Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekeringen vergelijken

Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekeringen vergelijken?

Vergelijk hier alle bedrijfsaansprakelijkheidsverzekeringen en vraag direct online de verzekering aan. Alleen de goedkoopste!

Bereken hieronder direct de premie, met een paar minuten geregeld.

Let op; na het invullen van de eerste vragen, vink hieronder aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven aan om op berekenen te kunnen klikken.

Wat is een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering?

Oeps, net een kop koffie over de laptop van je opdrachtgever gestoten? Als ondernemer loop je risico’s die je flink wat geld kunnen kosten. Gelukkig zijn deze risico’s gemakkelijk af te dekken met een aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven, zoals een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering ZZP of een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering MKB. Wanneer je tijdens je werk schade aanricht aan andermans eigendommen of personen is dit gedekt met deze bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering (AVB). Met een gerust hart aan het werk dus!

De premie is altijd de scherpste en we hebben het je zo makkelijk mogelijk gemaakt. Na beantwoording van de vragen zie je namelijk direct de premie van de belangrijkste verzekeringsmaatschappijen. Naast de module staat een beroepenlijst, hier kun je zien onder welke branche jouw bedrijf valt.

Sluit hierboven direct je aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven af!

Is de goedkoopste bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering wel goed?

Ben je aan het werk en maak je schade? Dan ben jij verantwoordelijk en heb je aan een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) helaas niet genoeg. Door een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering af te sluiten kun je veel geld besparen. Je ziet bij onze vergelijking de goedkoopste verzekering met de laagste premie bovenaan staan. Omdat we alleen met betrouwbare verzekeraars werken is de dekking altijd goed. Wil je graag van de hoed en de rand weten? Wij nemen na een offerte aanvraag of een direct afgesloten polis altijd contact op om de voorwaarden door te spreken. Van te voren bellen of mailen mag natuurlijk ook.

Plan een gratis adviesgesprek

Voorbeelden van een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering

 • Je morst inkt op het hemd van je opdrachtgever.
 • Je stoot een antieke vaas van je klant om.
 • Een werkgever draagt met een werknemer een badkuip het huis van de klant binnen. Ze laten de badkuip vallen op de trap. De trap wordt flink beschadigd. Nu staat ongelukkiger wijze klant staat onderaan de trap en krijgt de badkuip tegen zich aan gegleden. Het gebroken been is letselschade.

Deze schades zijn allemaal verzekerd op een aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven.

Er kan door jou of jouw personeel een schade ontstaan tijdens het uitvoeren van een opdracht. Zo’n schade kan zowel door jezelf worden veroorzaakt als door ingehuurd personeel of onderaannemers. Het kan variëren van een kleine schade of van een schade van tienduizenden euro’s. Een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering geeft onder andere dekking voor schades die door (medewerkers van) jouw bedrijf, aan derden zijn toegebracht. De claimbewustheid van klanten en consumenten is in het algemeen is erg groot. Dit heeft als gevolg dat voor allerhande schades jij aansprakelijk gesteld kan worden, ook voor schades waar u helemaal niet aansprakelijk voor bent. Een verzekering die u beschermt tegen aansprakelijkheidsclaims is dan ook noodzakelijk, ook onterechte claims worden in behandeling genomen.

Daarom is voor bijna alle bedrijven een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering essentieel. Onderstaand zijn de onderdelen die verzekerd kunnen worden.

 1. Contractuele aansprakelijkheidsverzekering;
 2. Aansprakelijkheidsverzekering voor zaken;
 3. Werkgeversaansprakelijkheidsverzekering;
 4. Productaansprakelijkheidsverzekering;
 5. Aansprakelijkheidsverzekering voor daden van ondergeschikte.

Waarom een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering afsluiten bij Beterverzekeren?

Wij bieden je een van de meeste brede selecties aan verzekeringen aan omdat we met veel verzekeraars samenwerken. Hierdoor kom je bij ons snel achter de scherpste premie die er te vinden is. Waar veel assurantiepersonen en internetaanbieders stoppen, gaan wij van Beterverzekeren verder. Ik leg je graag uit waarom;

 • Natuurlijk wil jij een scherpe premie, maar een verzekering afsluiten eindigt niet daar. Het begint met een goede inventarisatie van jouw risico’s, iets waar wij bij Beterverzekeren gespecialiseerd in zijn, en enthousiast van worden.
 • Wanneer jij een schade hebt, wil jij goede begeleiding en iemand die meedenkt. Waar veel anderen een doorgeefluik van de verzekeraar zijn, denken wij proactief met jou mee en nemen wij jou zoveel mogelijk werk uit handen. Wij zijn immers de experts.
 • Afsluiten en contact hebben kan natuurlijk digitaal maar wanneer jij een dringend probleem hebben staan wij altijd telefonisch voor jou klaar. Duidelijk, persoonlijk en efficiënt contact is onze focus en wij zijn dan ook trots op ons motto, de klant staat centraal.

bedrijfsaansprakelijkheidsverzekeringen

Hoe belangrijk is een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering?

De bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering is vaak de belangrijkste verzekering van jouw bedrijf. Deze verzekering is nodig en soms zelfs verplicht, om te voorkomen dat een forse schade het einde van je bedrijf is. Een AVB, bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering, geeft dekking voor alle materiële- en letselschades. Dus wanneer een ondernemer of het personeel schade veroorzaakt is dit verzekerd.

Bereken online de premie van uw bedrijfsaansprakelijkheid.

Naast bedrijfsaansprakelijkheid bestaat er ook een beroepsaansprakelijkheidsverzekering. Bij beroepsaansprakelijkheid spreken we over financiële schade door een beroepsfout. Lees hier meer over op de pagina beroepsaansprakelijkheidsverzekering of lees onze blog over het verschil tussen beide door hier te klikken.

Kosten bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering

Benieuwd naar de kosten van een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering? Die kunt u eenvoudig online berekenen bij Beterverzekeren. De exacte kosten zijn afhankelijk van de branche waarin u werkzaam bent, het verzekerde bedrag en o.a. het aantal medewerkers. Vul daarom de berekeningstool in om de exacte AVB kosten te berekenen.

Natuurlijk kun je zelf de betalingstermijn bepalen. De keuzes zijn ‘bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering kosten per jaar’ of ‘bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering kosten per maand’. Ook heb je bij ons de mogelijkheid om per kwartaal of half jaar te betalen.

Stappenplan voor het maken van een premieberekening:

 1. Vul stap voor stap de gevraagde gegevens in en kies de dekking;
 2. Je ziet de premies en voorwaarden van de maatschappijen;
 3. Vul je gegevens in voor een offerte of een aanvraag;
 4. Wij nemen contact op;
 5. Jij beslist, en je hebt altijd een 14 dagen bedenktijd.

Heb ik ook een WEGAM / WEGAS verzekering nodig?

Stel je voor; het is glad buiten en jouw werknemer is te voet onderweg naar een klant. Hij glijdt uit en breekt zijn pols. Jij hebt als werkgever voor deze schade een vergoedingsplicht. Dit geldt als een werknemer schade oploopt in het verkeer, zowel tijdens woon-werk verkeer als tijdens werktijd. De WEGAM-dekking is een aanvulling op uw AVB (aansprakelijkheid). Zo gaan jouw werknemers voor, na en tijdens werktijd goed verzekerd op pad. We geven je graag voorlichting.

Heeft u al een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering?

Wij gaan graag voor jou na of alle bedrijfsactiviteiten in de polis zijn opgenomen. Misschien wil je gewoon weten of je bij ons voordeliger uit bent. Mogelijk zijn een aantal activiteiten gestaakt of zijn inmiddels nieuwe activiteiten binnen jouw bedrijf gestart. Veranderingen moeten wel aan de verzekeraar worden doorgegeven, willen aansprakelijkheidsclaims op basis van die nieuwe activiteiten op de polis zijn gedekt. Wellicht kan de premie omlaag als je met bepaalde activiteiten gestopt bent. Een uitbreiding van de activiteiten zal ook een uitbreiding van aansprakelijkheidsrisico’s met zich meebrengen. Voor nader advies kun je natuurlijk contact met ons opnemen.

Vragen over deze verzekering?

In een gratis adviesgesprek vertellen we u graag meer over onze verzekeringen. Liever eerst telefonisch contact met onze klantenservice? Dat kan via 06 – 34 88 69 91!

Plan een gratis adviesgesprek

UITLEG PREMIE BEREKENEN
Klantenservice Beterverzekeren.nl
KLANTENSERVICE
We willen u graag van dienst zijn bij het berekenen van de premie. Mail admin@beterverzekeren.nl of bel ons direct via onderstaande knop:
Bel 06 - 34 88 69 91
BEROEPENLIJST
De beroepenlijst helpt u met het vinden van uw beroep. Staat uw beroep er niet tussen? Neem dan contact met ons op.
ALLE BEDRIJFSVERZEKERINGEN