»ZZP-verzekeringen
ZZP-verzekeringen2019-02-12T15:57:55+00:00

ZZP-verzekeringen

Kies een verzekering voor Zelfstandigen Zonder Personeel, zie onder

ZZP verzekeringen, vergelijk ze allemaal!

Bereken uw premie

Uw offerte aanvraag wordt bij verschillende maatschappijen en volmachtbedrijven aangeboden. Dit houdt in dat uw gegevens gebruikt worden voor een aanvraag of offerte.

Mocht u dit niet wensen verzoeken we u vooraf contact met ons op te nemen.

Een ZZP’er is een zelfstandig ondernemer zonder personeel, die verantwoordelijk voor alles binnen zijn organisatie, alles wat er aan werk gedaan of gelaten wordt heeft direct met u als ZZPer te maken.  U kunt zorgeloos werken door onze ZZP verzekering. Onze ZZP verzekeringen beschermen u tegen de financiële gevolgen van een schade of een schadeclaim.

ZZP premievergelijk voor alle verzekeringen. Voordeligste keuze en beste voorwaarden. Bereken direct online de premie en sluit direct af of vraag een offerte aan.

Als ZZP er bent u een zelfstandig ondernemer. U heeft veel minder rechten dan een particuliere consument. De wet beschermt de particuliere consument veel beter dan de ondernemer. U dient zich te realiseren dat u dit zelf moet regelen. De vraag is wat u moet verzekeren.

U kunt zelf bepalen wat u wilt verzekeren, de opbouw van vragen is zodanig dat u aan het eind in principe alle vragen heeft gehad die van belang zijn. Het doel van ZZP verzekeringen afsluiten is dat uw bedrijf niet gevaar komt bij schade.  Daarin kunt u zover gaan als u wilt. Onze taak is u de mogelijkheid te bieden. Pas bij schade komt u er achter of u goed verzekerd bent,  u kunt dus door een enkele schade jaren voor niets hard gewerkt hebben.

Welke verzekering heeft u nodig?

We zijn gespecialiseerd in alle bedrijfsverzekeringen, ook in bestelautoverzekeringen. U maakt de berekening online maar we zijn zeker geen standaard online-assurantie kantoor. U wordt terug gebeld na een offerte of aanvraag. We zijn een bedrijf dat gebruik maakt van de digitale mogelijkheden in combinatie met persoonlijk contact.

Natuurlijk kunt u ook een bedrijfsautoverzekering bij ons afsluiten, let op; zeer lage premie!! Indien u een bedrijfspand heeft is het wellicht verstandig een inventaris-goederenverzekering bij uw zakelijke-opstalverzekering af te sluiten. U kunt overigens desgewenst een volledig MKBpakket bij ons afsluiten.

Laat uw bedrijf VLIEGEN!

Reisverzekering | Beterverzekeren

Aansprakelijkheidsverzekering

De AVB dekt aansprakelijkheid voor schade aan zaken en/of personen door u, of door de door u geleverde goederen. Dit naar uw eigen keuze en mogelijkheden. Het is dus niet voldoende dat er schade is, uw bedrijf, de verzekerde, moet voor die schade aansprakelijk zijn en de schade moet het gevolg zijn van zaakschade en/of personenschade. Het is een belangrijk onderdeel van de ZZP verzekeringen.

Lees meer

Gebouwenverzekering

De AVB dekt aansprakelijkheid voor schade aan zaken en/of personen door u, of door de door u geleverde goederen. Dit naar uw eigen keuze en mogelijkheden. Het is dus niet voldoende dat er schade is, uw bedrijf, de verzekerde, moet voor die schade aansprakelijk zijn en de schade moet het gevolg zijn van zaakschade en/of personenschade. Dit hoort bij uw ZZP verzekeringen pakket.

Lees meer

Rechtsbijstandverzekering

Onze rechtsbijstandverzekering beschermt u tegen juridische consequenties. Uw onderneming doet dagelijks transacties waarbij allerlei risico’s horen. Van het aanschaffen van meubilair tot het aannemen van personeel. Ook kunt u partijen tegenkomen die u niet wil betalen omdat men niet levert zoals dat is afgesproken. Wij zorgen voor de bijstand. Deze verzekering is de actieve aanvulling van de AVB en kan enkel indien u al een AVB heeft afgesloten.

Lees meer

Koeriersverzekering

Koeriersverzekering, voor alle koeriersbedrijven. Voor alle ondernemers die als koerier werkzaam zijn hebben we een passende verzekering. Of u nu een pakketdienst heeft, ZZPer bent of meerdere personeelsleden heeft. Denkt u aan een vervoerdersaansprakelijkheidsverzekering en de koeriers-aanprakelijkheidsverzekering ?

Lees meer

Bedrijfsautoverzekering

De beste en voordeligste bestelautoverzekering direct afsluiten. We werken met 55 maatschappijen samen en garanderen een fantastische verzekering voor de laagste premie. We vergelijken zowel op prijs als op kwaliteit. Aan u de keuze….

Lees meer

Vrachtwagenverzekering

Het verzekeren van een vrachtauto is gespecialiseerd werk, een verkeerd advies omtrent uw vrachtautoverzekering kan de dekking ongedaan maken of de premie onnodig hoog laten oplopen. De premie voor uw vrachtautoverzekering is afhankelijk van heel wat meer zaken dan bij een autoverzekering. Laat Beterverzekeren.nl een premievergelijk uitvoeren.

Lees meer