»»Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering
Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering2019-04-29T11:43:46+00:00

Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering vergelijken

Een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering vergelijken? Dat kan snel en eenvoudig online bij Beterverzekeren. Een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering of aansprakelijkheidsverzekering bedrijven wordt ook wel een zakelijke aansprakelijkheidsverzekering genoemd. Wilt u een zakelijke aansprakelijkheidsverzekering vergelijken? Lees dan snel verder en bereken via onderstaande knop direct uw premie!

Premie berekenen

Wat is een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering?

We horen deze vraag vaak: wat is een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering en waarom is deze verzekering nodig? Een AVB, bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering, geeft dekking voor alle materiële- en letselschades. Dus wanneer een ondernemer of het personeel schade veroorzaakt is dit verzekerd. Voorbeeld: een werkgever draagt met een werknemer een badkuip het huis van de klant binnen. Ze laten de badkuip vallen op de trap. De trap wordt flink beschadigd; dit is materiële schade. Nu staat ongelukkiger wijze klant staat onderaan de trap en krijgt de badkuip tegen zich aan gegleden. Het gebroken been is letselschade. Deze schades zijn verzekerd op uw aansprakelijkheidsverzekering bedrijven.

Bereken online de premie van uw bedrijfsaansprakelijkheid.

Naast bedrijfsaansprakelijkheid bestaat er ook een beroepsaansprakelijkheidsverzekering. Bij beroepsaansprakelijkheid spreken we over financiële schade door een beroepsfout. Lees hier meer over op de pagina beroepsaansprakelijkheidsverzekering.

Hoe belangrijk is een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering?

Er kan door u of uw personeel een schade ontstaan tijdens het uitvoeren van een opdracht. Zo’n schade kan zowel door u worden veroorzaakt als door ingehuurd personeel of onderaannemers. Het kan variëren van een kleine schade of van een schade van tienduizenden euro’s. Een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering geeft onder andere dekking voor schades die door (medewerkers van) uw bedrijf, aan derden zijn toegebracht. De claimbewustheid van uw klanten en consumenten is in het algemeen is erg groot. Dit heeft als gevolg dat u voor allerhande schades aansprakelijk gesteld kan worden, ook voor schades waar u helemaal niet aansprakelijk voor bent. Een verzekering die u beschermt tegen aansprakelijkheidsclaims is dan ook noodzakelijk, ook onterechte claims worden in behandeling genomen.

Dus ja, u heeft een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering zeker nodig. Onderstaand zijn de onderdelen die verzekerd kunnen worden.

 1. Contractuele aansprakelijkheidsverzekering;
 2. Aansprakelijkheidsverzekering voor zaken;
 3. Werkgeversaansprakelijkheidsverzekering;
 4. Productaansprakelijkheidsverzekering;
 5. Aansprakelijkheidsverzekering voor daden van ondergeschikte.

Aansprakelijkheidsverzekeringbedrijven

Op deze site berekent u alle relevante bedrijfsaansprakelijkheidsverzekeringen en kunt u de voordeligste kiezen. De verzekeringsmaatschappijen staan op een rij, de goedkoopste bovenaan. Selecteer de bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering die u wenst en sluit hem direct online af. U heeft ook de optie om er een offerte van te maken. De offerte ontvangt u per mail en we bellen u terug om te bespreken of het de juiste verzekering voor uw bedrijf is.

Een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering tijdens de uitoefening van uw beroep is wel zo verstandig! Een ZZP-er heeft zeker ook een aansprakelijkheidsverzekering nodig. De werkgeversaansprakelijkheid vervalt omdat u geen personeel heeft. Zodra een ZZP-er personeel krijgt moeten de verzekeringen dus worden aangepast!

Beterverzekeren is gespecialiseerd in alle MKB pakketverzekeringen.

Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering kosten

Benieuwd naar de bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering premie? Die kunt u eenvoudig online berekenen bij Beterverzekeren. Niet alleen de bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering kosten maar ook andere bedrijfsverzekering kosten. In de online tool vult u de gevraagde gegevens in. U bepaalt zelf hoe vaak u wilt betalen. U kunt kiezen voor de optie ‘bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering kosten per jaar’ of ‘bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering kosten per maand’. U heeft zelfs de mogelijkheid om per kwartaal of half jaar te betalen.

De exacte kosten zijn afhankelijk van de branche waarin u werkzaam bent, het verzekerde bedrag en o.a. het aantal medewerkers. Vul daarom de berekeningstool in om de exacte AVB kosten te berekenen.

Uw offerte aanvraag wordt bij verschillende maatschappijen en volmachtbedrijven aangeboden. Dit houdt in dat uw gegevens gebruikt worden voor een aanvraag of offerte. Mocht u dit niet wensen verzoeken we u vooraf contact met ons op te nemen (026-3709970).

Stappenplan voor het maken van een premieberekening:

 1. Vul stap voor stap de gevraagde gegevens in en kies uw dekking;
 2. U ziet de premies en voorwaarden van de maatschappijen;
 3. Indien gewenst uw gegevens voor een offerte of aanvraag opsturen;
 4. Wij nemen contact op;
 5. U beslist.

Heeft u al een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering?

Wij gaan graag voor u na of al uw bedrijfsactiviteiten in de polis zijn opgenomen. Mogelijk zijn een aantal activiteiten gestaakt of zijn inmiddels nieuwe activiteiten binnen uw bedrijf gestart. Al die veranderingen moeten wel aan de verzekeraar worden doorgegeven, willen aansprakelijkheidsclaims uit hoofde van die nieuwe activiteiten op de polis zijn gedekt. Wellicht kan de premie omlaag als u met bepaalde activiteiten gestopt bent. Een uitbreiding van de activiteiten zal ook een uitbreiding van aansprakelijkheidsrisico’s met zich meebrengen. Voor nader advies kunt u contact met ons opnemen.

WEGAM / WEGAS

De WEGAM-dekking is een relatief nieuwe verzekering. Indien een werknemer schade oploopt in het verkeer, zowel tijdens woon-werk verkeer als tijdens werktijd, is de werkgever schadevergoedingsplichtig. De WEGAM-dekking is een aanvulling op uw AVB (aansprakelijkheid). Zo gaan uw werknemers voor, na en tijdens werktijd goed verzekerd op pad. We geven u graag voorlichting.

Voor het MKB en eenmanszaak is zakelijke zekerheid onmisbaar, de premie is eenvoudig te berekenen, onder kunt u informatie vinden over een aansprakelijkheidsverzekering bedrijven.

AVB voor bedrijfsadviseurs en interims

Met een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering verzekert u bijvoorbeeld de materiele schade die u veroorzaakt. Deze basisverzekering heeft eigenlijk ieder bedrijf nodig. Er zijn vele onderdelen binnen deze verzekering die van belang kunnen zijn, we bellen u daarom altijd terug.

Over Beterverzekeren.nl

U maakt de berekening online maar we zijn zeker geen online-assurantie kantoor. U wordt altijd teruggebeld na een offerte of aanvraag. We zijn een bedrijf dat gebruik maakt van de digitale mogelijkheden in combinatie met persoonlijk contact.

Bij Beterverzekeren profiteert u van de volgende zakelijke zekerheden:

 • Laagste premie
 • Premievergelijk
 • Ongebonden onafhankelijk advies
 • Perfecte service
 • Al ons personeel is volledig gecertificeerd
 • Goede bereikbaarheid
 • Vertrouwde goede maatschappijen
ALLE BEDRIJFSVERZEKERINGEN
BETERVERZEKEREN.NL

Vragen of hulp nodig bij het vergelijken van verzekeringen?

026-3709970