Bedrijfsautoverzekeringen vergelijken

Op zoek naar voordelige bedrijfsautoverzekeringen? Vergelijk bedrijfsautoverzekeringen, de goedkoopste bedrijfsautoverzekering direct afsluiten. Een bestelautoverzekering berekenen? Bereken via onderstaande knop de premie.

Wil je een personenauto of bestelauto verzekeren?

Personenauto
Bestelauto

Goedkope bedrijfsautoverzekering direct afsluiten

Direct online een bedrijfsautoverzekering berekenen. Wij vergelijken zo goed als alle maatschappijen en kunnen zo uw bedrijfsautoverzekering goedkoop aanbieden. Alleen de allerbeste verzekeringsmaatschappijen worden getoond. Bereken binnen een paar minuten jouw goedkope premie online!

Waarom kiezen voor een bedrijfsautoverzekering?

Wanneer je een autoverzekering afsluit wordt er gevraagd of je zakelijk of privé met de auto rijdt. Dit kan namelijk invloed hebben op de hoogte van de premie en het soort dekking dat u nodig heeft. Het voordeel van een bedrijfsautoverzekering is dat het is toegestaan om in dat geval de auto ook privé te gebruiken.

Bedrijfsauto zakelijk gebruik

Een bedrijfsautoverzekering op basis van zakelijk gebruik zal op de bedrijfsnaam staan. De auto is dan exclusief BTW aangeschaft en wordt ook verzekerd tegen de EX BTW waarde. Schade uitkeringen zijn dan uiteraard ook exclusief btw. Verzekeringstechnisch mag je bij ons de auto ook privé gebruiken. De bijtelling die je wellicht zal moeten betalen heeft niets met de verzekering te maken.

Bedrijfsauto privé gebruik

Je kunt een bedrijfsauto privé aanschaffen. De auto wordt dan inclusief btw verzekerd. Vaak is dat een ander tarief bij een verzekeringsmaatschappij. Het zakelijke gebruik zou je door middel van een kilometer vergoeding vanuit de zaak kunnen betalen. De maatschappij wenst wel te weten voor welke doeleinden de auto gebruikt wordt. Zet dat er zeker bij als u de verzekering aanvraagt.

Wanneer je slechts naar uw werk rijdt en weer terug, dan valt dit onder privé gebruik van de auto. Een bedrijfsautoverzekering is in dit geval niet nodig. Wanneer je met de bedrijfsauto goederen vervoert, een rijschool hebt of koeriersdiensten aanbiedt is een bedrijfsautoverzekering wel nodig. Een bedrijfsauto verzekering particulier biedt jou anders niet voldoende dekking. Wanneer je de auto wel particulier onderbrengt ben je niet goed verzekerd en heb je bij schade geen dekking.

Bedrijfsautoverzekering Beterverzekeren

Welke bedrijfsautoverzekering afsluiten?

Met de bedrijfsautoverzekeringen van Beterverzekeren ben je gegarandeerd goed en voordelig verzekerd. Hieronder geven wij uitleg over de drie soorten bedrijfsauto-bestelautoverzekeringen van Beterverzekeren. De meeste bedrijven verzekeren hun voertuig op basis van de dagwaarde. Een nieuw voertuig is natuurlijk duurder dan een ouder voertuig. Het financieel belang is groter. Een bedrijfsauto verzekeren gaat bij ons snel en we zijn de goedkoopste.

WA Bestelautoverzekering

Wij raden in de meeste gevallen de Wettelijke Aansprakelijkheid (WA) Bestelautoverzekering aan voor bedrijfsauto’s ouder dan tien jaar. Het is de basisverzekering. Met onze WA bestelautoverzekering ben je verzekerd voor schade die u met uw auto veroorzaakt aan derden. Iedere autobezitter die de weg op gaat is wettelijk verplicht om in ieder geval een WA verzekering af te sluiten.

WA Beperkt Casco Bestelautoverzekering

Wij raden de WA beperkt bestelautoverzekering (ook wel WA PLUS bestelautoverzekering genoemd) aan voor bedrijfsauto’s van vier tot acht jaar oud. Met onze WA Plus Bestelautoverzekering verzeker je naast WA ook voor schade aan je eigen voertuig als gevolg van brand, blikseminslag, hagelschade, diefstal, storm, botsen met loslopende dieren en ruitbreuk. Wel geldt meestal een eigen risico van € 150,-.

WA Casco Bestelautoverzekering

Wij raden de WA Casco Bestelautoverzekering aan voor auto’s jonger dan vier jaar. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen een ouder voertuig all risk te verzekeren. Ons advies is altijd afhankelijk van je specifieke omstandigheden en wensen. Jij bepaalt dat natuurlijk. Met onze WA Casco Bestelautoverzekering verzekert u zich naast de WA en WA Plus dekking ook voor schade die veroorzaakt wordt aan het eigen voertuig door botsen, omslaan en slippen. Je bent via Cascodekking verzekert voor vrijwel alle risico’s. Juist bij deze dekking zijn we extra kritisch. De dekking van een maatschappij kan op papier fantastisch zijn. Indien de uitkering te lang op zich laat wachten kan dat voor uw bedrijfsvoering erg vervelend zijn. We bieden hier dus zeker niet alle maatschappijen aan, maar alleen de beste!

Je kunt direct ook zien wat de kosten zijn van een ongevallen inzittenden verzekering, een schade inzittende verzekering en een verhaals-rechtsbijstandsverzekering.

Waarom een bedrijfsautoverzekering afsluiten bij Beterverzekeren?

Wij bieden je een van de meeste brede selecties aan verzekeringen aan omdat we met veel verzekeraars samenwerken. Hierdoor kom je bij ons snel achter de scherpste premie die er te vinden is. Waar veel assurantiepersonen en internetaanbieders stoppen, gaan wij van Beterverzekeren verder. Ik leg je graag uit waarom;

  • Natuurlijk wil jij een scherpe premie, maar een verzekering afsluiten eindigt niet daar. Het begint met een goede inventarisatie van jouw risico’s, iets waar wij bij Beterverzekeren gespecialiseerd in zijn, en enthousiast van worden.
  • Wanneer jij een schade hebt, wil jij goede begeleiding en iemand die meedenkt. Waar veel anderen een doorgeefluik van de verzekeraar zijn, denken wij proactief met jou mee en nemen wij jou zoveel mogelijk werk uit handen. Wij zijn immers de experts.
  • Afsluiten en contact hebben kan natuurlijk digitaal maar wanneer jij een dringend probleem hebben staan wij altijd telefonisch voor jou klaar. Duidelijk, persoonlijk en efficiënt contact is onze focus en wij zijn dan ook trots op ons motto, de klant staat centraal.

Premie kosten bedrijfsautoverzekering

De bedrijfsautoverzekering kosten zijn afhankelijk van een aantal factoren zoals het model en de waarde van de bedrijfsauto, maar ook de leeftijd van de bestuurder en de plaats waar het bedrijf is gevestigd. De kosten van jouw bedrijfsautoverzekering kun je daarom het beste online berekenen. Binnen enkele minuten weet je hoeveel je per maand gaat betalen. Je bepaalt zelf waarvoor u allemaal gedekt wilt worden. Ben je tevreden over het bedrag? Dan kun je de premie direct afsluiten.

Daarnaast geldt: hoe meer schadevrije jaren, hoe meer korting je krijgt op de premie. De kosten verschillen daarom per persoon.

Verzekeringen naast de bedrijfsautoverzekering

Aansprakelijkheidsverzekering bedrijven (AVB)

BELANGRIJK, alleen schade veroorzaakt door motorrijtuigen e.d. vallen onder de verzekering van het voertuig. Voor jouw bedrijf heb je een aparte verzekering nodig voor aansprakelijkheid, een AVB. Als ondernemer is het mogelijk dat je aansprakelijk wordt gesteld. Je snelt de weg over en loopt een fietser omver. Alle door jou als ondernemer veroorzaakte schades (ook letselschade) worden gedekt door de bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering.

Transportverzekering, eigen vervoersverzekering.

Een transportverzekering is er voor transportbedrijven, zij vervoeren zaken van anderen. Een eigen vervoersverzekering verzekerd je eigen zaken. Zoals gereedschap of zaken die je zelf gaat bewerken of verwerken.

Klik hier: bereken een vervoersverzekering of een AVB

Bereken nu de premie voor jouw bedrijfsauto:

Personenauto
Bestelauto

Vragen over deze verzekering?

In een gratis adviesgesprek vertellen we u graag meer over onze verzekeringen. Liever eerst telefonisch contact met onze klantenservice? Dat kan via 06 – 34 88 69 91!

Plan een gratis adviesgesprek

UITLEG PREMIE BEREKENEN
Klantenservice Beterverzekeren.nl
KLANTENSERVICE
We willen u graag van dienst zijn bij het berekenen van de premie. Mail admin@beterverzekeren.nl of bel ons direct via onderstaande knop:
Bel 06 – 34 88 69 91
ALLE BEDRIJFSVERZEKERINGEN