Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekeringen vergelijken

Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekeringen vergelijken

De goedkoopste bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering, vergelijk alle bedrijfsaansprakelijkheidsverzekeringen en vraag online de verzekering aan.

Bereken hieronder direct uw premie!

Let op; na het invullen van de eerste vragen, vink hieronder  aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven aan om op berekenen te kunnen klikken.

Bereken en vergelijk bedrijfsaansprakelijkheidsverzekeringen.

Een ZZP bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering of een MKB bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering, de premie is altijd de scherpste. We hebben het voor u zo makkelijk mogelijk gemaakt. Na beantwoording van de vragen ziet u direct de premie ziet van de belangrijkste verzekeringsmaatschappijen. Naast de module ziet u een beroepenlijst, hier kunt zien onder welke branche uw bedrijf valt.

Uk kunt direct uw verzekering afsluiten.

Webshops vallen onder winkels bijvoorbeeld.

Is de goedkoopste bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering wel goed?

U ziet bij onze vergelijking de goedkoopste verzekering met de laagste premie bovenaan staan. We werken alleen met de betere verzekeringsmaatschappijen. Toch zijn er zijn veel verschillen in zakelijke aansprakelijkheidsverzekeringen. Daarom nemen we altijd na een offerte aanvraag of een direct afgesloten polis contact op.  U kunt ons ook bellen of mailen.

026-3709970
of

Wat is een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering?

Om te beginnen is al ons personeel is gecertificeerd, ze hebben allen ruime ervaring en vertellen u graag waarom een u wel of geen verzekering nodig zou hebben.

Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering is de basis van uw bedrijf. Iedereen maakt fouten en niemand is perfect. Deze verzekering is nodig om te voorkomen dat een forse schade het einde van uw bedrijf is.

Een AVB, bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering, geeft dekking voor alle materiële- en letselschades. Dus wanneer een ondernemer of het personeel schade veroorzaakt is dit verzekerd. Voorbeeld: een werkgever draagt met een werknemer een badkuip het huis van de klant binnen. Ze laten de badkuip vallen op de trap. De trap wordt flink beschadigd; dit is materiële schade. Nu staat ongelukkiger wijze klant staat onderaan de trap en krijgt de badkuip tegen zich aan gegleden. Het gebroken been is letselschade. Deze schades zijn verzekerd op uw aansprakelijkheidsverzekering bedrijven.

Bereken online de premie van uw bedrijfsaansprakelijkheid.

Naast bedrijfsaansprakelijkheid bestaat er ook een beroepsaansprakelijkheidsverzekering. Bij beroepsaansprakelijkheid spreken we over financiële schade door een beroepsfout. Lees hier meer over op de pagina beroepsaansprakelijkheidsverzekering.

bedrijfsaansprakelijkheidsverzekeringen

Hoe belangrijk is een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering?

Er kan door u of uw personeel een schade ontstaan tijdens het uitvoeren van een opdracht. Zo’n schade kan zowel door u worden veroorzaakt als door ingehuurd personeel of onderaannemers. Het kan variëren van een kleine schade of van een schade van tienduizenden euro’s. Een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering geeft onder andere dekking voor schades die door (medewerkers van) uw bedrijf, aan derden zijn toegebracht. De claimbewustheid van uw klanten en consumenten is in het algemeen is erg groot. Dit heeft als gevolg dat u voor allerhande schades aansprakelijk gesteld kan worden, ook voor schades waar u helemaal niet aansprakelijk voor bent. Een verzekering die u beschermt tegen aansprakelijkheidsclaims is dan ook noodzakelijk, ook onterechte claims worden in behandeling genomen.

Dus ja, u heeft een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering zeker nodig. Onderstaand zijn de onderdelen die verzekerd kunnen worden.

 1. Contractuele aansprakelijkheidsverzekering;
 2. Aansprakelijkheidsverzekering voor zaken;
 3. Werkgeversaansprakelijkheidsverzekering;
 4. Productaansprakelijkheidsverzekering;
 5. Aansprakelijkheidsverzekering voor daden van ondergeschikte.

Aansprakelijkheidsverzekering bedrijven afsluiten

Op deze site berekent u alle relevante bedrijfsaansprakelijkheidsverzekeringen en kunt u de voordeligste kiezen. De verzekeringsmaatschappijen staan op een rij, de goedkoopste bovenaan. Selecteer de bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering die u wenst en sluit hem direct online af. U heeft ook de optie om er een offerte van te maken. De offerte ontvangt u per mail en we bellen u terug om te bespreken of het de juiste verzekering voor uw bedrijf is.

Een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering tijdens de uitoefening van uw beroep is wel zo verstandig! Een ZZP-er heeft zeker ook een aansprakelijkheidsverzekering nodig. De werkgeversaansprakelijkheid vervalt omdat u geen personeel heeft. Zodra een ZZP-er personeel krijgt moeten de verzekeringen dus worden aangepast!

Beterverzekeren is gespecialiseerd in alle MKB pakketverzekeringen.

Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering kosten

Benieuwd naar de bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering premie? Die kunt u eenvoudig online berekenen bij Beterverzekeren. Niet alleen de bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering kosten maar ook andere bedrijfsverzekering kosten. In de online tool vult u de gevraagde gegevens in. U bepaalt zelf hoe vaak u wilt betalen. U kunt kiezen voor de optie ‘bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering kosten per jaar’ of ‘bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering kosten per maand’. U heeft zelfs de mogelijkheid om per kwartaal of half jaar te betalen.

De exacte kosten zijn afhankelijk van de branche waarin u werkzaam bent, het verzekerde bedrag en o.a. het aantal medewerkers. Vul daarom de berekeningstool in om de exacte AVB kosten te berekenen.

Uw offerte aanvraag wordt bij verschillende maatschappijen en volmachtbedrijven aangeboden. Dit houdt in dat uw gegevens gebruikt worden voor een aanvraag of offerte. Mocht u dit niet wensen verzoeken we u vooraf contact met ons op te nemen (026-3709970).

Stappenplan voor het maken van een premieberekening:

 1. Vul stap voor stap de gevraagde gegevens in en kies uw dekking;
 2. U ziet de premies en voorwaarden van de maatschappijen;
 3. Indien gewenst uw gegevens voor een offerte of aanvraag opsturen;
 4. Wij nemen contact op;
 5. U beslist.

Heeft u al een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering?

Wij gaan graag voor u na of al uw bedrijfsactiviteiten in de polis zijn opgenomen. Mogelijk zijn een aantal activiteiten gestaakt of zijn inmiddels nieuwe activiteiten binnen uw bedrijf gestart. Al die veranderingen moeten wel aan de verzekeraar worden doorgegeven, willen aansprakelijkheidsclaims uit hoofde van die nieuwe activiteiten op de polis zijn gedekt. Wellicht kan de premie omlaag als u met bepaalde activiteiten gestopt bent. Een uitbreiding van de activiteiten zal ook een uitbreiding van aansprakelijkheidsrisico’s met zich meebrengen. Voor nader advies kunt u contact met ons opnemen.

WEGAM / WEGAS

De WEGAM-dekking is een relatief nieuwe verzekering. Indien een werknemer schade oploopt in het verkeer, zowel tijdens woon-werk verkeer als tijdens werktijd, is de werkgever schadevergoedingsplichtig. De WEGAM-dekking is een aanvulling op uw AVB (aansprakelijkheid). Zo gaan uw werknemers voor, na en tijdens werktijd goed verzekerd op pad. We geven u graag voorlichting.

Voor het MKB en eenmanszaak is zakelijke zekerheid onmisbaar, de premie is eenvoudig te berekenen, onder kunt u informatie vinden over een aansprakelijkheidsverzekering bedrijven.

AVB voor bedrijfsadviseurs en interims

Met een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering verzekert u bijvoorbeeld de materiële schade die u veroorzaakt. Deze basisverzekering heeft eigenlijk ieder bedrijf nodig. Er zijn vele onderdelen binnen deze verzekering die van belang kunnen zijn, we bellen u daarom altijd terug.

Over Beterverzekeren.nl

U maakt de berekening online maar we zijn zeker geen online-assurantie kantoor. U wordt altijd teruggebeld na een offerte of aanvraag. We zijn een bedrijf dat gebruik maakt van de digitale mogelijkheden in combinatie met persoonlijk contact.

Bij Beterverzekeren profiteert u van de volgende zakelijke zekerheden:

 • Laagste premie
 • Premievergelijk
 • Ongebonden onafhankelijk advies
 • Perfecte service
 • Al ons personeel is volledig gecertificeerd
 • Goede bereikbaarheid
 • Vertrouwde goede maatschappijen

Vragen over deze verzekering?

In een gratis kennismakingsgesprek vertellen we u graag meer over onze verzekeringen. Liever eerst telefonisch contact met onze klantenservice? Dat kan via 026-3709970!

Plan een gratis kennismakingsgesprek

UITLEG PREMIE BEREKENEN
Klantenservice Beterverzekeren.nl
KLANTENSERVICE
We willen u graag van dienst zijn bij het berekenen van de premie. Mail info@beterverzekeren.nl of bel ons direct via onderstaande knop:
Bel 026-3709970
BEROEPENLIJST
De beroepenlijst helpt u met het vinden van uw beroep. Staat uw beroep er niet tussen? Neem dan contact met ons op.
ALLE BEDRIJFSVERZEKERINGEN