staan.
  3. Aanpassingen op, of vragen over, de polis bespreekt u met specialisten.

De Zeven Zakelijke Zekerheden voor bedrijfswagenverzekeringen.

✔ laagste premie
✔ premievergelijk, gedifferentieerde premies
✔ ongebonden onafhankelijk advies
✔ perfecte service
✔ al ons personeel is gecertificeerd
✔ goede bereikbaarheid
✔ vertrouwde goede maatschappijen

ZAKELIJKE ZEKERHEID BIJ VERTROUWDE MAATSCHAPPIJEN

Alleen bij ons is een koppeling met uw personenauto vaak mogelijk. Maak gebruik van deze mogelijkheid en bespaar vele euro’s. We vergelijken meer dan 55 maatschappijen en kunnen u de laagste premie met de beste voorwaarden aanbieden Gezien onze werkwijze waarbij we samen met u bespreken wat voor u van belang is krijgt u extra korting op uw bedrijfsautoverzekering. Natuurlijk staan onze specialisten klaar om u te helpen indien u vragen heeft. 026-3709970.

Informatie bedrijfswagenverzekering

Ons kantoor maakt een onafhankelijke voorselectie van maatschappijen, sommige maatschappijen hebben verschillende producten. Bedrijfsautoverzekeringen kunnen op verschillende wijze bekeken worden. Soms is de premie per bedrijfstak verschillend, het aantal auto’s kan van belang zijn. Wij zoeken dit voor u uit. Bij de voorselectie van de bedrijfsautoverzekeringen is niet alleen de laagste premie belangrijk. Ook letten we op uitgebreide polisvoorwaarden, een uitstekende dekking en een beperkt eigen risico.

Bedrijfsautoverzekering welke dekking

Met de bestelautoverzekering van Beterverzekeren.nl bent u gegarandeerd goed en voordelig verzekerd. Hieronder geven wij uitleg over de drie soorten bedrijfsauto-bestelauto verzekeringen van Beterverzekeren.nl. De meeste bedrijven verzekeren hun voertuig op basis van de dagwaarde. Een nieuw voertuig is natuurlijk duurder dan een ouder. Het financieel belang is groter. Een bestelauto verzekeren gaat bij ons snel en we zijn de goedkoopste.

WA Bestelautoverzekering

Wij raden in de meeste gevallen de WA Bestelautoverzekering aan voor bedrijfsauto’s ouder dan tien jaar. Het is de basisverzekering. Met onze WA bestelautoverzekering bent u verzekerd voor schade die u veroorzaakt met uw aan derden. Iedere autobezitter die de weg op gaat is wettelijk verplicht om in ieder geval een WA verzekering af te sluiten.

WA Beperkt Casco Bestelautoverzekering

Wij raden de WA beperkt bestelautoverzekering (ook wel WA PLUS bestelautoverzekering genoemd) aan voor bedrijfsauto’s van vier tot acht jaar oud. Met onze WA Plus Bestelautoverzekering verzekert u zich naast de WA ook voor schade aan uw eigen voertuig als gevolg van brand, blikseminslag, hagelschade, diefstal, storm, botsen met loslopende dieren en ruitbreuk. Wel geldt meestal een eigen risico van € 150,–.

WA Casco Bestelautoverzekering

Wij raden de WA Casco Bestelautoverzekering aan voor auto’s jonger dan vier jaar, natuurlijk kunt u er ook voor kiezen een ouder voertuig all risks te verzekeren. Ons advies is altijd afhankelijk van uw omstandigheden en uw wensen, U bepaalt dat natuurlijk. Met onze WA Casco Bestelautoverzekering verzekert u zich naast de WA en WA Plus dekking ook voor schade die veroorzaakt wordt aan uw eigen voertuig door botsen, omslaan en slippen. U bent via Cascodekking verzekert voor vrijwel alle risico’s. Juist bij deze dekking zijn we extra kritisch, de dekking van een maatschappij kan op papier fantastisch zijn. Indien de uitkering te lang op zich laat wachten kan dat voor uw bedrijfsvoering erg vervelend zijn. We bieden hier dus zeker niet allen maatschappijen aan!!

ALLE BEDRIJFSVERZEKERINGEN
BETERVERZEKEREN.NL

Vragen of hulp nodig bij het vergelijken van verzekeringen?

026-3709970