Autoverzekeringen vergelijken

Autoverzekeringen informatie en vergelijken op prijs en kwaliteit

Autoverzekeringen; online de premie berekenen en direct verzekeren of een offerte aanvragen.

SERVICE? Wij bellen u altijd terug en geven voorlichting!

Premie berekenen

Onderaan de tekst ziet u alle informatie over autoverzekeringen. Uw auto verzekering moet ook de beste autoverzekering zijn. U bespaart honderden euro’s. Uw autoverzekering kan echt veel goedkoper.

Uw autoverzekering vergelijken op prijs en kwaliteit met een online prijsvergelijking. Bereken uw autoverzekering en laat ons de goedkoopste en meest passende verzekering voor uw auto vinden.

Op de vergelijkingssite van Beterverzekeren kunt u uw autoverzekering vergelijken met zo’n 55 andere verzekeringsmaatschappijen. U bepaalt zelf of u kiest voor de goedkoopste verzekering of de verzekering met de meest gunstige voorwaarden.

Autoverzekering | Beterverzekeren

Welke autoverzekering past bij u?

Met de autoverzekering van Beterverzekeren.nl bent u gegarandeerd goed én voordelig verzekerd. Hieronder geven wij uitleg over de drie soorten autoverzekeringen van Beterverzekeren.nl.

WA Autoverzekering

Wij raden de WA Autoverzekering aan voor auto’s ouder dan acht jaar, met uitzondering van bijzondere auto’s zoals oldtimers. Met onze WA Autoverzekering verzekert u zich voor schade die u aan derden veroorzaakt met uw voertuig. Iedere autobezitter die de weg op gaat is verplicht om in ieder geval een WA verzekering af te sluiten.

WA Plus Autoverzekering

Wij raden de WA Plus Autoverzekering aan voor auto’s van vier tot acht jaar oud, met uitzondering van bijzondere auto’s zoals oldtimers. Met onze WA Plus Autoverzekering verzekert u zich naast de WA ook voor schade aan uw eigen voertuig als gevolg van brand, blikseminslag, hagelschade, diefstal, storm, botsen met loslopende dieren en ruitbreuk.

WA Casco Autoverzekering

Wij raden de WA Casco Autoverzekering aan voor auto’s jonger dan vier a vijf jaar. Het is natuurlijk ook afhankelijk van de premie en de restwaarde van de auto. Met een hoge restwaarde (dagwaarde) van uw auto en een relatieve lage premie kiezen veel mensen ervoor de casco dekking wat langer voort te zetten.

Overzicht dekking autoverzekering

Dekking WA WA +
Beperkt casco
WA +
Volledig casco
Schade aan anderen X X X
Brand X X
Diefstal, inbraak, joyriding X X
Ruitbreuk X X
Botsing loslopende dieren X X
Storm, hagel, overstroming X X
Botsen en omslaan X
Aanrijding X
Te water raken X
Vandalisme X
Slippen X

Vragen over deze verzekering?

In een gratis adviesgesprek vertellen we u graag meer over onze verzekeringen. Liever eerst telefonisch contact met onze klantenservice? Dat kan via 026-3709970!

Plan een gratis adviesgesprek

Klantenservice Beterverzekeren.nl
KLANTENSERVICE
We willen u graag van dienst zijn bij het berekenen van de premie. Mail info@beterverzekeren.nl of bel ons direct via onderstaande knop:
Bel 026-3709970
ALLE VERVOERSVERZEKERINGEN
MEER OVER AUTOVERZEKERING

Automerken

Veelgestelde vragen