ZZP verzekeringen vergelijken

ZZP verzekeringen

Bent u op zoek naar een verzekering voor ZZP en wilt u meerdere ZZP verzekeringen vergelijken? Dat kan bij Beterverzekeren. U berekent uw premie eenvoudig online.

Bereken uw premie

Na het berekenen van de premie kunt u direct de ZZP verzekering afsluiten. Doordat wij zo goed als alle maatschappijen vergelijken bieden wij goedkope ZZP verzekeringen. Uw ZZP verzekering, u vindt hem bij Beterverzekeren.nl.

Wilt u ZZP verzekering advies? Ons team staat graag voor u klaar. Voor advies bij het berekenen van uw premie voor uw ZZP verzekering kunt u ons tijdens kantooruren bellen via 026-3709970 of stuur een mailtje naar info@beterverzekeren.nl.

Verplichte verzekeringen voor zzp’ers

Welke verzekeringen heb ik nodig als zzp’er? Dit is een vraag die veel wordt gesteld. Verplichte verzekeringen ZZP zijn er in de meeste gevallen niet. Afhankelijk van uw branche zijn er wel een aantal onmisbare ZZP verzekeringen waarvan wij aanraden deze af te sluiten. Wel is het voor u, net als voor iedereen, verplicht uw bedrijfsauto te verzekeren, deze premie berekent u op;    bedrijfsautoverzekering 

Zo is, niet verplicht maar wel de basis van uw bedrijf, de aansprakelijkheidsverzekering. De ZZP aanprakelijkheidsverzekering is nog niet verplicht maar wordt wel door veel opdrachtgevers gevraagd. Op een paar beroepen (beroepsgroepen) na zijn zzp’ers niet verplicht om een aansprakelijkheidsverzekering af te sluiten. Niets menselijks is ons vreemd en natuurlijk hebben we allemaal weleens een ongelukje. Zelfs een klein foutje of een klein arbeidsongevalletje kan een flinke schadeclaim tot gevolg hebben. Eigenlijk bestaan er geen risicoloze beroepen. Natuurlijk wel wat risicovollere zoals de bouw of de juridische sector. Het is daarom wel verstandig voor alle bedrijven een zzp aansprakelijkheidsverzekering af te sluiten.

Deze ZZP bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering. Dit is de aansprakelijkheidsverzekering voor ondernemers en verzekert u voor schade die is ontstaan tijdens uw werk of een opdracht. U kunt bijvoorbeeld een laptop van een ander beschadigen doordat u een kopje koffie omstoot. Of iemand struikelt over uw laptoptas en breekt vervolgens zijn arm. De bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering zorgt voor een vergoeding bij letsel- en materiële schade. ZZP bedrijfsaansprakelijkheidsverzekeringen dekken u tegen de volgende zaken:

  • Schade die door u, als ondernemer, wordt veroorzaakt bij een ander
  • Schade veroorzaakt door uw product
  • Milieuschade (plotselinge gebeurtenis)

Dan als laatste de ZZP rechtsbijstandverzekering. Als ondernemer, zeker als zzp’er, heeft u niet altijd de tijd en de mogelijkheid uw recht te halen bij een geschil of wanbetaling. U moet al zoveel zelf doen en regelen. De rechtsbijstandsverzekering ZZP haalt u veel werk en ergernis uit handen. Regel het gewoon goed, vooraf weet u niet wanneer en of u de zakelijke rechtsbijstandsverzekering nodig heeft. Voor uw idee: meer dan 70% van uw zakelijke collega’s heeft binnen vier jaar op welke wijze dan ook gebruik gemaakt van deze verzekering.

Welke ZZP verzekeringen u moet afsluiten of nodig heeft is dus afhankelijk van het beroep, maar de bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering is heel belangrijk. Omdat ZZP verzekeringen niet verplicht zijn, zijn lang niet alle beginnende zelfstandige ondernemers zich hiervan bewust. Bijna de helft van de zzp’ers heeft geen aansprakelijkheidsverzekering bedrijven afgesloten.

ZZP verzekeringen kosten

Benieuwd naar de kosten ZZP verzekeringen? Dan kunt u het beste gebruik maken van onze berekeningstool. Hierin worden u vragen gesteld en komt u er precies achter wat de ZZP verzekeringen kosten voor u als ondernemer. In iedere branche en voor ieder beroep zijn andere risico’s en liggen de kosten verzekeringen ZZP dus ook anders.

De gemiddelde kosten verzekeringen ZZP zijn ook lastig aan te geven. De een betaalt € 50,- per maand en de ander € 100,-. In ons ZZP verzekeringen pakket kunt u meerdere verzekeringen afsluiten, dus de kosten zijn helemaal afhankelijk van waar u zich precies voor wilt verzekeringen.

Bereken daarom nu direct online uw premie. Binnen enkele minuten heeft u inzicht in de kosten van uw eigen ZZP verzekering!

Zijn ZZP verzekeringen aftrekbaar?

Veel ZZP verzekeringen zijn aftrekbaar van de belasting. Dat is mooi, want deze kosten kunnen flink oplopen. Kijk bijvoorbeeld maar eens naar de arbeidsongeschiktheidsverzekering. De maandelijkse kosten liggen wat hoger dan andere verzekeringen (al kunnen wij de AOV goedkoop aanbieden!), maar als zzp’er kunt u uw AOV-premie aftrekken van de inkomstenbelasting die jaarlijks betaald moet worden.

Zo wordt het aantrekkelijker om u als zzp’er te verzekeren! Benieuwd welke ZZP verzekeringen nog meer aftrekbaar zijn? Kom eens langs of neem contact met ons op! Wij vertellen u er graag meer over.

Aansprakelijkheidsverzekering

De AVB dekt aansprakelijkheid voor schade aan zaken en/of personen door u, of door de door u geleverde goederen. Dit naar uw eigen keuze en mogelijkheden. Het is dus niet voldoende dat er schade is, uw bedrijf, de verzekerde, moet voor die schade aansprakelijk zijn en de schade moet het gevolg zijn van zaakschade en/of personenschade. Het is een belangrijk onderdeel van de ZZP verzekeringen.

Lees meer

Gebouwenverzekering

De AVB dekt aansprakelijkheid voor schade aan zaken en/of personen door u, of door de door u geleverde goederen. Dit naar uw eigen keuze en mogelijkheden. Het is dus niet voldoende dat er schade is, uw bedrijf, de verzekerde, moet voor die schade aansprakelijk zijn en de schade moet het gevolg zijn van zaakschade en/of personenschade. Dit hoort bij uw ZZP verzekeringen pakket.

Lees meer

Rechtsbijstandverzekering

Onze rechtsbijstandverzekering beschermt u tegen juridische consequenties. Uw onderneming doet dagelijks transacties waarbij allerlei risico’s horen. Van het aanschaffen van meubilair tot het aannemen van personeel. Ook kunt u partijen tegenkomen die u niet wil betalen omdat men niet levert zoals dat is afgesproken. Wij zorgen voor de bijstand. Deze verzekering is de actieve aanvulling van de AVB en kan enkel indien u al een AVB heeft afgesloten.

Lees meer

Koeriersverzekering

Koeriersverzekering, voor alle koeriersbedrijven. Voor alle ondernemers die als koerier werkzaam zijn hebben we een passende verzekering. Of u nu een pakketdienst heeft, ZZPer bent of meerdere personeelsleden heeft. Denkt u aan een vervoerdersaansprakelijkheidsverzekering en de koeriers-aanprakelijkheidsverzekering ?

Lees meer

Bedrijfsautoverzekering

De beste en voordeligste bestelautoverzekering direct afsluiten. We werken met 55 maatschappijen samen en garanderen een fantastische verzekering voor de laagste premie. We vergelijken zowel op prijs als op kwaliteit. Aan u de keuze….

Lees meer

Vrachtwagenverzekering

Het verzekeren van een vrachtauto is gespecialiseerd werk, een verkeerd advies omtrent uw vrachtautoverzekering kan de dekking ongedaan maken of de premie onnodig hoog laten oplopen. De premie voor uw vrachtautoverzekering is afhankelijk van heel wat meer zaken dan bij een autoverzekering. Laat Beterverzekeren.nl een premievergelijk uitvoeren.

Lees meer