Autoverzekeringen vergelijken

Goedkope autoverzekering nodig? Vergelijk nu op prijs en kwaliteit!

Goedkope autoverzekeringen, online de premie berekenen; offerte opvragen of direct verzekeren!

Direct een verzekering afgesloten? Wij nemen altijd contact op om te controleren of de gekozen verzekering daadwerkelijk bij jouw wensen past.

Premie berekenen

Dé vergelijkingswebsite voor jou.

Informatie of een premie voor autoverzekeringen nodig? Je bent hier aan het goede adres!

Bij ons kun je een autoverzekering vergelijken op prijs en kwaliteit met de online prijsvergelijking. Bereken je autoverzekering premie en vind de goedkoopste en meest passende verzekering voor jouw auto.

Op de vergelijkingssite van Beterverzekeren vergelijken we autoverzekeringen met zo’n 55 andere verzekeringsmaatschappijen. Je bepaalt zelf of je kiest voor de goedkoopste verzekering of de verzekering met de meest gunstige voorwaarden.

Autoverzekering | Beterverzekeren

Welke autoverzekering heb ik nodig?

Met de autoverzekering van Beterverzekeren.nl bent u gegarandeerd goed én voordelig verzekerd. Hieronder geven wij uitleg over de drie soorten dekkingen als je autoverzekeringen gaat vergelijken op Beterverzekeren.nl.

WA Autoverzekering

Wij raden de WA Autoverzekering aan voor auto’s ouder dan acht jaar, met uitzondering van bijzondere auto’s zoals oldtimers. Met onze WA Autoverzekering verzeker je je voor schade die je aan derden veroorzaakt met uw voertuig. Iedere autobezitter die de weg op gaat is verplicht om in ieder geval een WA verzekering af te sluiten.

WA Plus Autoverzekering

Wij raden de WA Plus Autoverzekering aan voor auto’s van vier tot acht jaar oud, met uitzondering van bijzondere auto’s zoals oldtimers. Met onze WA Plus Autoverzekering verzeker je je naast de WA ook voor schade aan uw eigen voertuig als gevolg van brand, blikseminslag, hagelschade, diefstal, storm, botsen met loslopende dieren en ruitbreuk.

WA Casco Autoverzekering

Wij raden de WA Casco Autoverzekering aan voor auto’s jonger dan vier a vijf jaar. Het is natuurlijk ook afhankelijk van de premie en de restwaarde van de auto. Met een hoge restwaarde (dagwaarde) van de auto en een relatieve lage premie kiezen veel mensen ervoor de casco dekking wat langer voort te zetten.

Aanvullende dekkingen

Welke dekking je ook kiest, wij raden je altijd aan verkeersrechtsbijstand en een schadeverzekering voor inzittenden af te sluiten. Kort gezegd kan de rechtsbijstand verkeersmodule je helpen wanneer jij ten onrechte aansprakelijk wordt gesteld voor een schade. Je wordt dan bijgestaan door een jurist omdat het vaak lastig is dit alleen aan te vechten. Met een schadeverzekering inzittenden kun je bij een ongeval schade aan je spullen en letselschade vergoed krijgen tot een bepaald verzekerd bedrag.

Overzicht dekking autoverzekering

Dekking WA WA +
Beperkt casco
WA +
Volledig casco
Schade aan anderen X X X
Brand X X
Diefstal, inbraak, joyriding X X
Ruitbreuk X X
Botsing loslopende dieren X X
Storm, hagel, overstroming X X
Botsen en omslaan X
Aanrijding X
Te water raken X
Vandalisme X
Slippen X

Vragen over deze verzekering?

In een gratis adviesgesprek vertellen we u graag meer over onze verzekeringen. Liever eerst telefonisch contact met onze klantenservice? Dat kan via 06 – 34 88 69 91!

Plan een gratis adviesgesprek

Klantenservice Beterverzekeren.nl
KLANTENSERVICE
We willen u graag van dienst zijn bij het berekenen van de premie. Mail admin@beterverzekeren.nl of bel ons direct via onderstaande knop:
Bel 06 – 34 88 69 91
ALLE VERVOERSVERZEKERINGEN
MEER OVER AUTOVERZEKERING

Automerken

Veelgestelde vragen