Bestelautoverzekering vergelijken

Bestelautoverzekeringen

Bestelautoverzekeringen vergelijken voor ondernemers en particulieren.

Bereken nu uw bestelautoverzekering, vergelijk de aanbieders en maak uw keuze.

Premie berekenen

De Zeven Zakelijke Zekerheden voor bestelautoverzekeringen bij Beterverzekeren.

  • laagste premie door gedifferentieerd tarief

  • premie check

  • ongebonden onafhankelijk advies

  • perfecte service

  • al ons personeel is gecertificeerd

  • sluit direct af of vraag een offerte

  • vertrouwde goede maatschappijen

Bestelautoverzekeringen voor zakelijk en privé gebruik.

De hoge extra korting is inclusief een perfecte service. Onze werkwijze houdt in dat u een goede voorlichting krijgt na uw verzoek tot offerte of aanvraag.

Extra service; we bellen u altijd terug en spreken uw aanvraag door, kloppen de schadevrije jaren bijvoorbeeld, om met u de juiste laagste premie te bepalen. De premie die u berekent is inclusief assurantiebelasting. Speciaal voor bedrijfsmatig gebruik. Ook bestelautoverzekeringen voor privé personen met particulier gebruik.

We informeren u waarom het verstandig is een bestelautoverzekering bij af te nemen. Wij zijn gespecialiseerd in alle bedrijfsverzekeringen, u maakt de berekening online. We zijn geen standaard online-assurantie kantoor. U wordt altijd teruggebeld na een offerte of aanvraag. We zijn een bedrijf met de “menselijke maat” dat gebruik maakt van de digitale mogelijkheden. Uw verzekering wordt voor u op maat gemaakt zodat deze het best bij u en uw gebruik past.

Bestelauto verzekeren informatie

WA Bestelautoverzekering
Wij raden in de meeste gevallen de WA Bestelautoverzekering aan voor bedrijfsauto’s ouder dan acht jaar. Het is de basisverzekering. Met onze WA verzekering bent u verzekerd voor schade die u veroorzaakt met uw bestelauto aan derden. Iedere autobezitter die de weg op gaat is wettelijk verplicht om in ieder geval een WA verzekering af te sluiten.

WA Beperkt Casco Bestelautoverzekering
Wij raden de WA beperkt bestelautoverzekering (ook wel WA PLUS verzekering genoemd) aan voor bedrijfsauto’s van vier tot acht jaar oud. Met onze WA Plus Bestelautoverzekering verzekert u zich naast de WA ook voor schade aan uw eigen voertuig als gevolg van brand, blikseminslag, hagelschade, diefstal, storm, botsen met loslopende dieren en ruitbreuk. Wel geldt meestal een eigen risico van € 150,00.

WA Casco Bestelautoverzekering
Wij raden de WA Casco Bestelautoverzekering aan voor auto’s jonger dan vier a vijf jaar, natuurlijk kunt u er ook voor kiezen een ouder voertuig all risks te verzekeren. Dit is afhankelijk van de waarde van het voertuig op dat moment in verhouding met de te betalen premie. Het is ook van belang of u bij totaalverlies een vergelijkbaar voertuig kunt aanschaffen.

Hieronder het verzekeringsschema.

Overzicht dekking bestelautoverzekering

Dekking WA WA +
Beperkt casco
WA +
Volledig casco
Schade aan anderen X X X
Brand X X
Diefstal, inbraak, joyriding X X
Ruitbreuk X X
Botsing loslopende dieren X X
Storm, hagel, overstroming X X
Botsen en omslaan X
Aanrijding X
Te water raken X
Vandalisme X
Slippen X

Vragen over deze verzekering?

In een gratis adviesgesprek vertellen we u graag meer over onze verzekeringen. Liever eerst telefonisch contact met onze klantenservice? Dat kan via 026-3709970!

Plan een gratis adviesgesprek

UITLEG PREMIE BEREKENEN
Klantenservice Beterverzekeren.nl
KLANTENSERVICE
We willen u graag van dienst zijn bij het berekenen van de premie. Mail info@beterverzekeren.nl of bel ons direct via onderstaande knop:
Bel 026-3709970
ALLE VERVOERSVERZEKERINGEN
MEER OVER BESTELAUTOVERZEKERING

Bestelautomerken