Brandverzekering vergelijken

Of het nu gaat om uw huis of het gebouw van uw bedrijf, u bent graag verzekerd tegen brandschade en dus wilt u een brandverzekering vergelijken. Dat snappen we. De brandverzekering zoals we ‘m kennen bestaat echter niet meer, want de dekking tegen schade door brand is tegenwoordig veelal opgenomen in de woonhuis-, inboedel- of opstalverzekering.

Goed nieuws: u kunt ook deze verzekeringen vergelijken bij Beterverzekeren.nl. Na het invullen van uw gegevens in onze vergelijkingsmodule maken diverse aanbieders meteen een berekening van de eventuele premie. U kunt vervolgens gemakkelijk een offerte aanvragen of de gewenste verzekering direct online afsluiten.

Brandverzekering voor uw huis (particulieren)

Met een opstalverzekering van Beterverzekeren.nl zijn uw woonhuis en bijgebouwen naast een verzekering tegen brandschade ook verzekerd tegen glasschade, vandalisme, overspanning, waterschade, schroeien, zengen en smelten, diefstal en diefstal zonder braak. Met een inboedelverzekering zijn ook uw huisraad, computerapparatuur, sieraden en contant geld meeverzekerd.

Kortom, de opstal- en inboedelverzekering dekken schade aan respectievelijk uw huis zelf (inclusief hetgeen er aan vast zit, zoals zonnepanelen) en alles wat zich in en rondom uw woning bevindt. Vergelijk hier diverse opstalverzekeringen en kies de beste optie of druk hieronder op de knop en ontdek uw meest voordelige inboedelverzekering.

Inboedelverzekering vergelijken

Brandverzekering vergelijken (zakelijk)

Uw bedrijfspand is vaak één van de grootste investeringen die u doet en dus wilt u goed beschermd zijn. Daarom kunt u bij Beterverzekeren.nl in de vorm van een bedrijfsgebouwenverzekering ook een zakelijke brandverzekering vergelijken en afsluiten. Deze bedrijfsgebouwenverzekering dekt materiële schade aan uw bedrijfspand door onder andere:

  • brand
  • blikseminslag
  • storm
  • water
  • inbraak

In uw bedrijfspand bevinden zich ongetwijfeld ook belangrijke componenten van uw bedrijfsvoering. Denk aan computerapparatuur, machines, meubilair of de administratie. Ook daarvoor kunt u een brandverzekering vergelijken en afsluiten: de inventarisverzekering. Daarmee verzekert u uw goederen bedrijfsinventaris tegen o.a. diefstal, storm en brand. Vergelijk de inventarisverzekering hier of druk op de knop en maak kennis met de beste bedrijfsgebouwenverzekering.

Bedrijfsgebouwenverzekering vergelijken

Vragen over deze verzekering?

In een gratis adviesgesprek vertellen we u graag meer over onze verzekeringen. Liever eerst telefonisch contact met onze klantenservice? Dat kan via 026-3709970!

Plan een gratis adviesgesprek

Klantenservice Beterverzekeren.nl
KLANTENSERVICE
We willen u graag van dienst zijn bij het berekenen van de premie. Mail info@beterverzekeren.nl of bel ons direct via onderstaande knop:
Bel 026-3709970
ALLE WOONVERZEKERINGEN