»»Bedrijfsautoverzekering
Bedrijfsautoverzekering2019-03-21T10:04:49+00:00

Bedrijfsautoverzekeringen vergelijken

Op zoek naar voordelige bedrijfsautoverzekeringen? Bij Beterverzekeren kunt u bedrijfsautoverzekeringen vergelijken en indien gewenst direct afsluiten. Uw bedrijfsautoverzekering berekenen? Bereken via onderstaande knop uw premie:

Premie berekenen

Goedkope bedrijfsautoverzekering

Bij Beterverzekeren kunt u een goedkope bedrijfsautoverzekering afsluiten. Wij vergelijken zo goed als alle maatschappijen en kunnen zo uw bedrijfsautoverzekering goedkoop aanbieden. Alleen de allerbeste verzekeringsmaatschappijen worden getoond. Bereken binnen een paar minuten uw goedkope premie online!

Waarom kiest u voor een bedrijfsautoverzekering?

Wanneer u een autoverzekering afsluit wordt er gevraagd of u zakelijk of privé met de auto rijdt. Dit kan namelijk invloed hebben op de hoogte van de premie en dus het soort dekking dat u nodig heeft. Het voordeel van een bedrijfsautoverzekering is dat het is toegestaan om in dat geval de auto ook privé te gebruiken.

Wanneer u slechts naar uw werk rijdt en weer terug, dan valt dit onder privé gebruik van de auto. Een bedrijfsautoverzekering is in dit geval niet nodig. Wanneer u met de bedrijfsauto goederen vervoert, een rijschool hebt of koeriersdiensten aanbiedt is een bedrijfsauto verzekering ZZP wel nodig. Een bedrijfsauto verzekering particulier biedt u anders niet voldoende dekking.

Bedrijfsautoverzekering Beterverzekeren

Welke bedrijfsautoverzekering afsluiten?

Met de bedrijfsautoverzekeringen van Beterverzekeren.nl bent u gegarandeerd goed en voordelig verzekerd. Hieronder geven wij uitleg over de drie soorten bedrijfsauto-bestelautoverzekeringen van Beterverzekeren.nl. De meeste bedrijven verzekeren hun voertuig op basis van de dagwaarde. Een nieuw voertuig is natuurlijk duurder dan een ouder voertuig. Het financieel belang is groter. Een bedrijfsauto verzekeren gaat bij ons snel en we zijn de goedkoopste.

WA Bestelautoverzekering

Wij raden in de meeste gevallen de WA Bestelautoverzekering aan voor bedrijfsauto’s ouder dan tien jaar. Het is de basisverzekering. Met onze WA bestelautoverzekering bent u verzekerd voor schade die u met uw auto veroorzaakt aan derden. Iedere autobezitter die de weg op gaat is wettelijk verplicht om in ieder geval een WA verzekering af te sluiten.

WA Beperkt Casco Bestelautoverzekering

Wij raden de WA beperkt bestelautoverzekering (ook wel WA PLUS bestelautoverzekering genoemd) aan voor bedrijfsauto’s van vier tot acht jaar oud. Met onze WA Plus Bestelautoverzekering verzekert u zich naast de WA ook voor schade aan uw eigen voertuig als gevolg van brand, blikseminslag, hagelschade, diefstal, storm, botsen met loslopende dieren en ruitbreuk. Wel geldt meestal een eigen risico van € 150,-.

WA Casco Bestelautoverzekering

Wij raden de WA Casco Bestelautoverzekering aan voor auto’s jonger dan vier jaar. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen een ouder voertuig all riskte verzekeren. Ons advies is altijd afhankelijk van uw omstandigheden en uw wensen. U bepaalt dat natuurlijk. Met onze WA Casco Bestelautoverzekering verzekert u zich naast de WA en WA Plus dekking ook voor schade die veroorzaakt wordt aan uw eigen voertuig door botsen, omslaan en slippen. U bent via Cascodekking verzekert voor vrijwel alle risico’s. Juist bij deze dekking zijn we extra kritisch. De dekking van een maatschappij kan op papier fantastisch zijn. Indien de uitkering te lang op zich laat wachten kan dat voor uw bedrijfsvoering erg vervelend zijn. We bieden hier dus zeker niet alle maatschappijen aan, maar alleen de beste!

Premie kosten bedrijfsautoverzekering

De bedrijfsautoverzekering kosten zijn afhankelijk van een aantal factoren zoals het model en de waarde van de bedrijfsauto, maar ook de leeftijd van de bestuurder en de plaats waar uw bedrijf is gevestigd. De kosten van uw bedrijfsautoverzekering kunt u daarom het beste online berekenen. Binnen enkele minuten weet u hoeveel u per maand gaat betalen. U bepaalt zelf waarvoor u allemaal gedekt wilt worden. Bent u tevreden over het bedrag? Dan kunt u de premie direct afsluiten.

Daarnaast geldt: hoe meer schadevrije jaren, hoe meer korting u krijgt op de premie. De kosten verschillen daarom per persoon.

Bereken direct uw premie »

ALLE BEDRIJFSVERZEKERINGEN
BETERVERZEKEREN.NL

Vragen of hulp nodig bij het vergelijken van verzekeringen?

026-3709970