• zzp verzekering

  Zakelijke-verzekeringen-ZZP-berekenen

  Bereken via onderstaande knop direct de premie van uw Zakelijke-verzekeringen-ZZP-berekenen

  Bereken direct
  uw premie!

Zakelijke verzekeringen ZZP vergelijken


Direct online alle ZZP verzekeringenvergelijken. U kunt de premie berekenen enf een offerte aanvragen.

 

Direct on-line afsluiten kan ook.Op deze site kunt u uw premie berekenen voor  ZZP.  U kunt aangeven in de berekening voor welk onderdeel van de Zakelijke ZZP verzekering u wenst.

Een zelfstandig ondernemer (ZZPer)   heeft minder rechten dan een particuliere consument. De wet beschermt de particuliere consument  veel beter dan de ondernemer. U dient zich te realiseren dat u dit zelf moet regelen. De vraag is niet dat u moet zich verzekeren, maar wat u moet verzekeren.

U kunt zelf bepalen wat u wilt verzekeren, de opbouw van vragen is zodanig dat u aan het eind in principe alle vragen heeft gehad die van belang zijn.

Het doel van zakelijke verzekeringen afsluiten is dat uw bedrijf niet gevaar komt bij schade.  Daarin kunt u zover gaan als u wilt. Onze taak is u de mogelijkheid te bieden.

Pas bij schade komt u er achter of u goed verzekerd bent,  u kunt dus door een enkele schade jaren voor niets  hard gewerkt hebben.

 

zzp-verzekering.jpg


Aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven (AVB)

De AVB dekt aansprakelijkheid voor schade aan zaken en/of personen door u, uw personeel of door de door u geleverde goederen. Dit naar uw eigen keuze en mogelijkheden. Het is dus niet voldoende dat er schade is, uw bedrijf, de verzekerde, moet voor die schade aansprakelijk zijn en de schade moet het gevolg zijn van zaakschade en/of personenschade. Het is een belangrijk onderdeel van het ZZP Pakket.

Gebouwen verzekering.

Een bedrijf heeft baat bij het in stand houden van het bedrijfsgebouw. Dit risico dient te worden afgedekt door een gebouwenverzekering. De koopprijs behoeft niet geheel te worden verzekerd, de grond  zul ook na een brand nog aanwezig zijn en waarde hebben. De gebouwenverzekering is een onderdeel van het ZZP pakket.


Inventarisverzekering.

De inventaris, machines en voorraden zijn investeringen die de ondernemer doet om te kunnen ondernemen. Indien bij schade deze bedrijfsmiddelen wegvallen heeft dit grote financiële gevolgen. Ook dit is een onderdeel van de ZZP verzekering.

 

Arbeidsongeschiktheidsverzekering ZZP

Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen hebben een goed advies nodig. Het was al belangrijk maar wordt steeds belangrijker. Juist nu in deze snelle tijd, u veranderd misschien niet, de wereld om u heen wel. arbeidsongeschiktheidsverzekeringen worden steeds belangrijker.
Bij een arbeidsongeschiktheidsverzekering is uw adviseur ook verantwoordelijk voor zijn advies.

Wij adviseren u met ons contact op te nemen zodat we vooraf met u kunnen bespreken wat uw wensen zijn, u hoort dan ook wat onze mogelijkheden zijn.

 
Bel; 026-3709970.

 


Nieuws MKB & ZZP

 • Assurantie zorgplicht.
  Niet goed verzekerd, wie is verantwoordelijk?

  Niet alle  assurantie-bedrijfsadviseurs hebben vaak genoeg contact met hun cliënten.
  Uit onderzoek blijkt dat het klantcontact van de bancaire verzekeringsadviseurs vooral te k...
  lees meer
 • Beroepsaansprakelijkheids verzekering.
  Heb ik dat nodig? Een beroepsaansprakelijkheidsverzekering?
  Iedereen met een adviserend bedrijf of adviserend beroep heeft een beroepsaansprakelijkheidsverzekering nodig. Waar wordt gewerkt worden fouten gemaakt.
  In dit geva...
  lees meer
 • Cybercrime.
  Veel bedrijven ontsnapt aan mailfraude.

  Snel en doortastend optreden van de politie, het Nationaal Cyber Security Centrum (NCSC), de banken en de Fraudehelpdesk heeft enkele tientallen Nederlandse bedrijven behoed voor zogenoemde...
  lees meer
 

Wij helpen u graag! Neem direct contact op: 026-3709970