»»ZZP aansprakelijkheidsverzekering AVB
ZZP aansprakelijkheidsverzekering AVB2019-05-29T05:21:59+00:00

Aansprakelijkheidsverzekering ZZP vergelijken

De aansprakelijkheidsverzekering ZZP dekt de aansprakelijkheid voor schade aan zaken en/of personen door u of de door u geleverde goederen. De ZZP aansprakelijkheidsverzekering is een belangrijk onderdeel van het ZZP pakket.

Op zoek naar een goedkope aansprakelijkheidsverzekering ZZP? Bij Beterverzekeren kunt u eenvoudig aansprakelijkheidsverzekeringen voor ZZP’ers vergelijken. Zo vindt u bij ons altijd de goedkoopste ZZP aansprakelijkheidsverzekering.

Meer weten over de aansprakelijkheidsverzekering ZZP er? Lees verder op deze pagina. Direct ZZP aansprakelijkheidsverzekeringen vergelijken? Bereken uw premie en vergelijk alle verzekeringsmaatschappijen.

Premie berekenen

AVB verzekeringen

Wat is een AVB verzekering? AVB staat voor Aansprakelijkheidsverzekering Voor Bedrijven. De AVB verzekering ZZP beschermt u als ZZP’er tegen schade aan derden. Het gaat hierbij om materiële- of letselschade aan zaken en/of personen die u als ZZP’er heeft veroorzaakt.

Heeft u als ondernemer wel een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering nodig? Ja, u heeft een aansprakelijkheidsverzekering nodig. Er kan namelijk schade ontstaan tijdens het uitvoeren van een opdracht. De schade kan zowel door u worden veroorzaakt als door uw werknemer. Het kan variëren van kleine schades tot een schade van vele tienduizenden euro’s. Zonder een goede verzekering zou u dat zelf moeten betalen.

Onderstaand zijn de onderdelen die verzekerd kunnen worden:

  • Contractuele aansprakelijkheidsverzekering;
  • Aansprakelijkheidsverzekering voor zaken;
  • Aansprakelijkheidsverzekering voor daden van ondergeschikten;
  • Werkgeversaansprakelijkheidsverzekering;
  • Productaansprakelijkheidsverzekering.

Als ZZP’er vervalt de werkgeversaansprakelijkheid omdat u geen personeel heeft. Zodra u als ZZP’er personeel krijgt moet de polis worden aangepast. Anders bent u als werkgever niet verzekerd voor de gedragingen van uw personeel.

Bij Beterverzekeren kunt u de AVB verzekering vergelijken. Wanneer u tevreden bent over de premie van de aansprakelijkheidsverzekering ZZP kunt u een offerte aanvraag indienen. Uw offerte aanvraag wordt bij verschillende maatschappijen en volmachtbedrijven aangeboden. Dit houdt in dat uw gegevens worden gebruikt voor het aanvragen van de offerte. Mocht u dit niet wensen verzoeken we u vooraf contact met ons op te nemen.

Direct AVB verzekering ZZP vergelijken? Bereken hier uw premie!

Wat kost een aansprakelijkheidsverzekering ZZP?

Wat kost een aansprakelijkheidsverzekering ZZP? De kosten aansprakelijkheidsverzekering ZZP zijn afhankelijk van een aantal factoren zoals de branche, omzet en het eigen risico. Om de aansprakelijkheidsverzekering zzp kosten te berekenen kunt u het beste een premieberekening maken op onze website. Bij het berekenen van de premie zit u nog nergens aan vast. Indien gewenst kunt u direct een offerte aanvragen. Ook dan bent u nog niet verplicht bij ons een verzekering af te sluiten.

Benieuwd naar de zzp aansprakelijkheidsverzekering kosten voor uw situatie? Bereken direct uw premie online!

ZZP-aansprakelijkheidsverzekering Beterverzekeren

Premie aansprakelijkheidsverzekering voor ZZP’er berekenen

De aansprakelijkheidsverzekering is een belangrijk onderdeel van het ZZP-pakket. Om de aansprakelijkheidsverzekering ZZP te berekenen gaat u naar onze vergelijkingspagina. Hier vult u de benodigde gegevens in waarna wij de premie voor u berekenen. Bent u tevreden? Dan vraagt u direct online een offerte aan.

Aansprakelijkheidsverzekering ZZP premie berekenen!

Premie berekenen
ALLE ZZP-VERZEKERINGEN
BETERVERZEKEREN.NL

Vragen of hulp nodig bij het vergelijken van verzekeringen?

026-3709970