Aansprakelijkheidsverzekering ZZP vergelijken

De aansprakelijkheidsverzekering ZZP dekt de aansprakelijkheid voor schade aan zaken en/of personen door u of de door u geleverde goederen. Deze verzekering is een belangrijk onderdeel van het ZZP pakket.

Op zoek naar een goedkope aansprakelijkheidsverzekering ZZP? Bij Beterverzekeren kunt u eenvoudig verzekering voor ZZP’ers vergelijken. Zo vindt u bij ons altijd de goedkoopste ZZP aansprakelijkheidsverzekering.

Meer weten over de verzekering voor ZZP’ers? Lees verder op deze pagina. Direct ZZP aansprakelijkheidsverzekeringen vergelijken? Bereken uw premie en vergelijk alle verzekeringsmaatschappijen.

Bekijk je deze pagina op je telefoon? Draai je scherm dan een kwartslag om onderstaand formulier in te vullen.

Premie berekenen

AVB verzekeringen

Wat is een AVB verzekering? AVB staat voor Aansprakelijkheidsverzekering Voor Bedrijven. De AVB verzekering ZZP beschermt u als ZZP’er tegen schade aan derden. Het gaat hierbij om materiële- of letselschade aan zaken en/of personen die u als ZZP’er heeft veroorzaakt.

Heeft u als ondernemer wel een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering nodig? Ja, u heeft een aansprakelijkheidsverzekering nodig. Er kan namelijk schade ontstaan tijdens het uitvoeren van een opdracht. De schade kan zowel door u worden veroorzaakt als door uw werknemer. Het kan variëren van kleine schades tot een schade van vele tienduizenden euro’s. Zonder een goede verzekering zou u dat zelf moeten betalen.

Onderstaand zijn de onderdelen die verzekerd kunnen worden:

 • Contractuele aansprakelijkheidsverzekering;
 • Aansprakelijkheidsverzekering voor zaken;
 • Aansprakelijkheidsverzekering voor daden van ondergeschikten;
 • Werkgeversaansprakelijkheidsverzekering;
 • Productaansprakelijkheidsverzekering.

Als ZZP’er vervalt de werkgeversaansprakelijkheid omdat u geen personeel heeft. Zodra u als ZZP’er personeel krijgt moet de polis worden aangepast. Anders bent u als werkgever niet verzekerd voor de gedragingen van uw personeel.

Bij Beterverzekeren kunt u de AVB verzekering vergelijken. Wanneer u tevreden bent over de premie van de aansprakelijkheidsverzekering ZZP kunt u een offerte aanvraag indienen. Uw offerte aanvraag wordt bij verschillende maatschappijen en volmachtbedrijven aangeboden. Dit houdt in dat uw gegevens worden gebruikt voor het aanvragen van de offerte. Mocht u dit niet wensen verzoeken we u vooraf contact met ons op te nemen.

Direct AVB verzekering ZZP vergelijken? Bereken hierboven uw premie!

Wat kost een aansprakelijkheidsverzekering ZZP?

De kosten voor de verzekering zijn afhankelijk van een aantal factoren zoals de branche, omzet en het eigen risico. Om de aansprakelijkheidsverzekering kosten te berekenen kunt u het beste een premieberekening maken op onze website. Bij het berekenen van de premie zit u nog nergens aan vast. Indien gewenst kunt u direct een offerte aanvragen. Ook dan bent u nog niet verplicht bij ons een verzekering af te sluiten.

Benieuwd naar de zzp aansprakelijkheidsverzekering kosten voor uw situatie? Bereken direct uw premie online!

ZZP-aansprakelijkheidsverzekering Beterverzekeren

Premie aansprakelijkheidsverzekering voor ZZP’er berekenen

De aansprakelijkheidsverzekering is een belangrijk onderdeel van het ZZP-pakket. Om de aansprakelijkheidsverzekering ZZP te berekenen gaat u naar onze vergelijkingspagina. Hier vult u de benodigde gegevens in waarna wij de premie voor u berekenen. Bent u tevreden? Dan vraagt u direct online een offerte aan.

Vragen over deze verzekering?

In een gratis adviesgesprek vertellen we u graag meer over onze verzekeringen. Liever eerst telefonisch contact met onze klantenservice? Dat kan via 06 – 34 88 69 91!

Plan een gratis adviesgesprek

Klantenservice Beterverzekeren.nl
KLANTENSERVICE
We willen u graag van dienst zijn bij het berekenen van de premie. Mail admin@beterverzekeren.nl of bel ons direct via onderstaande knop:
Bel 06 – 34 88 69 91
ALLE ZZP-VERZEKERINGEN

Wat klanten zeggen over Beterverzekeren.nl

Dekking en uitsluitingen van de aansprakelijkheidsverzekering ZZP

Bij het kiezen van een aansprakelijkheidsverzekering voor zelfstandigen zonder personeel (ZZP) is het essentieel om te begrijpen wat wel en niet gedekt wordt. Onze verzekering biedt uitgebreide bescherming, maar het is belangrijk om de details te kennen zodat u de juiste keuze kunt maken voor uw zakelijke behoeften.

Dekking bij een aansprakelijkheidsverzekering

 • Materiële Schade: Dit omvat schade die u per ongeluk toebrengt aan eigendommen van derden tijdens uw werkzaamheden.
 • Letselschade: Als uw activiteiten leiden tot lichamelijk letsel bij anderen, dan dekt deze verzekering de kosten en eventuele juridische claims.
 • Schade door Geleverde Goederen: Als de door u geleverde producten schade veroorzaken, dan valt dit ook onder de dekking.
 • Juridische Verdediging: Kosten voor juridische bijstand in het geval van aansprakelijkheidsclaims worden eveneens gedekt.

Uitsluitingen bij een aansprakelijkheidsverzekering

 • Opzettelijke Schade: Schade die met opzet is veroorzaakt, wordt niet gedekt door deze verzekering.
 • Contractuele Aansprakelijkheid: Schade die voortvloeit uit contractuele verplichtingen valt vaak buiten de standaarddekking.
 • Beroepsaansprakelijkheid: Fouten of nalatigheid in uw professionele adviezen of diensten worden niet gedekt. Hiervoor is een aparte beroepsaansprakelijkheidsverzekering vereist.
 • Milieuschade: Schade aan het milieu of vervuiling veroorzaakt door uw activiteiten is meestal uitgesloten.

Het is belangrijk op te merken dat de exacte dekking en uitsluitingen kunnen variëren afhankelijk van de verzekeraar en het gekozen pakket. Wij adviseren u om de polisvoorwaarden zorgvuldig door te lezen en indien nodig contact op te nemen met onze adviseurs voor meer duidelijkheid. Door goed geïnformeerd te zijn, kunt u ervoor zorgen dat uw bedrijf optimaal beschermd is tegen onverwachte gebeurtenissen.