Camperverzekering


Camperverzekering vergelijken op prijs en kwaliteit.

Camperverzekering berekenen of afsluiten via ons stappenplan.

Wij bieden u een stappenplan om overzichtelijk de juiste keuzes te maken.

1  Vul stap voor stap de gevraagde gegevens in,
2  u ziet de premies en voorwaarden van de maatschappijen,
3  indien u wenst; uw gegevens voor een offerte of aanvraag,
4  wij nemen contact op,
5  U beslist.


Maak een online prijsvergelijking voor uw camperverzekering en laat ons een goedkope verzekering voor uw camper vinden. Op Beterverzekeren.nl maakt u een prijsvergelijking tussen de premies van zo'n 55 verzekeringsmaatschappijen. Door onze jarenlange ervaring met Camperverzekeringen kunnen wij u een goede aanbieding doen voor het verzekeren van uw camper.

Bereken direct de premie voor uw camperverzekering.

Bij Beterverzekeren.nl kiest u tussen drie verschillende dekkingen, die wij hieronder nader toelichten:

 • De WA Camperverzekering,
 • WA Plus Camperverzekering,
 • WA Casco Camperverzekering.


Welke dekking u ook kiest, via Beterverzekeren.nl hebt u de garantie dat uw camper goed verzekerd is. Verzeker ook uw mobiele apparatuur voor schade onderweg Bent u veel onderweg en hebt u kostbare mobiele apparatuur bij u, zoals een mobiele telefoon, navigatiesysteem, laptop, foto-, film- en video apparatuur?

Dergelijke apparatuur is - onderweg - alleen te verzekeren met een mobiele apparatuurverzekering. Vanaf nog geen 2,- Euro per maand bent u verzekerd! Bereken snel uw premie.

 

camperverzekering.jpg

 

Welk type camperverzekering past bij u?

Met de camperverzekering van Beterverzekeren.nl bent u gegarandeerd goed én voordelig verzekerd. Hieronder geven wij uitleg over de drie soorten camperverzekeringen van Beterverzekeren.nl.

GlasGarage afspraken

 

WA Camperverzekering
Met onze WA Camperverzekering verzekert u zich tegen schade die u aan derden veroorzaakt met uw voertuig. Iedere bezitter van een camper, die de weg op gaat, is verplicht om in ieder geval een WA verzekering af te sluiten.

WA Plus camperverzekering
Met onze WA Plus Camperverzekering verzekert u zich naast de WA ook voor schade aan uw eigen voertuig als gevolg van brand, blikseminslag, hagelschade, diefstal, storm, botsen met loslopende dieren en ruitbreuk.

WA Casco camperverzekering
Met onze WA Casco camperverzekering verzekert u zich naast de WA en WA Plus dekking ook voor schade die veroorzaakt wordt aan uw eigen voertuig door botsen, omslaan en slippen. U bent via Cascodekking verzekert tegen vrijwel alle risico's. 

 


Nieuws vervoer & verkeer

 • Rijden in de storm
  Schade aan uw voertuig door windstoten: u kunt lezen hoe dat is verzekerd. Bijvoorbeeld schade door een afgebroken tak of een portier die uit uw handen waait.
  WINDSTOTEN EN AUTORIJDEN
  Behalve storm kunnen ook windstoten kunnen fli...
  lees meer
 • ‘gratis’ ruitreparatie op parkeerplaats?
  U wordt benaderd op de parkeerplaats van uw supermarkt. Hij heeft een sterretje in uw voorruit ontdekt en biedt aan om uw glasschade direct en ‘gratis’ ter plekke te repareren. De man beweert dat uw verzekeraar het herstel vergoedt. Is ...lees meer
 • Nederlander kent verkeersregels slecht

  Mannen meer verkeerskennis dan vrouwen

  Nederlanders hebben hun verkeerskennis niet zo goed op orde als men zelf denkt. Gemiddeld scoren we een zeer magere 6,1. Meer dan een derde van Nederland haalt een onvoldoende. De mees...
  lees meer
 

Wij helpen u graag! Neem direct contact op: 026-3709970