Horeca verzekeringen vergelijken

Horeca verzekeringen vergelijken

Vergelijk alle horeca verzekeringen via onderstaande knop. Bereken direct de premie van de goedkoopste horeca verzekering. Daarnaast kunt uw horeca verzekering direct online afsluiten.

Premie berekenen

De goedkoopste horeca verzekering kunt u vlot en goed regelen op onze site.

Alle premies horecabedrijven vergelijken, de premie is altijd de scherpste omdat we de maatschappijen vergelijken. Tijdens de berekening kiest u het juiste bedrijf, bv een restaurantverzekering.  U kunt de polis direct aanvragen of een eerst een offerte laten mailen.

Is de goedkoopste horeca verzekering wel goed?

Er zijn voor veel soorten horecabedrijven en dus verschillende premies te berekenen. Met bijna alle horecabedrijven kunt u bij ons terecht.  We hebben vooraf de beste verzekeringsmaatschappijen al geselecteerd. Bovendien bellen we u bij een aanvraag of offerte altijd op zodat u met een specialist alles nog eens kan doorspreken.

U kunt ons bellen op 026-3709970 of u kunt mailen naar info@beterverzekeren.nl.

De Zeven Zakelijke Zekerheden van onze horeca verzekeringen

✔ Laagste premie
✔ Beste polisvoorwaarden
✔ Ongebonden onafhankelijk advies
✔ Perfecte service
✔ Al ons personeel is gecertificeerd
✔ Goede bereikbaarheid
✔ Vertrouwde goede maatschappijen

Tijdens het invullen van de berekening worden verschillende maatschappijen en volmachtbedrijven geraadpleegd. Dit houdt in dat uw gegevens gebruikt worden voor een aanvraag of offerte. Dit om te kunnen zorgen dat u de beste en goedkoopste horeca verzekering aangeboden krijgt

Mocht u dit niet wensen verzoeken we u vooraf contact met ons op te nemen.

Zakelijk zekerheid door vertrouwde maatschappijen

Een goede horeca verzekering met een perfecte service en ook nog met de laagste premie? Bel 026-3709970 of bereken nu de premie!

We bellen altijd terug om de offerte of aanvraag te bespreken.

Let op! Het verzekeren van horecabedrijven is moeilijker dan het lijkt. Ieder bedrijf is uniek en dient een maat gesneden oplossing te krijgen. We bellen u daarom altijd terug om uw behoeften door te spreken. Tijdens kantooruren kunt u ook bellen met onze MKB specialisten 026-3709970 om de wensen voor uw horeca verzekering door te spreken.

Wij bieden u de mogelijkheid bij meerdere maatschappijen de premie voor uw horeca bedrijf te berekenen. Soms noemt men dit ook een horeca pakketverzekering. U verzekert het uw bedrijf tegen vele vormen van schade. Niet alleen aansprakelijkheid of brand en storm.

“We bellen altijd terug na een aanvraag of offerteverzoek”

Voor onderstaande bedrijven hebben we verzekeringen:

Cateraar verzekeringen koffiebar verzekeren restaurant verzekering cafe eethuis broodjeszaak pannekoekenhuis, pannenkoekenhuis, friteszaak, brasserie, eetcafé, lunchroom, snackbar, pizzeria, bistro, fusionrestaurant, wokrestaurant, sushibar, grieksrestaurant, chineesrestaurant, Fransrestaurant, indiaasrestaurant, indonesischrestaurant, toko, argentijnsrestaurant, mexicaansrestaurant, afhaalrestaurant, specialiteiten restaurant, tappasrestauran,t theehuis, balkanrestaurant, thaisrestaurant, foodtruck en ga zo maar door!

Horeca verzekeringen Beterverzekeren

Sluit uw horeca verzekering nu af!

Dé oplossing voor uw horeca verzekering

Bereken nu de premie voor alle soorten horeca bedrijven. Als u zeker wilt weten dat alles goed is geregeld, bent u bij ons bedrijf aan het juiste adres. Als onafhankelijke adviseurs kunnen wij u namelijk de juiste oplossing bieden die helemaal is toegesneden op uw activiteiten: we kiezen uit verschillende maatschappijen. We werken met Nationale Nederlanden, de Goudse verzekeringen, Klaverblad verzekeringen, ASR, Avero Achmea, etc, etc. We zoeken wat bij uw bedrijf het best past.

Uw voordeel

  • Een pakket mogelijk, in één keer verzekerd voor vrijwel al uw bedrijfsrisico’s.
  • Snelle, efficiënte  en goede schadeafwikkeling.
  • Pakketkorting die kan oplopen tot wel 10%.
  • Niet alleen uw vaste medewerkers zijn verzekerd, ook uitzendkrachten en medewerkers met een zogenaamd nul-urencontract.
  • Alles is snel en eenvoudig geregeld, u hoeft slechts enkele vragen te beantwoorden. Als u aan de voorwaarden voldoet wordt u in de regel geaccepteerd zonder nadere inspectie.

Uitgebreide dekkingen, specifiek voor uw branche

  • Gratis extra garderobe dekking tot € 1.000,- voor spullen van uw gasten bij de aansprakelijkheidsverzekering.
  • Schade door een lekkende tapinstallatie is verzekerd bij de goederen en inventarisverzekering, ook nog het verlies van de weggevloeide drank.
  • De verbeteringen die u als huurder aan uw bedrijfsgebouw heeft aangebracht zijn gratis standaard meeverzekerd tot € 10.000,- bij de goederen en inventarisverzekering.
  • Koelschade is gratis meeverzekerd tot wel € 5.000,- bij de goederen en inventarisverzekering.
  • Opzicht is meeverzekerd!

Vragen over deze verzekering?

In een gratis adviesgesprek vertellen we u graag meer over onze verzekeringen. Liever eerst telefonisch contact met onze klantenservice? Dat kan via 026-3709970!

Plan een gratis adviesgesprek

Klantenservice Beterverzekeren.nl
KLANTENSERVICE
We willen u graag van dienst zijn bij het berekenen van de premie. Mail info@beterverzekeren.nl of bel ons direct via onderstaande knop:
Bel 026-3709970
ALLE BEDRIJFSVERZEKERINGEN