»»Horeca verzekeringen
Horeca verzekeringen2019-03-06T12:29:13+00:00

Horeca verzekeringen

Onafhankelijke informatie over de premie voor uw horecaverzekering

Bereken via onderstaande knop direct de premie van de goedkoopste horecaverzekering.

Premie berekenen

De Zeven Zakelijke Zekerheden voor een HORECAVERZEKERING.

✔ laagste premie
✔ beste polisvoorwaarden
✔ ongebonden onafhankelijk advies
✔ perfecte service
✔ al ons personeel is gecertificeerd
✔ goede bereikbaarheid
✔ vertrouwde goede maatschappijen

Uw offerte aanvraag wordt bij verschillende maatschappijen en volmachtbedrijven aangeboden. Dit houdt in dat uw gegevens gebruikt worden voor een aanvraag of offerte. Dit om te kunnen zorgen dat u de beste en goedkoopste horecaverzekering aangeboden krijgt

Mocht u dit niet wensen verzoeken we u vooraf contact met ons op te nemen.

ZAKELIJKE ZEKERHEID DOOR VERTROUWDE MAATSCHAPPIJEN

Een goede horecaverzekering met een perfecte service en ook nog met de laagste premie? Bel 026-3709970 of bereken nu de premie!

We bellen altijd terug om de offerte of aanvraag te bespreken.

LET OP, het verzekeren van horecabedrijven is moeilijker dan het lijkt. Ieder bedrijf is uniek en dient een maat gesneden oplossing te krijgen. We bellen u daarom altijd terug om uw behoeften door te spreken. Tijdens kantooruren kunt u ook bellen met onze MKB specialisten 026-3709970 om uw horecaverzekering door te spreken.

Wij bieden u de mogelijkheid bij meerdere maatschappijen de premie voor uw horeca bedrijf te berekenen. Soms noemt men dit ook een horecapakketverzekering. U verzekert het uw bedrijf tegen vele vormen van schade. Niet alleen aansprakelijkheid of brand en storm.

“We bellen altijd terug na een aanvraag of offerteverzoek”

Voor onderstaande bedrijven hebben we verzekeringen:

Cateraar verzekeringen koffiebar verzekeren restaurant verzekering cafe eethuis broodjeszaak pannekoekenhuis, pannenkoekenhuis, friteszaak, brasserie, eetcafé, lunchroom, snackbar, pizzeria, bistro, fusionrestaurant, wokrestaurant, sushibar, grieksrestaurant, chineesrestaurant, Fransrestaurant, indiaasrestaurant, indonesischrestaurant, toko, argentijnsrestaurant, mexicaansrestaurant, afhaalrestaurant, specialiteiten restaurant, tappasrestauran,t theehuis, balkanrestaurant, thaisrestaurant, foodtruck en ga zo maar door!

Horeca verzekeringen Beterverzekeren

Horeca verzekering

Sluit uw horeca verzekering nu af!

Dé oplossing voor uw horeca verzekering

Bereken nu de premie voor alle soorten horeca bedrijven. Als u zeker wilt weten dat alles goed is geregeld, bent u bij ons bedrijf aan het juiste adres. Als onafhankelijke adviseurs kunnen wij u namelijk de juiste oplossing bieden die helemaal is toegesneden op uw activiteiten: we kiezen uit verschillende maatschappijen. We werken met Nationale Nederlanden, de Goudse verzekeringen, Klaverblad verzekeringen, ASR, Avero Achmea, etc, etc. We zoeken wat bij uw bedrijf het best past.

Uw voordeel

  • Een pakket mogelijk, in één keer verzekerd voor vrijwel al uw bedrijfsrisico’s.
  • Snelle, efficiënte  en goede schadeafwikkeling.
  • Pakketkorting die kan oplopen tot wel 10%.
  • Niet alleen uw vaste medewerkers zijn verzekerd, ook uitzendkrachten en medewerkers met een zogenaamd nul-urencontract.
  • Alles is snel en eenvoudig geregeld, u hoeft slechts enkele vragen te beantwoorden. Als u aan de voorwaarden voldoet wordt u in de regel geaccepteerd zonder nadere inspectie.

Uitgebreide dekkingen, specifiek voor uw branche

  • Gratis extra garderobedekking tot € 1.000,- voor spullen van uw gasten bij de aansprakelijkheidsverzekering.
  • Schade door een lekkende tapinstallatie is verzekerd bij de inventaris/goederenverzekering, ook nog het verlies van de weggevloeide drank.
  • De verbeteringen die u als huurder aan uw bedrijfsgebouw heeft aangebracht zijn gratis standaard meeverzekerd tot € 10.000,- bij de inventaris/goederenverzekering.
  • Koelschade is gratis meeverzekerd tot wel € 5.000,- bij de inventaris/goederenverzekering.
  • opzicht is meeverzekerd!
ALLE BEDRIJFSVERZEKERINGEN
BETERVERZEKEREN.NL

Vragen of hulp nodig bij het vergelijken van verzekeringen?

026-3709970