Inboedelverzekering

Uw inboedel vertegenwoordigt een niet te onderschatten financiële waarde. Brand, diefstal en water kunnen grote schade aanrichten aan uw bezittingen. Via de woonverzekeringen van Beterverzekeren.nl verzekert u uw inboedel tegen deze risico’s en nog veel meer risico’s, zoals schade als gevolg van zengen, smelten en hitte. Onze Inboedelverzekering geeft u de financiële zekerheid die uw kostbare bezittingen verdienen.

Lees meer

Opstalverzekering

Brand, storm en water. Het zijn elementen die zomaar schade aan uw woonhuis, bijgebouwen en tuin kunnen veroorzaken. Maar wat te denken van inbraak en diefstal. Het zijn zaken waar u zich voor verzekert met de woonverzekeringen van Beterverzekeren.nl. Bij deze verzekering verzekert u naast uw woonhuis ook eventuele bijgebouwen, tuin en erfscheiding tegen allerlei schades.

Lees meer

Aansprakelijkheidsverzekering

Wanneer u, een van uw gezinsleden of uw huisdier schade aan derden veroorzaakt, dan levert dit vaak vervelende situaties op. In zo’n geval is het prettig dat u zeker bent van financiële compensatie. Dat kan met onze woonverzekeringen. De aansprakelijkheidverzekering van Beterverzekeren.nl biedt die compensatie tot 2 miljoen Euro per gebeurtenis. U bent er dus zeker van dat ook de financieel omvangrijke schades zijn gedekt.

Lees meer

Rechtbijstandverzekering

Er zijn veel situaties denkbaar waarin u of een van uw gezinsleden een juridisch advies goed kan gebruiken. Bijvoorbeeld bij een conflict met uw werkgever of bij onenigheid met uw buren. Een rechtzaak kost u gemiddeld 3600,- euro. Dan bent u beter af met de rechtsbijstandverzekering van Beterverzekeren.nl. Want die kost u per jaar minder dan 1 uur advocaatkosten.

Lees meer

Ongevallenverzekering

Een snelle huishoudelijk klus, een sportblessure of een slippartij met de fiets. Meestal loopt het goed af maar soms ook niet. Als u of een gezinslid door een ongeluk blijvend invalide wordt of, nog erger, komt te overlijden, biedt de Ongevallenverzekering van Beterverzekeren.nl de nodige financiële compensatie. U kunt zich bij onze woonverzekeringen verzekeren tot 20.000 Euro bij overlijden en tot 200.000 Euro bij blijvende invaliditeit.

Lees meer