CAR-verzekering

De CAR verzekering dekt schade die wordt veroorzaakt door schade aan de constructie bouw- en verbouwwerkzaamheden. Om deze reden wordt het vaak de bouw of aannemer verzekering genoemd. Een CAR verzekering afsluiten doet u bij Beterverzekeren.nl. Direct een CAR verzekering online afsluiten? Bereken uw premie!

Premie berekenen

Wat is een CAR-verzekering?

Een korte CAR verzekering uitleg: CAR staat voor Construction All Risk. Deze verzekering is er voor alle aannemers en bouwbedrijven. Het maakt niet uit of u ZZP’er bent of ondernemer met personeel. Het biedt dekking bij schade tijdens het bouwen of verbouwen. Wanneer u als aannemer een deze verzekering heeft, zijn alle betrokken partijen op de bouwplaats verzekerd. Of het nou gaat om schade die is ontstaan door storm of door een constructiefout, u bent verzekerd.

Dus wat is een Construction Allrisk verzekering? Een verzekering voor aannemers en bouwbedrijven die schade vergoedt die is ontstaan tijdens bouw- en verbouwwerkzaamheden.

Welke Construction Allrisk verzekering past bij mij?

Er zijn verschillende mogelijkheden: een aflopende en doorlopende variant. Welke bij u past hangt af van een aantal factoren zoals de hoeveelheid bouwopdrachten, bouwsom en looptijd. Heeft u meerdere bouwprojecten per jaar of tegelijkertijd? Dan is een doorlopende verzekering verstandig. Een dergelijke verzekering is altijd maatwerk en vraagt om goed advies. U kunt online uw premie berekenen maar vraag altijd een gesprek aan met onze bedrijfsadviseur. Dat werkt het beste.

De CAR verzekering is er voor grote en kleine aannemers, hoofd- en onderaannemers. U beslist zelf welke dekking op u van toepassing is. De Construction Allrisk verzekering ZZP richt zich op de ZZP’er en heeft bijvoorbeeld andere dekkingen. Als onderaannemer kunt u in veel gevallen de schade niet claimen op de verzekering van de hoofdaannemer. Zorg daarom als ZZP’er altijd voor een eigen verzekering. Laat u goed adviseren!

Kosten van een CAR-verzekering

De kosten zijn helemaal afhankelijk van de dekkingen die u kiest. U stelt de verzekering helemaal zelf samen. Het is namelijk altijd maatwerk. De kosten zijn voor een ZZP’er bijvoorbeeld anders dan een grote aannemer met personeel. Wat een dergelijke verzekering kost is dus lastig te zeggen. U kunt het beste online uw premie berekenen.

Dekking van deze verzekering

Een CAR-verzekering is eigenlijk een bouwverzekering, montageverzekering en aansprakelijkheidsverzekering in één. U bepaalt zelf welk deel u wel of niet meeverzekert. De dekking van een de verzekering bestaat standaard uit schade door brand, diefstal, vandalisme, regen/storm, ontwerp- en constructiefouten en materiaalfouten. Daarnaast kan de Construction Allrisk verzekering dekking worden aangevuld met zaken zoals schade aan spullen of personen op het bouwterrein, persoonlijke bezittingen van uw medewerkers of eigendommen van de opdrachtgever.

Voor de exacte dekkingen kunt u het beste uw eigen premie berekenen van de CAR verzekering.

CAR aannemersverzekering Beterverzekeren

Is een CAR-verzekering verplicht?

Of deze verzekering verplicht is? Dat niet, maar het is wel een hele belangrijke verzekering. Laat u goed voorlichten hierover!

Premie CAR-verzekering berekenen bij Beterverzekeren

De premie berekenen doet u snel en eenvoudig bij Beterverzekeren. Na een offerte of aanvraag bellen we u altijd na om de aannemersverzekering door te nemen.

We hebben besloten u de beste dekking voor een CAR verzekering aan te bieden. Onze ervaring is dat het onverantwoord is om voor een paar euro minder een maatschappij aan te bieden waarbij de verzekering belangrijke onderdelen uitsluit. Een premie Construction Allrisk verzekering bestaat uit meerdere onderdelen, deze zijn bij ons allemaal te verzekeren.

We werken samen met 55 maatschappijen. Vergelijken we alle maatschappijen? Nee, natuurlijk houden we de “mindere maatschappijen” buiten beschouwing.

Dit kunnen ook maatschappijen met naam en faam zijn. Deze maatschappijen voldoen dan bij deze vergelijking niet op alle vlakken aan onze eisen. Er zijn echter meerdere vakgebieden waar wij op basis van polisvoorwaarden een keuze hebben gemaakt.

De premie CAR verzekering berekenen? Klik hier »

Vragen over deze verzekering?

In een gratis adviesgesprek vertellen we u graag meer over onze verzekeringen. Liever eerst telefonisch contact met onze klantenservice? Dat kan via 026-3709970!

Plan een gratis adviesgesprek

Klantenservice Beterverzekeren.nl
KLANTENSERVICE
We willen u graag van dienst zijn bij het berekenen van de premie. Mail info@beterverzekeren.nl of bel ons direct via onderstaande knop:
Bel 026-3709970
ALLE BEDRIJFSVERZEKERINGEN